Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Overveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Overveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overveen of directe omgeving.

68 klanten uit Overveen bevelen een bij Casius in Overveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Overveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overveen:

Dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)

In het platte dak van onze woning zit al een koepel maar wij willen er nog een bij voor een andere ruimte. Zal gaan om een handmatige variant van ca. 80 x 80 cm met ventilatiestand. Koepel mag door u ingekocht / geleverd worden als dit interessant is. De ruimte waarin de koepel komt is geïsoleerd (koude dak) en moet dus afgewerkt/ afgetimmerd worden van binnen. Als de koepel is geplaatst willen wij graag dat het platte dak ca. 23 m2 wordt voorzien van een sterke nieuwe laag bedekking, soort in overleg te bepalen.

Schuurdeur vervangen

Ivm verhuizing/bezichtiging moet de schuurdeur worden vervangen en een stukje van het kozijn gerepareerd. De schuurdeur kan bij Praxis worden besteld. De oude deur moet verwijderd worden, afvoeren doe ik zelf.

Nieuwe dektreden plaatsen op eiken trap

Ik heb een trap met 14 treden met 2 draaien. De trap is oud, 1930 en de treden kort. Ik wil de treden bedekken met een nieuwe dekt reden van eiken die een stukje langer zijn waardoor de trap ook makkelijker loopt. Dit heb ik eerder gedaan bij een woning. De nieuwe methode waarbij alles wordt aangepakt vind ik te gladjes. Het gaat dus alleen om de dek treden. Het handigst lijkt me om na de prijsindicatie, langs te komen en dan definitieve prijs te bepalen.

Zwart stalen deuren met Rietveld indeling plaatsen

Graag offerte voor een zwarte stalen taatsdeuren (Rietveld indeling/ 3 vlakken) paneel met aan weerszijde 40 cm zijpaneel en 2x deuren van 100 cm breed en 2.32 cm hoog. Er zit al een gat op maat in de muur. Daarnaast wil ik in dezelfde sfeer een taats deur hebben met de afmeting: 93 x 232 cm.

Plafond verlagen in de nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht waarbij we inbouwverlichting willen. Nu is het plafond 3 meter hoog waarbij we aannemen dat het verlagen van het plafond goedkoper is dan het inboren van de verlichting in het 'bestaande' betonnen plafond. Het gaat hierbij on een woonkamer en aansluitende keuken van 75 m2 en een hal met toilet van 16 m2. Graag ontvang ik een inschatting van de kosten.

FlexxStairs als traprenovatie aanbrengen

Graag zou ik van u een offerte willen hebben voor de FlexxStairs traprenovatie. Ik heb een trap met 14 treden en 2 kwartdraaien. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Timmerwerk in huis

De slaapkamer deur wil ik graag laten vervangen. Het slot en de scharnieren zou ik graag overlaten zetten. Daarnaast dient er in 2 keukenkastjes planken gemaakt te worden. Er is 1 kastje waar eerst een geiser in geplaatst was. Deze is verwijderd. Hier dient een achterwand en 3 plankjes geplaatst te worden. In een ander keukenkastje dienen er 3 nieuwe plankjes geplaatst te worden.

Houten plaat vervangen boven het kozijn

Boven kozijn houten plaat vervangen zie foto weet dus niet of plaat boven markies nog wel goed is

Vlizotrap leveren en plaatsen

Ik ben op zoek naar een vlizotrap die in het gat van het plafond past. Dit gat is "slechts" 47 x 82 cm. Het plafond is 240 cm hoog en de balkdikte is 18 cm. De trap dient geleverd en geplaatst te worden.

Monteren en demonteren houten fietsschuur

Wij hebben via Praxis een fietsenhok gekocht (multi functionele berging 200) die wij graag willen laten monteren. Tevens moet het oude houtenfietsenhok worden afgebroken. Houten fietsenhok met plat dakje van ongeveer 2 meter bij 2 meter en 1.50 hoog.

Object nieuwbouwhuis 1998. klus: het ...

Object nieuwbouwhuis 1998. klus: het stellen van 6 openslaande ramen (bg 1, 1e verd 1, 2e verd. 4, 2 terrasdeuren, 4 balcondeuren en 1 schuurdeur. Uit te voeren voorafgaande aan uitbesteed schilderwerk, i.o.m. schilder steiger beschikbaar. Periode 1e week mei 2010

ik heb een oplossing nodig voor veel ...

ik heb een oplossing nodig voor veel schoenen en jassen die rondslingeren in de gang en ben op zoek naar iemand die mee kan denken over een zo efficient mogelijke oplossing en die dat voor me kan bouwen. Hiervoor wil ik graag offertes ontvangen. Vakman voor meedenken in ontwerp en vervolgens uitvoering.

installatie rolhor aan/op een ...

installatie rolhor aan/op een openslaande tuindeur, binnenmaten kozijn:201,3 x80 cm. montageruimten: boven 10 cm;onder ca 4 cm links 5cm en rechts ca 10cm. eventueel installatie secustrip op deur. NB: rolhor(merk) in overleg uit te kiezen