Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ouderkerk aan de Amstel:

Plafond verlagen

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij nieuwsgierig naar uw offerte betreffende: Verlagen plafond (met bijlage beg grond) In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aanluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder deze verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.

Ensuite kasten en deuren plaatsen

Wij willen een ensuite laten plaatsen, uitsluitend door iemand die dit aantoonbaar vaker heeft gedaan. Het betreft een afscheiding tussen keuken en woonkamer. De breedte van de kamer is 5,05 meter en de hoogte van de kamer circa 2,40 meter. De kasten komen aan weerszijden, voor een deel open en deels met kastdeuren. De schuifdeuren in zwart (Hout, staal of eventueel een ander materiaal), kasten en afwerking worden wit. Plaatsing tussen 2 en 13 april. Plaatsing op aanwezige houten vloer. Graag ontvangen wij een prijsindicatie en omschrijving van eerder uitgevoerde projecten. Plaatsing en oplevering ergens in de eerste helft april.

Kattenluik plaatsen in de deur of dubbelglas

Ik wil een kattenluikje laten plaatsen, maar ik weet nog niet precies waar. Ik wil graag dat er advies wordt gegeven en het kattenluik wordt geplaatst. De reden voor de aanvraag is dat de deur heel dik is en dubbelglas heeft. 4 augustus heeft de voorkeur.

Timmerwerk aan een terrasvlonder

Wij hebben een hoog vlonderterras van ongeveer 4 x 3 meter, omdat ons huis ongeveer 1 meter hoger ligt dan onze tuin. Wij willen graag het terras iets verkleinen en verlagen tot ongeveer 'grasniveau' (zie bijgevoegde foto, 2 planken omlaag). Op de foto niet te zien, maar het hoogste deel van het terras dat aansluit bij het huis blijft ongewijzigd. Het trappetje daar naar toe dient echter wel met 2 treden te worden uitgebreid. De bestaande materialen kunnen worden gebruikt. We horen graag wat uw uurtarief is.

Boeiboord en glaslat vervangen op begane grond

Het boeibord van de schuur vervangen. De lengte is ongeveer 2 meter. Op de begane grond. Ook een stukje lood op overgang aanbrengen om houtrot in toekomst te vervangen. Als laatste een glaslat van raam te vervangen op de begane grond. Het houtwerk in grondverf op te leveren.

Horren monteren op dakramen

Graag laat ik op twee dakramen horren monteren. De horren schaf ik zelf aan maar wil graag weten wat het monteren kost. Op maat maken en plaatsen graag. Het gaat om de volgende maten: - Kleine raam: Velux GGL F06 van 111.5 x 60.5 centimeter. - Grote raam: GGL S08 van 133.5 x 108.5 centimeter.

Carport laten plaatsen

Carport (half) in lijn met 'trendsetter': plat dak, smalle palen, wit “boeideel” ongeveer even breed als de carport, geen dakkoepel, 2 smalle draagpalen (wit) bij voorkeur aluminium, dak plexi of gewoon glas. Palen: 1 met betonnen poer, 1 mogelijk ondergronds aan de fundering van de schuur. Met een overhangend dak ten opzichte van de palen. Graag ook assistentie bij de vergunningaanvraag: er zijn vanuit de gemeente strenge eisen opgesteld. De afmeting zal ongeveer 3 x 3.5 meter moeten worden. Kunt u eerst een schatting van de kosten geven?

Dubbele openslaande terrasdeuren plaatsen

Graag had ik een bestaande schuifpui vervangen door dubbele openslaande terrasdeuren. Dit in onze nieuwe (bestaande) woning. De afmetingen van de huidige pui zijn: hoogte x breedte: 200 x 188 cm. Qua materialen wil ik graag dezelfde materialen gebruiken als dat er nu in zit, ik weet alleen niet precies wat het is, maar het zal eerder hout zijn dan kunststof.

Pergola op maat laten maken

Omschrijving pergola en plaatsing: - De pergola dient geplaatst te worden boven een deel van de bamboevlonder, waar de tuinmeubelen staan. De staanders kunnen in de grond geplaatst worden tussen de begroeiing links naast de vlonder en in het kunstgras rechts van de vlonder. - De binnenmaten voor van de pergola zijn ongeveer 330 cm breed en 350-400 cm lang. Hoogte ongeveer 220 cm boven de grond. Tot op de cm nauwkeurige maten kan ik later opgeven. - Het ontwerp van de pergola zo minimalistisch mogelijk, zoals voorbeeld afbeeldingen. - Schaduwdoek kan harmonica of strak getrokken zijn, deze dient vochtbestand/schimmelproef te zijn. - Ook wil ik de mogelijkheid voor het ophangen van een rolgordijn aan de kunstgras zijde, svp dit als optie/meerprijs opgeven. - Voorkeur voor houten pergola geverfd in dezelfde kleur grijs als de schutting erachter. Aluminium pergola in structuur antraciet/grijs mag ook. - Inclusief montage. - Opdracht uitvoering zo spoedig mogelijk. Er zijn foto's beschikbaar.

Harmonicadeur van aluminium naar de tuin

Ik wil graag een harmonicadeur van 4 x 2.5 meter laten plaatsen in een nog te bouwen uitbouw. Ik wil dat de linkerkant gebruikt kan worden als normale deur. Ik verneem graag de kosten voor de uitvoering in aluminium, kunststof en hout.

Taatsdeuren monteren

2 taatsdeuren leveren en monteren. Materiaal: Hout (met glas). 0.75 breed en 2.10 meter hoog.

Vervanging tuimelvenster in het dak

Mijn huidige tuimelvenster met een buitenmaat van 56 x 66 cm moet vervangen worden door een grotere maat. Mijn voorkeur gaat uit naar een Velux dakraam type CK02 van hout, wit gespoten, met HR++ glas. De afmeting daarvan is 55 x 78 cm, wat betekent dat de opening in het dak moet worden vergroot. Ook moet de binnenzijde daarna worden afgetimmerd. Ik krijg graag advies over de juiste materiaalkeuze. Ook ontvang ik graag de meerprijs van een kunststof uitvoering van dit type raam.

Lood in kozijn en gevel aanbrengen

Er zit in 2 kozijnen geen lood in het houten kozijn boven en de gevel. Ik heb lekkage gehad en wil nu lood laten plaatsen. Wat kost het om dit te laten doen. In de beide kozijnen zit een raam en een deur. En de kozijnen zijn ieder ongeveer 2 meter breed.

Rubbers in raamkozijnen vervangen

De rubbers van enkele dubbele houten ramen dienen hersteld te worden.

Schuifdeur voor een trapgat maken

Ik zou graag een offerte willen voor een schuifdeur voor ons trapgat. Het gaat om een rails van ongeveer 172 cm lang, de deur is dan ongeveer 85 cm breed. De hoogte is ongeveer 226 cm. Ik heb foto's bijgevoegd om het te verduidelijken. De deur moet dus van het trapgat rechts naar het trapgat links kunnen schuiven. Tevens moet hij uiteraard de kou tegenhouden en ook goed het geluid tegenhouden. De deur moet dus goed aansluiten op het hout in het midden/kozijn wat misschien geplaatst moet worden. Het hoeft geen deur van glas te zijn, mag gewoon wit of grijs (dat zou ik nog even moeten bepalen). Indien mogelijk liever geen rails op de grond, dat vind ik altijd zo akelig als je daar met je blote voeten op stapt. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, neem dan contact op.

Verlaagd plafond met inbouwspots plaatsen

In ons in 2016 op te leveren appartement in Amsterdam willen wij graag een verlaagd plafond met inbouwspots en enkele speakers. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 110 m2 en bestaat uit één grote ruimte van ongeveer 60 m2 (woonkamer/keuken), een hal, 2 slaapkamers, 1 badkamer en separaat toilet. Graag advies over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten, zodat wij op basis daarvan kunnen besluiten hoe het er definitief gaat uitzien. Telefonisch niet altijd bereikbaar i.v.m. werk, afspraak kan ook per mail worden gemaakt.

Maatwerk wastafelonderkast met laden in de badkamer

In ons nieuwbouwhuis hebben we een dubbele wastafel laten plaatsen van 121 centimeter breed en 45 centimeter diep. We willen graag een wastafelonderkast met laden op maat laten maken, omdat een standaard wastafelonderkast niet beschikbaar is. We willen graag een witte matte greeploze ladekast met 2 laden in de volle breedte van de wastafel. Zie bijlagen voor een voorbeeld van het gewenste design. Graag contact per mail i.v.m. werk.

Stroeflopende schuifpui repareren

Onze kunststof schuifpui van ongeveer 2.20 meter breed loopt stroef. Komt uit 2002 en maakt geluid als of er een lager is gebroken. Waarschijnlijk moeten de wielen vervangen worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Montage van een Velux dakraam

Graag een scherpe offerte voor het plaatsen van een Velux dakraam (M04) op zolder. Zolder (zadeldak) is geïsoleerd, heeft dakpannen (oud Hollandse dakpan). Raam past tussen de balken en is makkelijk bereikbaar. Raam is al aanwezig dus hoeft niet in de offerte te worden meegenomen.

Houten vloer waterpas maken

Ik wil een vloer maken die waterpas ligt op een schuine ondergrond. Het verloop van de vloer is 80 cm en zal 7 bij 13 meter zijn. Deze vloer moet 80 man kunnen ondersteunen. De vloer wordt ook weer afgebroken dus de materialen moeten sterk maar goedkoop zijn. In de week van 4 t/m 8 mei zal de vloer geplaatst moeten worden. Wij ontvangen graag een indicatie per email.

Voordeur inmeten en afhangen

Wij willen graag een nieuwe voordeur. Deze deur dient de vakman in te meten en daarna af te hangen. De deur zal worden geleverd met een 3-puntsluiting.

Lundia kledingkast van Karwei monteren

Ik heb een kledingkast van Lundia via Karwei gekocht en wilde deze in elkaar laten zetten. Precieze afmetingen weet ik niet, dus graag even langskomen hiervoor.

Houten kozijn vervangen

Graag laat ik een houten kozijn vervangen voor hout. Het kozijn is 1.43 meter hoog en 64.5 cm breed. Het glas kan worden hergebruikt.

Kunststof kozijnen plaatsen

Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag de kozijnen van de slaapkamers laten vervangen. De kunststof kozijnen dienen 1,60 bij 2,80 te zijn waarbij 1 gedeelte een kiepraam is.

Trap in schuur aanbrengen

We hebben een mooie schuur met een vliering maar geen trap. Waarschijnlijk zal de trap op maat gemaakt moeten worden ivm de beperkingen van het ontwerp. Zoek een timmerman die deze trap kan maken en kan plaatsen. Lengte is ongeveer 2 meter.