Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam met 2 puntssluiting en dieven klauwen kan niet meer open:

Raam met 2 puntssluiting en dieven klauwen kan niet meer open

Op eerste verdieping op slaapkamer (via ladder/steiger) prima via voorkant te bereiken en via slaapkamer staat een raam vast. Het mechanisme is stuk. Raam dient opengemaakt te worden en voorzien van een nieuwe sluiting. Het is een draairaam, met 2 punts sluiting en dievenklauwen. Zou hier iemand een indicatie voor kunnen geven of anders komen kijken om de situatie in te schatten. Afmetingen raam? Het is een klein draairaam van 80 bij 60 cm
Onze klant uit Noord-Scharwoude (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam met 2 puntssluiting en dieven klauwen kan niet meer open uit heel Nederland:

Achterdeur en raam vervangen of verbeteren

De achterdeur beneden is verouderd en sluit niet helemaal goed. Ook fluit de wind er doorheen. Er is daar een verbetering van de passing nodig en een nieuwe drie-puntssluiting (mogelijk een nieuwe deur?). Ook is er een klein raam (ongeveer 1 x 1 meter) dat verouderd is en verbeterd of vervangen moet worden, zodat het weer goed en veilig sluit. Het is een raam uit twee delen, dat openklapt zoals een ouderwets luik. Een raam met een drangstangetje.

Het oude kozijn van ongeveer 1.65 x 2.10 ...

Het oude kozijn van ongeveer 1.65 x 2.10 moet eruitgehaald worden. Er moet een nieuw hardhouten kozijn gemaakt en geplaats worden. Daarna moet er een nieuwe duodeur met in de bovendeur vier raampjes van dubbelglas en hang en sluitwerk(3 puntssluiting) geplaatst worden. Naast de deur moet dubbelglas geplaatst worden een raam van ongeveer 2,00 x 61,5. Deur moet in overleg besteld worden bij praxis.