Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor spil van trap niet meer recht (verzakt?):

Spil van trap niet meer recht (verzakt?)

Laatst heb ik geconstateerd dat de spil van onze trap niet meer recht staat. De treden lijken tot nu toe stevig te zijn, alleen de treden naar de eerste verdieping kraken licht en een tree, derde van onder op de trap naar zolder, lijkt beetje los te zitten. Graag wil ik de spil weer recht laten zetten, en als de tral verzakt blijkt te zijn deze opkrikken, mocht dat lukken.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spil van trap niet meer recht (verzakt?) uit heel Nederland:

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap op maat na zolder. Halve slag rechts draaiend met enkele spil. Met gat maken in zolder en gat voor vlizotrap dichtmaken

Wenteltrap vervangen

Het gaat om het vervangen van een wenteltrap naar een dichte halve draai trap linksom van hout. De hoogte tot de bovenverdieping is 277 cm, en de lengte van het trapgat is 185 cm, en de breedte 105 cm. De spil mag boven uitsteken in verband met de balustrade. Afwerking is niet nodig. Leuningen optioneel.

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een klassieke vurenhouten, gegrondverfde, open steektrap plaatsen met een hoogte van 260 cm. Een spil boven en onder met horizontale en verticale groef. Balusters met vellingkant en handregel aan 1 zijde, andere kant alleen een handregel (muurzijde). De 1e trede een bloktrede en de rest van de treden bekleed met antislip.

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Gesloten trappen schilderen

Het voorbereiden en schilderen van 2 gesloten houten trappen, bij de bovenste trap ook de onderkant. De bovenste trap heeft 12 treden, onderste trap heeft 13 treden met daaronder een bordes en nog een trede. Spil en boom zijn al geschilderd , die hoeven niet meegeschilderd te worden.

Trapleuning laten maken voor spiltrap

Ik ben op zoek naar iemand die een trapleuning kan maken voor onze spil-trap op kantoor. Het is nu levensgevaarlijk om naar beneden te lopen. Ik hoor graag wie dit kan doen voor mij. Graag in dezelfde stijl, een beetje hetzelfde soort hout als het kan en in ieder geval in een soortgelijke kleur.

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap naar zolder. - Verdiepingshoogte 2859 mm; - Nieuw trapgat maken want trap moet op andere plek komen. (Houten vloer); - Halfslag trap naar links draaiend (1 spil); - Vurenhout; - Grondverf. De oude vlizotrap verwijderd ik zelf, het gat daarvan zal wel nog dicht gemaakt moeten worden. Verder zijn er geen extra's.

Vaste trap naar zolder maken en plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken en plaatsen. Er is nu een vlizotrap op de overloop. De trap van de begane grond naar de 1e verdieping is een links draaiende trap met een dubbele spil. De afmeting is ongeveer 199 cm breed, 80 cm diep. Het hoogteverschil is ongeveer 260 cm. De zolder heeft een houten vloer.

Schilderen van het houtwerk in de gang

De vloerbedekking komt op 27 juli dus het schilderwerk moet dan droog zijn. Huidige verf is op acrylbasis. Sikkens kleurenwaaier nr. 71 (RAL nr 4009) Y9. 08. 51 - 6 deurkozijnen (enkelzijdig) - 4 x glaslatten rondom raampje in de deuren (3 x 54x34cm 1 x 39x34 cm) - schilderwerk aan de trap bestaande uit de trapbomen, de spil, het traphek en de dagkantaftimmeringen - onderkant van7 traptreden. - 160cm houten plinten Sikkens kleurenwaaier nr. 189 (RAL nr 9006) - 3 houten binnendeuren (enkelzijdig)

Kelder onder de woning laten maken

Ik heb plannen om mijn benedenwoning te voorzien van een kelder. Bestemming: slaap- en logeerkamer. Werkzaamheden bestaan uit het realiseren van de kelderbak inclusief W- en E-installaties. Voorzijde 1 koekoek vergroten en 1 nieuw realiseren, achterzijde "tuinkamer" (buitenruimte) deels verlagen en grote raampartij met mogelijk een deur aanbrengen. Hoogte is nu ongeveer 1.20 m¹, dus verder verdiepen. Bestaande keldervloer is niet voorzien van een betonvloer. Groene deel is nu toegankelijk met trapje. Nieuwe (spil)trap aanbrengen. Boogconstructie behouden en bij tussenruimte trap opening realiseren naar voorgelegen ruimte van ongeveer 13 m². In groene deel deuren aanbrengen naar beide ruimten. Begane grond-vloer is van hout. Vloeren begane grond + verdiepingen liggen tussen de constructiewanden, zijn doorgetrokken naar boven. Woning uit 1913. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 48 m2.

Partners

Partners van Casius