Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nieuw Vennep:

Plaatsen van 2 fakro dakramen

Plaatsen van 2 fakro dakramen met gootstuk afmeting 55 x 78 cm. Dak is niet geïsoleerd er zitten geen balken die doorgezaagd moeten worden. Binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Ramen zijn makkelijk hanteerbaar voor 1 persoon.

Spil van trap niet meer recht (verzakt?)

Laatst heb ik geconstateerd dat de spil van onze trap niet meer recht staat. De treden lijken tot nu toe stevig te zijn, alleen de treden naar de eerste verdieping kraken licht en een tree, derde van onder op de trap naar zolder, lijkt beetje los te zitten. Graag wil ik de spil weer recht laten zetten, en als de tral verzakt blijkt te zijn deze opkrikken, mocht dat lukken.

Velux ramen vervangen

Het betreft het vervangen van 4 VELUX ramen geplaatst op twee daken van ons appartementengebouw. Het dak is van ZINK. Het gebouw heeft vijf etages bereikbaar met de lift. Het dak is bereikbaar van binnenuit met de trap in het app op de vijfde etage. Gaat om een VvE.

Vier deurkozijnen plaatsen en bestaande deuren afhangen

Plaatsen/maken 4 houten kozijnen en afhangen 4 houten deuren Vervangen ijzeren deurkozijnen en opdekdeuren voor 4 houten stompe kozijnen en 4 houten deuren afhangen. Sponning op maat maken. Wij hebben 4 massief houten paneeldeuren van familie overgenomen. De maten komen niet overeen met onze huidige deuren. Ook zitten er een deur bij die andersom moet gaan draaien dan eerst. Muren zullen iets aangezet moeten worden om weer aan te sluiten op de kozijnen. De bedoeling is om dit later te laten stucen.

Trap vervangen

Ik wil graag een nieuwe trap met 13 treden, twee x kwartslag. Huidige trap graag verwijderen, afvoeren doe ik zelf.

Twee binnentrappen bekleden

We willen de dichte trap beneden en de open trap boven bekleden met de Praxis eiken traptreden, beiden zijn rechte trappen en in totaal 26 treden. Open trap boven alleen de bovenkant, dus hoeft niet rondom, aan de achterzijde van de trede met een plint afwerken voor het nette en we willen geen stootborden. Gaat dus puur om de treden bekleden.

Draaischarnier vervangen door draai kantel kiep scharnieren

Het betreft het vervangen en monteren van een 4-tal bestaande uitzetramen voor kiep kantel ramen. De afmeting is 120 x 80 cm. Graag het bestaand glas overzetten.

Het vervangen van een balkondeur

Ik zoek een deurenspecialist die een deur naar mijn balkon kan vervangen. De huidige (houten) deur is verrot. De deur bevindt zich op de 2e verdieping.

Vlizotrap vervangen door vaste trap en gat dichten

Vlizotrap laten vervangen met vaste trap naar zolder. Beton vloer. Alles afwerken en vlizo gat dichten en plafond afwerken. Loopt elektriciteitskabel door vloer. Deze ook weer aansluiten.

Trapkast realiseren

Wij willen de ruimte onder de trap beter benutten. Wij hebben een rechte trap van 2.4 x 2.4, de diepte is 90. De bedoeling voor deze trapkast is opbergen van voorraad, keuken en schoonmaak apparatuur, en grote afvalbak (plastiek en papier). Ook een deeltje voor de kids te zitten en voor hun schoolspullen. Zie bijgevoegd foto als voorbeeld.

Stalen deurkozijn laten repareren of, paumelle vervangen

De onderste paumelle scharnier is uitgebroken uit een stalen deurkozijn. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie. Het betreft een binnendeur.

Defecte draai kiepramen laten repareren

Wij hebben boven 3 kiep kantelramen die erg moeizaam dicht gaan. 1 raam krijg ik helemaal niet meer uit de kantel stand en staat dus altijd open. Wie kan dit verhelpen? De afmetingen heb ik niet.

Trappen bekleden

We willen graag een offerte ontvangen voor het bekleden van 2 houten trappen. Een dichte trap en open trap. Wat zijn hier de kosten van? Wij willen een totaalplaatje hebben. De bekleding is in overleg.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik wil graag de houten deur met bovenlicht laten vervangen door kamerhoge stalen binnendeur.

Trap verplaatsen in huis

Ik wil graag dat onze huidige wenteltrap uit de woonkamer gehaald wordt en deze in onze gang wordt geplaatst. Dit mag een nieuwe trap worden of de huidige trap, even afhankelijk van de kosten. Het plafond is van beton en ongeveer 30/40 cm dik. Het huidige gat moet gedicht worden en een nieuw gat moet worden gemaakt.

Scheidingswand plaatsen

Scheidingswand gipsplaat met isolatie met halletje en 2 deuren en kozijnen. Lengte toaal 7,50 meter hoogte 2,60 meter.

Schuurdeurslot repareren

Ik krijg mijn schuurdeur niet meer op slot, wil graag dat er iemand naar kijkt tegen vergoeding?

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil kijken of er een dakraam geplaatst kan worden op zolder. Graag in overleg of er mogelijkheid is aan de voor- of achterzijde en welke afmeting.

Trappen met laminaat bekleden

We willen graag 2 trappen laten bekleden met laminaat uit de winkel. Er is 1 dichte trap, daar ligt nu tapijt op wat er nog af moet. En 1 open trap, waar nu halve maan tapijttegels op liggen. Voor de dichte trap kopen we laminaat en stootstukken. Voor de open trap kopen we laminaat voor bovenop.

Reparatie van een schuifpui

De handel van de schuifpui draait loos en de pui lijkt scheef te hangen. De pui is van hardhout. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Traprenovatie aanbrengen op de trap

Het gaat om een dichte trap met 2 bochten. Tapijt verwijderen en bekleden met Flexfloor/laminaat en donkere stootborden. Eventueel met antislip rand. Materiaal aanschaf is voor mijn rekening.

Gat in de buitenmuur zagen en kozijn plaatsen

Beschrijving De klus gaat om het plaatsen van een extra raam in de bestaande gevel van ons woonhuis. Het raam komt naast de bestaande erker. Er zijn wat bijlagen ter verduidelijking: 1. Foto van het huis 2. Impressie van die foto met raam 3. Tekening met maten van de woning 4. Tekening met maten van de woning met extra raamkozijn 5. Detailtekening van het nieuw te plaatsen kozijn Werkzaamheden (inschatting) Om het raamkozijn te kunnen plaatsen dient een opening in de gevel gezaagd te worden, Waarschijnlijk moet de latei verlengd worden maar dat weten we niet zeker en laten we aan uw expertise over. Het geplaatste kozijn moet netjes in de binnenmuur afgewerkt worden (in overleg betimmering of anders stucwerk). Een en ander dient bestendig en solide gebouwd te worden; denk aan water- en vochtdicht, goed geïsoleerd en geen verzakking op langere termijn van de voorgevel. Opmerkingen 1. Er is toestemming verleend door de gemeente, deze stukken kan ik toezenden. 2. Voor de bouwvergunning was het nodig de maten exact op te geven, deze kunnen we in overleg voorafgaand aan de klus samen definitief vaststellen. 3. Het kozijn kan in overleg via u besteld worden, we kunnen dit ook zelf organiseren.

Deuren binnen afhangen

Ik wil graag 6 binnendeuren laten inhangen. Ik heb de deuren en al het materiaal. Graag wil ik weten wat dat kost en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Achterdeur beter afhangen

Onze achterdeur sluit niet goed en we kunnen deze ook niet goed op slot draaien. We laten dit graag in orde maken door een vakman. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Afdak voor auto aan huis monteren

Ik wil een afdak laten maken voor de auto, en deze moet ongeveer 3 bij 4 meter worden (hij moet evenbreed als de garage zijn). Het afdak moet van plexiglas of hardhout worden.