Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Schilder- en herstelwerkzaamheden na waterschade

Na wateroverlast hebben wij een aantal werkzaamheden. De voordeur moet opnieuw geschilderd worden. De kozijnen hiervan zijn gaan uitzetten aan de onderkant dit zal ook hersteld moeten worden. Verder hebben wij een schimmelvorming bij de achterdeur op het stukwerk gekregen. Dit zal behandeld moeten worden en beide hallen zal totaal 17 m2 meter opnieuw geschilderd moeten worden.

Herstel van waterschade aan muren, kozijnen en deur

Door flinke waterschade moeten er herstelwerkzaamheden gedaan worden aan: 3 muren en 1 deur. Er zitten vlekken op de muur, het stucwerk laat los, een paneeldeur is met scheuren aan het afbladderen en ook nog een kozijn waar het stucwerk los komt. Ik zoek iemand die dit kan komen verhelpen.

Herstelwerkzaamheden na daklekkage

Door lekkage moet ik de volgende werkzaamheden laten doen: Het plafond op de begane grond helemaal opnieuw stuken en spuiten. Het plafond is ongeveer 13 meter lang en 5 meter breed. Daarnaast moet er bij een muur behang verwijderd worden en opnieuw behangen met een patroon, 2.65 x 6.50 meter. Het houtwerk rondom kozijnen vervangen en opnieuw wit schilderen, circa 4.50 x 2.20 meter. De plafond uitbouw 2 x 5.75 meter onderzoeken op waterschade en indien nodig vervangen. Het plafond van de uitbouw is met gips afgewerkt.

Houten kozijnen herstellen en isolatieruiten nakijken

Ik heb op de 1e verdieping van onze hoekwoning enkele houten kozijnen die wat houtrot vertonen. Ik wil die kozijnen graag even laten nakijken. Ook heb ik enkele isolatieruiten die steeds beslaan. Ik wil ook even laten bekijken of die nog in goede staat zijn. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.

Balkon renoveren en kozijnen schilderen

Wij willen graag nog voor het einde van dit jaar onze voorkant en achterkant laten herstellen en schilderen. Zowel aan de voorkant als de achterkant is sprake van achterstallig onderhoud en zullen diverse herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Het zijn vier appartementen boven elkaar georganiseerd in een VVE. Het gaat om 8 kozijnen voor, en achter zijn 4 balkons.

Bestaande woning stucen

Wij hebben een huis gekocht, waar alle kozijnen, deuren en schuifpuien worden vervangen en een aantal kozijnen worden verwijderd/dichtgemaakt. Op de beneden verdieping zal het voornamelijk gaan om herstelwerkzaamheden van het bestaande stucwerk. En op de bovenverdieping willen we graag alle muren laten stucen en eventueel ook de plafonds. Graag zou ik een afspraak willen inplannen, zodat iemand langs kan komen om de situatie te bekijken en een goede offerte kan maken. Wanden: 100 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 75 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Braakschade aan kunststof kozijnen herstellen

In onze woning is in de nacht van 20/21 november inbraakschade ontstaan; door het openbreken van een draai-/tuimelraam in een groter kozijn is men binnengekomen. De verzekeraar adviseerde een offerte aan te vragen voor de herstelwerkzaamheden. Ik laat graag de schades aan de ramen bekijken en een schade rapport voor herstel opmaken.

Renovatiewerkzaamheden laten uitvoeren

Verzoek tot opgave van offerte voor uitvoeren van diverse renovatie werkzaamheden in 3 slaapkamers; een dakkapel en buiten. Zie bijlagen voor details. Het gaat om stucwerk, het plaatsen van wandjes, kozijnen, glaswerk en wat herstelwerkzaamheden. De woning is ongeveer 180 m2.

Woonkamer sauzen en ander schilder- en onderhoudswerk

Ik wil graag de woonkamer laten sausen (wanden en plafond - ongeveer 80 m2), wat schilderwerk (kozijnen binnen) en diverse klusjes in verband met verkoop. Graag wat kleine herstelwerkzaamheden aan de muren en de deur.