Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lisserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lisserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lisserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lisserbroek of directe omgeving.

68 klanten uit Lisserbroek bevelen een bij Casius in Lisserbroek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lisserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Lisserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lisserbroek:

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.

Dichtmaken van bovenlichten

Ik wil graag de bovenlichten dichtmaken boven een 4-tal deuren. Het stalen frame en opdekdeur blijven gewoon aanwezig, dus het alleen om het bovenlicht. Het moet wel in de kleur van het kozijn (RAL9010) komen.

Kattenluik in achterdeur laten plaatsen

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in de achterdeur.

Vaste trap plaatsen naar de zolder laten plaatsen

We willen een vaste trap naar de zolder. Op dit moment zit er een vlizotrap in de hal. De zolder heeft een beton vloer. Wij zouden graag zien dat de trapspecialist de afmetingen en het plaatsen doet. Wij hebben zelf iemand in onze familie die een gat kan maken in de betonvloer. We willen graag een open, vuren trap.

Fundatie berekening garage maken en uitvoeren

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een berekening kan maken voor mijn garage en een aanbouw. Ik wil weten hoeveel schroefpalen ik nodig ga hebben en op welke plek deze zouden moeten komen. Eventueel zoek ik een bedrijf die ook de palen zou kunnen plaatsen.

Houten trap naar zolder plaatsen

Houten trap van de eerste naar de zolder.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Willen graag een vlisotrap vervangen door een vaste trap naar de zolder. Het project gaat alleen over een nieuw trapgat maken en vaste dichte trap (naar links draaiend) plaatsen. Heb eventueel de maten van de trap al. Gaat ook om het leveren van de trap.

Reparatie Kunststofkozijn / deur

Onze deur blijft hangen en gaat niet meer open. Het is er een van 2 openslaande deuren in de woonkamer (dus geen voordeur). Het is een kunststof kozijn en de rest van de deur is glas. Alleen aan de onderkant zit hij vast, de rest van de deur kun je wel een beetje open duwen. Ik weet niet welke informatie er verder nog meer nodig is, maar ik zou heel blij zijn als deze gemaakt zou kunnen worden.

Vervangen kozijnen / plaatsen nieuwe kozijnen

Ik wil graag offertes ontvangen voor het vervangen van de huidige houten koijnen (met roede-verdeling). Zie Funda voor foto's van de woning. Ligt aan de prijs, maar opdracht kan 3 kozijnen/ramen betreffen tot 8 à 10 (hout).

Ik wil graag 2 binnendeuren met ...

Ik wil graag 2 binnendeuren met bovenlichten vervangen door strakke plafond-hoge binnendeuren (eventueel pivoterend), die waarschijnlijk 3 scharnieren nodig hebben. Hierbij moeten ook de kozijnen vervangen worden.

in bestaande badkamer willen we huidige ...

in bestaande badkamer willen we huidige vast raam dat deze open kan om te luchten, daarnaast willen we het huidige bad element (kuntstof) vervangen door een vast bad (hoek met op bouw) deze moet aangesloten worden, geplaatst en afgewerkt en eventueel betegelt. Type bad is al bekend, is dus erg concreet. Badkamer (+/- 10 m2) moet daarna kort geschilder worden, tegel zij tot ongeveeer 1.80 hoog

nieuwe hardhouten voordeur + inhangen / ...

nieuwe hardhouten voordeur + inhangen / + hang-sluitwerk. 88 / 201,5

Het bouwen van een zgn. casco voor een ...

Het bouwen van een zgn. casco voor een gesloten gemetselde vrijstaande garage voor 2 auto's. Verwarming, electriciteit, water c.a., schilderwerk en 2 garagedeuren zullen in eigen beheer worden uitgevoerd. De afmetingen van het casco zijn 42m2 (6 x 7 m). Plat dak; 2 ramen aan een zijkant en 1 raam aan de achterzijde, alle dubbel glas. De voorkeur gaat uit naar een prefab-achtige constructie (indien mogelijk). Bij het heien rekening houden met naastliggende woningen; er zijn nog geen sonderingen gedaan. Een bouwtekening voor de aanvraag van de bouwvergunning komt binnenkort beschikbaar. De woning is gelegen aan de Lisserdijk te Lisserbroek (gemeente Haarlemmermeer). Oplevering maart/april 2002.