Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen polycarbonaat platen op bestaande veranda:

Vervangen polycarbonaat platen op bestaande veranda

de veranda is ongeveer 3.50 x 3,50. Er moeten 3 1/2 plaat op. Door hagelschade zitten er gaten in de huidige platen. De breedte van de platen is ongeveer 104 cm.
Onze klant uit Limmen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen polycarbonaat platen op bestaande veranda uit heel Nederland:

Polycarbonaat serre dakplaten vervangen

De polycarbonaat dakplaten zijn kapot gegaan in een hagelbui. Het gaat om 5 platen van 2 meter lang en iets meer dan 1 meter breed. Ik wil ze graag laten vervangen (en afvoeren) door nieuwe platen.

Vervangen polycarbonaatplaten veranda

Vervangen polycarbonaat platen oppervlakte schuin dak circa 4,90 x 4,20 meter. Graag Lexan 3TS heldere platen 16 mm 3 kamers indien mogelijk om isolatie waarde te verhogen en geluid te beperken.

Serredak met hagelschade repareren

6 polycarbonaat platen met gaten vervangen. Diepte van de serre is 5,80 meter en breedte is 6,40 meter. De oude platen moeten afgevoerd worden.

Polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering in verband met de schade en de kosten voor het vervangen van de platen, en foto's van de schade maken. Ik heb nu als noodoplossing plexiglas op de platen geplakt waar de gaten zitten, dit is verzekeringswerk dus als de offerte door de verzekering wordt goed gekeurd kunt u zo beginnen. De afvoer moet wel door een plaat doorgevoerd worden, is nu ook zo dus het kan. Ik op hoop een goede oplossing voor mijn probleem. Het gaat om het dak van de serre. De platen moeten verwijdert worden en afgevoerd. De oppervlakte is 3,50 x 4 meter ongeveer en het gaat om 3 platen.

Polycarbonaat dak tuinkamer vernieuwen

I.v.m. diverse kleine lekkages willen we de dakbedekking van onze tuinkamer (aluminium) laten vervangen. Oppervlakte is circa 15 m2. Huidige polycarbonaat-platen zijn circa 120 cm breed en er liggen 4 rijen platen naast elkaar. Zie bijlage voor tekening en foto's. Ook de rubbers moeten waarschijnlijk vervangen worden. Bedoeling is dat er heldere platen (lichtdoorlatend) op komen.

Serredak renoveren

Wij willen graag de huidige polycarbonaat platen laten vervangen voor nieuwe. Afmetingen van het dak zijn 1,20 bij 2,4.

Polycarbonaatplaten vervangen

Wij willen 3 polycarbonaat platen van een overkapping laten vervangen in verband met lekkage. De platen zijn ruim 3 meter lang. 1 plaat is 1.23 m breed, 2 platen zijn 0.88 m breed en zitten allen in aluminiumprofielen.

Platen afdak achterzijde vervangen

Wegens hagelschade zou ik graag oude platen vervangen door nieuwe (polycarbonaat). Het gaat om de afdak aan de achterkant van het huis. Graag platen die weerbestendig zijn. De afdak is 4 meter bij 3,50 meter. Graag oude platen direct afvoeren. Er is makkelijk bij de platen te komen.

Platen terrasoverkapping vervangen

Vervangen van 6 platen van de terrasoverkapping. Zijn beschadigd na hagelbui. 6 meter breed x uitval ca. 3 meter. Het zijn Polycarbonaat platen

Polycarbonaat dakplaten van overkapping vervangen

Ik zou graag de daklplaten van de overkapping willen laten vervangen. De overkapping is 4 meter diep x 5 meter lang. Wat zijn daar de kosten van? Platen van Polycabonaat, doorzichtige. Het gaat om vijf platen. Een aluminium frame waar ze in zitten. Wij wonen in Den Hout.

Partners

Partners van Casius