Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor twee dakramen plaatsen:

Twee dakramen plaatsen

We willen twee dakramen voor onze zolder. Maten ca.: - 150 breed x 110 hoog - 80 breed x 100 hoog -dubbel glas Prijs graag inclusief plaatsen.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Twee dakramen laten plaatsen

Wij willen graag 2 kunststof dakramen laten plaatsen op het schuine dak van onze nieuwbouw woning. Qua afmetingen zouden we graag rond de 1 meter bij 1,20 meter willen hebben. Ik hoor graag van u.

Monteren dakraam

Graag zou ik 1 of 2 dakramen willen laten monteren in Amsterdam. Het betreft 1 of 2 (afhankelijk van de gedeelde montagekosten bij 2), dakramen van 60*90 in een (omgekeerd) plat dak met bitumen. Zowel de onderkant van het dakbeschot als het plat dak zelf zijn makkelijk te bereiken (en beloopbaar). Het betreft het gat maken, het plaatsen en "wind- en waterdicht" maken.

Aanschaf en plaatsen Velux dakramen

Graag een offerte voor de aanschaf en plaatsing van 2 GPU, Maat PK10 uitzettuimelvensters inclusief insectenhor, buitenzonwering en rolgordijnen (verduisterend plissé of verduisterend rol+ plissé) in kleur. Er zitten in het dak nog geen ramen, dus er moet in het dak gezaagd worden. Het dak is 5 meter breed, aan de binnenkant is op 3 meter een muur en in die 3 meter komen evenredig 2 ramen. De ramen zijn 90 centimeter breed. het dak heeft een helling van 37 graden. Ontvang graag een totaalprijs en schatting wanneer deze geplaatst kunnen worden.

Dakramen plaatsen

Wij zouden graag de volgende dakramen laten plaatsen: - 1 stuks Uitzettuimelvenster - kunstof wit gelakt - UK08 - 1 stuks Uitzettuimelvenster - kunstof wit gelakt - CK04 Beiden inclusief: - Aftimmeren - Afval afvoeren - Verduisterend rolgordijn - Insectenhor Kunt u ons een offerte toesturen? Alvast bedankt.

Dakramen plaatsen

Graag willen wij op korte termijn 2 tuimel dakramen laten plaatsen. 1 op zolder in een schuin dak, afmeting 78 h x 140 b. En 1 in onze badkamer ook in een schuin dak, afmeting 78 h x 55 b. Kunt u ons hier een prijsopgave van geven en ook op welke termijn uw bedrijf hier tijd voor heeft? Bij voorbaat dank.

2 Dakramen plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnspecialist die in mijn schuine pannendak 2 ramen kan plaatsen. Dit moet van kunststof zijn met boven scharniering en 180 graden kiep inclusief hor en een totaal verduisterend gordijn. Deze ramen moeten tussen 2 houten balken geplaatst worden die 105 cm van boven naar benden uit elkaar staan. de breedte is 2.80 waarvan we circa 1.60 tot 2 meter aan raam willen hebben. liefst 2 bv. 2 x 90 cm glas. De ramen moeten aan de voorzijde van de woning geplaatst worden.

Dakraam plaatsen en zonnepanelen verplaatsen

Ik heb een huis met op mijn schuine dak 12 zonnepanelen. Ik wil nu graag aan die kant van mijn dak twee dakramen laten plaatsen (in 2 verschillende ruimtes). Hiervoor moeten ook de zonnepanelen verschoven worden.

Dakramen laten plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen op onze zolder hebben, echter hebben we geen idee hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Daarnaast vinden we het moeilijk om te bepalen hoe groot ze moeten worden.

Dakkramen plaatsen

Willen graag 2 dakramen op schuine dak van 78 bij 134 cm.

2 Dakramen op zolder plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 dakramen kan plaatsen in mijn (schuine) pannendak. Momenteel is het dak nog dicht. Qua materialen bespreek ik graag met de vakman wat het best tot zijn recht komt in mijn geval. Ik wil dat de ramen ongeveer 100 bij 100 cm worden.

Partners

Partners van Casius