Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor twee dakramen plaatsen:

Twee dakramen plaatsen

We willen twee dakramen voor onze zolder. Maten ca.: - 150 breed x 110 hoog - 80 breed x 100 hoog -dubbel glas Prijs graag inclusief plaatsen.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen 3 stuks dakramen

Wij willen een 3 stuks dakramen in onze zolder van +- 1 meter bij 1 meter. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

2 Dakramen en 1 dakraambalkon plaatsen nieuwbouw

Ik wil graag 2 Velux dakramen van 114 x 118 cm op zolder laten plaatsen en 1 dakraambalkon plaatsen. Er zitten nu geen dakramen in, het is een nieuwbouwwoning. Ik weet ook nog niet wat de afmetingen van het balkon gaan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbalk vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak waar door de vorige eigenaren dakramen in zijn geplaatst. Hij loopt dus op 1 punt af. Het dak is 12 meter lang, de breedte is 8,20. Het dak begint bij een van de dakramen echter door te zakken, waarschijnlijk omdat daar de dakbalk onderbroken is. We willen dit graag laten herstellen en daarnaast een dankinspectie voordat wij zonnepanelen gaan plaatsen. Graag zouden wij daarom een offerte voor de benodigde werkzaamheden ontvangen.

Dakpannen vervangen

IK wil de huidige dakpannen vervangen, verwijderen en afvoeren en daarna isolatieplaten aanbrengen en nieuwe dakpannen leggen. i.o.m. vakman eventueel 3 nieuwe dakramen plaatsen. Het dak is 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren van een schuindak

Ik heb een half vrijstaand huis, met een hellend dak naar voor- en tuinzijde. Het dak loopt over de 1e verdieping en zolder. In het dak zitten 6 Velux dakramen en een dakkapel. Graag laat ik het dak aan de buitenkant isoleren. Er zijn namelijk een aantal koudebruggen. Het dak is denk ik rond de 80 m2, maar hiervan moet het dakkapel nog af en eventueel een nieuw dakkapel. Ik heb gezocht naar isolatiemateriaal op internet, maar ik weet niet goed wat het beste in mijn geval is. Graag advies hierover en eventueel een iets dunner materiaal gebruiken als dat beter werkt dan het dikkere materiaal. De huidige dakpannen wil ik graag direct vervagen. Is het mogelijk om direct de nieuwe pannen erop te plaatsen? De nieuwe dakpannen kan ik eventueel in overleg regelen, maar mag ook door u geregeld worden. Het afvoeren van de oude pannen hoeft niet perse.

Gehele woning binnen verven, mogelijk behangen of stucen en kozijnen schilderen

Het gaat om prijsopgave volledige woning binnen wit verven waarvan de lange muur in de woonkamer een andere kleur en muur er tegenover. De afmetingen staat in de bijlage. Op de bovenste verdieping is een punt dak. Op sommige muren is geschilderd over het beton. Ik wil graag weten wat het kost om hier een glad behang over te laten plaatsen en dan te schilderen of wat het mij zou kosten om dit glad te laten stucen. Graag de materiaalkosten apart op de offerte vermelden. Ook graag de houten kozijnen schilderen op 2 slaapkamers en woonkamer en de dakramen. In de slaapkamers gaat het om 4 kozijnen van 1 x 5 meter breed. De dakramen hebben een beetje standaard maten, ik durf niet te zeggen wat, omdat ik er nog niet woon. Dan zijn er twee deuren, waar in totaal de kozijnen 2,5 x 2,5 meter zijn. Bijgevoegd de plattegrond van het toekomstige huis waar in naartoe ga. Rond half maart graag beginnen.

Pannendak van buitenaf isoleren en pannen vervangen

In verband met oriëntatie verduurzaming woning wil ik onderzoeken wat de mogelijkheden en kosten zijn voor isolatie van mijn dak inclusief plaatsing nieuwe pannen. De oude moeten afgevoerd worden. Dit ter voorbereiding op plaatsing zonnepanelen later. Het dak is ongeveer 4,5 x 10 meter. Aan een kant zit een dakkapel met raam en aan de andere kant zijn twee dakramen. Er is nu geen isolatie. Ik wil het van buitenaf geïsoleerd hebben. Aan de ene kant staat het huis tegen een andere woning en aan de andere kant is de oprit. Een steiger plaatsen is aan drie kanten mogelijk. Graag wil ik advies over het soort isolatie, het moet wel in aanmerking komen voor de subsidieregeling.

Hellend dak renoveren en drie dakramen vervangen

Ons huidige dak van 140 m2 lekt en daarom willen we graag een dakrenovatie laten uitvoeren. Er zitten 3 dakramen in die vervangen moeten worden. Het betreft een vrijstaande woning en er is ruimte voor het plaatsen van een bouwstelling. Graag ontvangen wij een offerte voor deze werkzaamheden. Indien mogelijk zouden we de huidige dakpannen willen hergebruiken.

Dakramen plaatsen

Wat kost het om 2 dakramen te laten plaatsen? Betreft Fakro 94 bij 140 cm type FTU-V U3. Graag een offerte hiervoor.

Partners

Partners van Casius