Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor toegangsdeur naar tuin maken:

Toegangsdeur naar tuin maken

In een bestaande schutting, betondraad/houten palen, willen we een tuindeur laten maken. Dat mag een standaard maatvoering zijn, bijvoorbeeld 90 x 120 cm, graag met stevige constructie bijvoorbeeld basis van metaal met houten paneel eroverheen en afsluitbaar. We zijn zelf helemaal niet handig, maar tuinman kan wel al beplanting en betondraad wegknippen. Moderne stijl.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toegangsdeur naar tuin maken uit heel Nederland:

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Houten schuur halveren

Wij hebben momenteel een schuur in de tuin staan met een houten frame dat gedeeld wordt met de buren. Wij willen ons deel laten halveren inclusief verplaatsen elektra. De wand met de toegangsdeur zal moeten worden verplaatst. Daarnaast hebben wij een open doorgang naar een achterpad waar we een deur willen laten plaatsen + een stuk afscherming plaatsen tot aan een sloot. De deur kan tegen de schutting worden geplaatst. Vanaf de deur tot aan de sloot is ongeveer 1. 5 meter waar een afscherming van een soort grof gaas mag komen.

Tuinhuis laten bouwen

Wij willen een schuur plaatsen aan de achterkant van onze tuin over de gehele breedte en met een toegangsdeur aan beide kanten (zodat ook via de achterom/overpad toegang mogelijk is tot de schuur). Graag zouden wij hiervoor een offerte aanvragen.

Composiet schutting plaatsen

Ik wil graag voor onze tuin een nieuwe composiet schutting. De lengte is ongeveer 5 meter en de hoogte zal 1.80 meter worden. Hierin zou dan toegangsdeur geplaatst moeten worden. We zouden graag de aanleg door u laten verzorgen. Zorgt u ook voor de afvoer van de oude tuinhek?

Schuur met muurtje metselen

Ik heb op dit moment een houten schuur met een betonvloer. Hiernaast staat er een ijzen hekwerk als tuinafscheiding. Ik zou hier graag een stenen schuur willen laten metselen en de achterste muur laten doortrekken als tuinmuur. De tuin is 4.20 meter breed en de schuur zal 3 bij 3 meter gaan worden. Er dient aan 1 kant een toegangsdeur te komen naar de steeg toe en aan de voorzijde een garagedeur.

Kelder in de tuin laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een kelder in de tuin van ongeveer 5 bij 6 meter, waarbij wij de toegangsdeur vanuit de zijkant van de hoekwoning willen. De kelder moet bestaan uit 2 werkkamers en een voorraadkast, alsmede een toiletruimte. Graag laten wij de ruimtes door de vakman afwerken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Souterrain verdiepen en verbouwen

Mijn dochter heeft een benedenwoning met souterrain gekocht. Het souterrain heeft een oppervlak van 40 m² en momenteel een beperkte stahoogte van 175 cm. Er ligt daar een betonnen vloer en er zijn aan de voorzijde 2 raampjes op straatniveau. Over de fundering heb ik geen informatie. Het achterste deel van de ruimte heeft een normale stahoogte en daar is een toegangsdeur naar de tuin. Mijn dochter wil dit souterrain graag laten verdiepen naar een normale stahoogte, om daar dan een badkamer en 2 slaapkamers in te realiseren. Omdat zij een heel drukke baan heeft, wil ik graag namens haar de zaken rondom deze verbouwing gaan regelen. Ik nodig bedrijven die hier aantoonbaar ervaring mee hebben graag uit voor een bezoek, zodat de ruimte kan worden beoordeeld. Ik sta open voor uw adviezen en ontvang graag een gedetailleerde offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Tuin laten aanleggen

Graag vraag ik een offerte op voor het volgende: Graag zouden we op korte termijn de basis infrastructuur in de tuin willen laten aanleggen. Als het voor 19 augustus klaar kan zijn, graag! In de bijlage vindt u foto's van de tuin en een tekening met de maten. Schuttingen (1,8 m hoog) aan beide zijden (maten zie tekening). Bij voorkeur hardhouten palen en 21 planks grenen afwerking, zie foto. Tevens een dito grenen afsluitbare toegangsdeur. Het zou fijn zijn als de beide schuttingen incl. de 1,5 waar de deur komt apart op de offerte zijn af te lezen; de buren betalen de helft. Op een later moment: - terras tussen uitbouwen (maten zie tekening). Deze zouden we graag willen voorzien van 60x60cm tegels (bijv geoantica milano; in ieder geval een donker grijze niet te gladde tegel) incl opsluitband aan de graszijde. Dit gedeelte is reeds voorzien van schoon schelpenzand en hoeft lijkt mij alleen gestabiliseerd te worden -pad en terras bij schuur; als pad zouden we graag platte, natuurlijke stenen stenen tussen het gras willen. Bijv Flagstones Kwartsiet Kavala 2-3cm grijs (zie bijgevoegde foto als voorbeeld) Voor de bestrating (let op schuin aflopend, zie tekening) bij de schuur graag de zelfde stenen maar dan gevoegd. Onlangs hebben we zelf het gras gelegd. Tot aan de schuur ligt er een laag tuinaarde onder het gras. In het hoekje waar de bestrating moet komen ligt nagenoeg alleen schoon schelpenzand. Beplanting en borders doen we in het voorjaar. Ik vertrouw er op dat ik u hiermee een uitgebreid overzicht geef van de situatie en de wensen.

Gemetselde schuur laten bouwen

Ik wil achterin de tuin een nieuwe gemetselde schuur laten bouwen met een plat dak van 5.90 x 4 meter groot met een deur naar de brandgang. Tevens wil ik een toegangsdeur aan de tuinkant met een kozijn.

Schuifpui in keukenmuur maken

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een schuifpui of toegangsdeur in de buitenmuur van onze keuken. Dit omdat we nu vanuit de keuken niet naar onze tuin kunnen. Er zit een hoekraam met een vensterbank en een verwarming in deze gevel. Kunt u ons adviseren in de mogelijkheden en kosten?