Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Laren of directe omgeving.

179 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Laren:

Buitentrap vervangen

De huidige buiten trap is te steil en voldoet niet. Er zal dus een andere trap gerealiseerd moeten worden naar het balkon wat ±3 m hoog is vanaf de grond. Ik zoek een betaalbare oplossing en heb wat foto’s van de huidige situatie gemaakt. Een metalen of houten trap die makkelijk beloopbaar is van boven naar beneden v.v.

Meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning

In een nieuwbouw woningen moeten een aantal timmer klussen worden uitgevoerd. Er moeten circa 140 cm hoge plinten geplaatst worden en circa 10-12 cm afgelakt tegen betonwanden en binnenwanden te lijmen met verschillende binnen en buitentenstekken. Daarnaast moet een boekenkast worden ingekort en meerdere andere kleine klussen.

Twee dakramen plaatsen

We willen twee dakramen voor onze zolder. Maten ca.: - 150 breed x 110 hoog - 80 breed x 100 hoog -dubbel glas Prijs graag inclusief plaatsen.

Trappen bekleden

Wij willen 3 trappetjes laten bekleden met eiken hout. Een trap heeft 8 treden, 1 heeft 6 treden en 1 heeft 4 treden en is breder (1,3 meter). We willen de werkzaamheden voor 5 aug uit laten voeren, 5 aug moet het klaar zijn. Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton

Kattenluik in de tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag offerte voor het plaatsen van kattenluik in het zijpaneel van de schuurdeur(zie foto). Aangezien het een huurhuis betreft willen we een nieuwe paneel met kattenluik plaatsen zodat naderhand het originele paneel teruggeplaatst kan worden. Het nieuwe paneel hoeft in principe niet open te kunnen.

Hordeur monteren en plaatsen

Graag willen we een hordeur van Bruynzeel laten monteren en plaatsen. De deur wordt a.s. zaterdag 5 mei geleverd.

Houten dichte wenteltrap monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een wenteltrap wordt verwijderd. Daarvoor moet een dichte trap worden geplaatst.

Kledingkast onder een schuine wand maken

In een nis willen wij graag een kledingkast laten maken. Aan 1 kant een schuine wand. Het frame van de kast mag gemaakt worden van gelamineerd wit spaanplaat van 18 mm. De deuren moeten later gelakt kunnen worden.

Binnen- en buitendeuren plaatsen

Wij willen 10, reeds aangekochte, stompe binnendeuren en 2 buitendeuren laten plaatsen. Wat kost dat?

Toegangsdeur naar tuin maken

In een bestaande schutting, betondraad/houten palen, willen we een tuindeur laten maken. Dat mag een standaard maatvoering zijn, bijvoorbeeld 90 x 120 cm, graag met stevige constructie bijvoorbeeld basis van metaal met houten paneel eroverheen en afsluitbaar. We zijn zelf helemaal niet handig, maar tuinman kan wel al beplanting en betondraad wegknippen. Moderne stijl.

Aluminium pendeldeur monteren

Ik ben mij aan het oriënteren op de plaatsing van een aluminium pendeldeur en wil daar wat informatie over ontvangen.

De oude schuurdeur vervangen

De huidige schuurdeur is verrot rondom het slot en is aan vervanging toe. Er zit momenteel beveiligd glas in de schuurdeur en dat wil ik ook graag in de nieuwe deur. De klant wil graag gebeld worden over de verschillende mogelijke materialen voor de nieuwe deur.

Stalen binnendeur plaatsen

Wij hebben een smalle opening van de gang naar de keuken waar wij graag een stalen deur zouden plaatsen. Geen taatsdeur, maar gewoon met een scharnier. De maten 79,7 cm breed en 221,5 cm hoog. Is dit mogelijk? Hoeveel zal het mij gaan kosten?

Open trap dichtmaken

Ik heb een open trap, houten treden die ik dicht wil laten maken in de zin dat er stootborden geplaatst moeten worden. De trap heeft 13 treden en draait 180 graden. De trap wordt daarna met tapijt bekleed. De werkplek is goed bereikbaar. De hoogte van de trap is ongeveer 2,30 meter.

Boomhut maken in de achtertuin

Ik heb een kinder tuinhuisje gekocht en wil dit laten bouwen en verder uitbouwen met goede veilige materialen. Dus huisje op palen met glijbaan heb ik. Verder wil ik het laten uitbouwen naar een eenvoudige boomhut met een kabelbaan eraan. Kortom leuke klus waar veel vrijheid en creativiteit bij komt kijken. Gezocht leuke timmerman die zin heeft in het verwezenlijken van een kinderdroom.

Poortdeur en schuurdeur vernieuwen

Mijn poort deur en schuurdeur moeten vernieuwd worden wil graag vrij blijvend een offer te aan vragen

Houten paneelluiken laten maken

Voor 2 openslaande deuren wil ik paneelluiken laten maken. De afmeting in totaal is 2 bij 2.70 m. Bijgaand een foto van de luiken die ik zoek en een foto van mijn huis met de betreffende deuren (zonder luik).

Luiken en deuren van een koetshuis namaken

Ik wil door een timmerman graag 2 grote luiken laten namaken. Het zijn de oorspronkelijke deuren van een koetshuis. Ik wil er ook graai mooie oude sluitingen op, hoewel die geen functie meer zullen hebben. Het gaat om deuren van 210,7 cm hoog, 81,05 cm breed en 4,0 cm dik. De planken die het frame vormen zijn aan de bovenzijde 22 cm, onderzijde 44 cm en aan de zijkanten 12,5 cm breed. Er moeten op beide deuren diagonale schoren komen. Ik wil in overleg de houtsoort kiezen maar denk aan Red Cedar. De bovenzijde moet worden voorzien van lood. De luiken moeten worden voorzien van grondverf.

Kozijn en deur verplaatsen in een woonkamermuur

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan op 15 februari de sleutel. Wij willen daar direct op 16 februari enkele werkzaamheden laten starten. Zo willen wij een deur met kozijn in de woonkamer laten verplaatsen. Er moet daarbij een radiator worden afgekoppeld op de plaats van de muurdoorbraak. Hierin willen we het bestaande kozijn laten plaatsen. De andere muuropening moet daarna worden gedicht. Stuken is niet nodig. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen hiervoor graag uw offerte aan de hand van bijgevoegde documentatie.

Dubbele taatsdeur plaatsen

Een dubbele taatsdeur hoogte 265 cm breedte 170 cm vier vakken per deur

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Ik overweeg de vlizotrap naar zolder te laten vervangen door vaste houten trap. Hiervoor zal het trappengat vergroot moeten worden, de vloer is van beton.

Dubbele deuren plaatsen

Momenteel hebben wij een groot raam aan de achterzijde van de woning met daaronder metselwerk waar wij graag dubbele deuren voor in de plaats zien. De deuren zullen 2 meter breed gaan worden en 2.60 meter hoog Het betreft een woning uit 1948 met spouwmuur. Wij zouden graag weten waar wij rekening mee moeten houden indien we deze via jullie laten plaatsen.

Trap naar zolder maken

Ik wil graag weten wat een zoldertrap (niet recht) maken kost er zit nu een vlizotrap.

Rot deel van een kozijn en dubbel glas vervangen

In onze nieuwe woning is een van de ramen (dubbelglas) lek. Bij nadere inspectie blijkt de volledige linkerkant van het kozijn rot, waarschijnlijk door vochtig blijvend houtwerk door het rolluik dat er voor zit. Het glas en de linkerkant van het kozijn moet dus worden vervangen. Ik schat het raam op 120 x 120 cm.

Houten harmonicadeur plaatsen

Een kozijn met harmonicadeuren van hout of een ander materiaal. Het is voor in een nieuwbouwwoning. De gevel heeft een breedte van 5 meter, met stukjes muur, vooralsnog. Wat zijn de prijzen voor een kozijn van 4 meter breed in verschillende materialen?