Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Landsmeer of directe omgeving.

138 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Landsmeer:

Stompe deur afhangen en eventueel leveren

Ik wil een stompe deur laten afhangen. In overleg mag de vakman deze ook leveren.

Herstel/ vervangen houten kozijn verhuisraam

Het kozijn van ons houten verhuisraam is gescheurd en moet gemaakt of vervangen worden. Afmetingen zijn: hoogte 146,5 en breedte is 148 cm. Het gaat om 1 kozijn maar het is een verhuisraam.

Dorpel buitendeur vervangen

Vervangen gebroken holonite buitendorpel openslaande deuren circa 2,00 meter breed.

Raam en kozijn vervangen (dubbelslag/kunststof)

Vervangen van een raam + kozijn. Vervangen voor dubbelslag en kunststof kozijn. Type raam graag na meer info en in overleg.

Kozijnen en binnendeuren laten plaatsen

Graag zou ik 4 nieuwe binnendeuren stompe deuren met viervlaksverdeling (3x slaapkamer en 1x badkamer) + nieuwe kozijnen (indien nodig) willen laten plaatsen. Deurhoogte is circa 2,10 meter. De binnendeuren en kozijnen voorzien van grondverf, het aflakken nemen wij voor eigen rekening. Kunt u een inschatting van de kosten geven? Uitvoering in januari.

Raamkozijn repareren of vervangen

Het raamkozijn bij de slaapkamer lijkt lekkage te geven. Het houten kozijn is al heel wat jaren oud en dient te worden gecontroleerd. Hierna zal deze gerepareerd of vervangen moeten worden. De afmeting van het raam is ongeveer 2,50 meter breed en 1 meter hoog.

Houten kozijnen repareren en schilderen

De voorkant van een eengezins(tussen)woning Havezathe Landsmeer moet er goed uitzien voor verkoop. Dus deels door houtrot aangetaste deurkozijn (buiten) moet deels worden vervangen en het buitenkozijn van het voorraam moet weer keurig worden geschilderd. Eventueel ook het buitenkozijn achter bij de tuin bijschilderen.

Fietsenhok voor de woning maken

Ik wil een houten fietsenhok laten maken aan de voorkant van ons huis. Hij moet tegen het huis aan worden geplaatst met een schuin afdakje, twee dichte wanden en een open kant om de fietsen te kunnen plaatsen. Afmeting circa 220 x 165 x 175 cm. Zie foto.

Plafond in de woonkamer verlagen en stucen

Ik wil graag het plafond in de woonkamer van onze nieuwe woning laten verlagen. Vervolgens wil ik de wanden en het nieuwe plafond glad laten stuken. Het plafond is ongeveer 40 m2 groot en de wanden zal ongeveer 45 m2 zijn. De werkzaamheden wil ik graag begin mei laten uitvoeren.

Ubbink en Velux dakraam laten vervangen

Ik wil mijn oude dakraam met binnenmaat 41 x 47 cm vervangen voor een Ubbink Purilan. Ik wil ook mijn Velux dakraam vervangen voor een kunststof Velux dakraam. Allebei komen ze in een schuin dak te liggen. Graag een volledige offerte voor deze klus.

Ubbink dakraam vervangen

Oud dakraam vervangen voor Ubbink dakraam purilan. Ik weet niet wat ik allemaal nodig heb (gootstuk wel/ niet andere benodigdheden? ) dus graag een uitgebreide offerte waarbij ik niet achteraf voor verrassingen kom te staan. Het oude dakraam is 40 x 45 cm (formaat glas), en dit is van binnen iets ruimer afgetimmerd.

Sluitwerk van een kozijn herstellen

Draai- kiep raam sluit niet meer af en kan enkel nog open staan. Ook is kiep stand de enige mogelijkheid om te bewegen. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van kozijn GU.

Trap renoveren met laminaat

Renoveren van een trap met laminaat. De trap heeft 9 rechte treden en 4 iets gedraaide treden naar links en stootborden. Er zit nu vloerbedekking op de trap, dit verwijderen we zelf.

Binnendeurplaatsen

Ik wil graag een nieuwe deur in de toiletruimte laten plaatsen.

Harmonicadeuren laten plaatsen met één doorloopdeur

Ik wil een harmonicadeur laten plaatsen met één doorloopdeur. Wij hebben een schuifpui van 2.70 meter breed. Kunt u een offerte maken om daar harmonicadeuren in te maken? Daarnaast wil ik een tweede offerte hebben: naast de eerder genoemde schuifpui zit een klein stukje muur van 45 cm en dan een raam tot aan de grond van 70 cm breed. Is het mogelijk om de hele opening, dus 3.85 meter breed van een harmonicadeuren met een loopdeur te voorzien?

Schuifdeuren onder schuin dak maken

Op de zolder hebben wij onze wasmachine en droger staan. Deze staan onder een schuin aflopend plafond. Graag willen wij een schuin aflopende schuifdeur voor deze machines laten plaatsen. De breedte is in totaal 236 cm, hoogste punt is 226 cm hoog aflopend naar 88 cm. Materiaal moet hetzelfde zijn als andere kasten en kunnen we zelf aanleveren.

Houtrot in kozijn verwijderen

1 hardhouten kozijn op de begane grond toont houtrot in de onderrand. De plek is ongeveer 30 centimeter en het hele kozijn is ongeveer 2.8 meter breed.

Zwevende trap laten plaatsen

Een zwevende houten trap met een draai erin plaatsen. Een stalen of houten trapleuning. We hebben al een aannemer die het trapgat gaat maken. Ergens in mei of juni moet de trap geplaatst worden.

Plateau boven trapgat

Mijn CV ketel hangt precies boven het trapgat, zodat de monteur geen onderhoud kan verrichten. Hij adviseert een afneembaar plateau te laten aanbrengen (ongeveer 1 bij 1 meter).

Buitendeur met 3-puntssluiting monteren

Wij willen 4 scharnieren, brievenbus laten frezen en de deur in de grondverf laten zetten. Ik zie graag de offerte tegemoet.

Nieuwe trap plaatsen

Wij hebben nu een open trap in de kamer. In verband met mijn dochter met verstandelijke handicap moet de situatie worden gewijzigd. De bestaande trap moet worden verwijderd. Daarna moet er een nieuwe rechte trap worden geplaatst. Langs die trap moet een wand met een kozijn en toegangsdeur worden geplaatst.

Repareren houten achterpui

De onderste balk van de achterpui is voor een deel rot. Daarom zou ik dit deel graag laten vervangen, het hele stuk is ongeveer 3 meter lang.

Voordeur vervangen

De voordeur van mijn huis moet vervangen worden. Graag een deur in de stijl van bijgaande foto. Geen luxe noodzakelijk. Deurbeslag kan hergebruikt worden

Schutting plaatsen in de tuin

Schutting van 26 meter. Drassige grond, dus stevig fundament en palen zijn nodig. Afwisselend dicht/gaas; 1. 80 meter hoog.

Dakraam plaatsen in een schuin dak

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Er zit momenteel een kleinere, de sparing moet dus vergroot worden. Het hoeft niet te worden afgetimmerd aan de binnenzijde. De klus is op zolder. Het gaat om een Fakro PTP V05 van 78*98 cm. Het is een kunststof kozijn, gootstukken heb ik ook in huis.