Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor drempel bij de achterdeur vervangen:

Drempel bij de achterdeur vervangen

Drempel achterdeur vervangen door duurzaam materiaal ipv hout......
Onze klant uit Kudelstaart (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drempel bij de achterdeur vervangen uit heel Nederland:

Drempel bij achterdeur vervangen

De drempel in het kozijn bij de achterdeur is verrot. Ik wil graag een duurzame. Beton of kunststof?

Kromme drempels onder deuren herstellen of vervangen

De drempels bij de deuropeningen zijn krom gaan staan, het lijkt alsof ze in het midden van de deuropening hoger staan dan in de hoeken bij het kozijn. Hierdoor sluit de deur slecht af. Gaat moeilijk dicht doordat de tochtstrips aanlopen op de drempel of de deuren kieren enorm in de hoeken van de deuropening zonder de tocht strips. Probleem doet zich voor bij zowel de voor- als achterdeur, graag een offerte dan wel advies voor wat betreft het herstellen of het vervangen van de drempels.

Pad naar voordeur en achterdeur rollatorvriendelijk maken

Na groot onderhoud door de woningbouwverening is de overstap van de drempel zowel bij de voordeur alsook bij de achterdeur zodanig hoog geworden dat mijn ouders (90/83) in een gevaarlijke situatie terecht gekomen zijn bij het passeren van deze drempels. Dit geldt zowel met als zonder rollator. De offerte geldt tbv een WMO-voorziening. Afvoer van het afval is voor de vakman. Werkplek is goed bereikbaar.

Achterdeur opnieuw laten stellen

Onze achterdeur loopt iets aan op de drempel. Er zit wel een slot in die een paar vergrendel punten heeft. De deur gaat wel dicht maar loopt iets aan.

Plissé deurhorren monteren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van 2 plissé hor deuren. Dit betreft een achterdeur en een schuifpui. Deze dienen op maat gemaakt en gemonteerd te worden in de houten kozijnen. Bij de achterdeur ligt een betonnen drempel waar de deur op gemonteerd moet worden.

Verzakte deurposten herstellen

De verticale deurposten zijn verzakt, waardoor de dorpel onder spanning komt te staan en bol is gaan lopen. Op zoek naar een oplossing waarbij de deurposten ondersteund worden (niet verder verzakken) en de drempel weer recht loopt zodat de deur weer aansluit en normaal dicht kan. Probleem is het grootste bij de achterdeur, maar doet zich ook voor bij de voordeur. Achter is de dorpel in de hoeken van de deuropening naar beneden gedrukt door de verticale kozijnposten. Hierdoor ontstaat er in de hoeken ruimte onder de achterdeur waardoor we naar buiten kunnen kijken. Bij de voordeur lijkt de dorpel omhoog gekomen waardoor deze aanloopt tegen de voordeur. Vanwege werk lastig bereikbaar op mobiele telefoon, reacties graag via email.

Drempel bij de achterdeur vervangen

Graag wil ik de stenen drempel bij de achterdeur laten vervangen. De huidige drempel loopt bol waardoor de achterdeur slecht sluit en tocht. Het lijkt er op dat de dorpel bol is gaan staan en in het midden van de deuropening omhoog gekomen is. Er zijn sporen zichtbaar waar de deur aanloopt op de dorpel. De deur sluit met name bij warm weer moeilijk. Het liefst de drempel vervangen met een identiek materiaal. De houten kozijnen rusten op de betonnen dorpel waar de achterdeurdrempel een deel van uitmaakt.

Kozijn en achterdeur plaatsen

Vanuit onze garage hebben wij een achteruitgang naar onze tuin gemaakt. Hier hebben we een (tijdelijk) kozijn en deur geplaatst. Deze willen we nu graag laten vervangen. Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die een nieuw kozijn en achterdeur met sloten kan plaatsen. Betreft een houten deur en houten kozijn. Er is nu ook geen drempel of iets dergelijks aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie aan kozijn en drempel

Ik wil graag reparaties laten verzorgen aan een kozijn en drempel. Een onderdorpel van een kozijn van de schuur moet gerepareerd worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 meter, waar houtrot in zit. Verder zit er een zachte plek in de drempel bij de achterdeur. Daar zal ongeveer 20 cm vervangen moeten worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Plissé hordeur laten plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur laten plaatsen bij onze achterdeur. Ik denk wel dat er eerst iets met de drempel moet gebeuren, wat gaat mij dit ongeveer kosten?