Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor aluminium achterpui openslaande deuren:

Aluminium achterpui openslaande deuren

2x 2 openslaande deuren en tussenraam in de achterpui. Van Aluminium, kleur zwart. Totale breedte ca. 470 cm. Bijgevoegde foto is een voorbeeld gevonden op internet om indruk te geven wat we zoeken.
Onze klant uit Krommenie (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium achterpui openslaande deuren uit heel Nederland:

Serre als vergroting woonkamer

Wij willen een geïsoleerde (HR++) serre aanbouwen 5,2 x 2 m met vouwwand. Inbraakwerend SKG***. Gefundeerd. Bedoeling is dat de bestaande achterpui er dan uitgaat. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet ook elektra in komen. Materiaal: Glas en aluminium. Is hier een richtprijs voor te noemen?

Gehele achterpui vervangen

Momenteel hebben wij een aluminium schuif achterpui. Deze willen wij graag laten vervangen voor een houten variant. Huidige breedte: 265 cm (incl. kozijn) Huidige hoogte: 213 cm (incl. kozijn) Gewenste breedste: 265 cm (incl. kozijn) Gewenste hoogte: 230 cm (incl. kozijn) We willen 1 vast raam en 1 deur. De deur moet wat groter zijn dan de normale afmetingen. Wij denken zelf aan 110 cm. Het hout werk van het raam en de deur moeten zoveel mogelijk gelijk lopen. Dus niet dat de deur aan de onderkant veel hout heeft. Wij willen graag op korte termijn de achterpui vervangen!

Uitbouw achterzijde

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning een serre kan uitbouwen. De uitbouw moet 3 meter diep en 6 meter breed zijn. Het gaat om een gemetselde uitbouw met aluminium kozijnen. De achterpui moet voorzien zijn van schuifdeuren en het dak met zonwerend getint glas. Daarnaast moet er vloerverwarming/koeling systeem komen wat moet worden aangesloten op de warmtepomp. Ook moet er elektra in de serre aanwezig zijn.

Serre achterzijde tuin

We willen de tuinkamer verlengen met een serre van 4 bij 5 meter. De serre dient van glas te zijn met een constructie van aluminium of kunststof. Er zal vloerverwarming geplaatst moeten worden en de elektra doorgetrokken. In de achterpui van de woning is nu een glazen pui aanwezig.

Dubbelglas in de schuifpui zetten

Wij hebben een aluminium schuifpui van 2.40 meter hoog met 4 grote dubbelglas ramen over de gehele breedte van de achterpui. Elk raam is 2.26 meter hoog en 1.38 meter breed. De buitenste ramen zijn vast. De middelste 2 ramen schuiven. De ramen zijn inmiddels allemaal lek en dienen te worden vervangen. Ook zijn de rolletjes versleten. Graag een offerte, inclusief arbeid en bijkomende kosten.

Serre vergroten en daaronder een kelder plaatsen

Wij hebben op dit moment aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een aangebouwde serre. We willen deze serre graag laten vergroten of laten vervangen door een grotere serre van in totaal 5 meter diep en 8 meter breed. De gewenste uitvoering is in aluminium met witte coating. We willen er een zadeldak op en in de achterpui diverse schuifdeuren. Verder hebben wij de wens om daar een prefab kelder onder te laten maken. Wij maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben al onderzocht dat dit vergunningsvrij gebouwd kan worden. We willen deze opdracht graag op heel korte termijn laten uitvoeren.

Serre aanbouwen

Graag zou ik aan de achterpui van mijn net aangekochte woning een serre laten plaatsen. De serre zal 2.50 meter diep worden en 4.71 meter breed. Ik zou of een serre van glas met aluminium willen of glas met hout. Daarnaast dient alles netjes afgewerkt te worden en mag de serre vergunningsvrij geplaatst worden.

Casco dakopbouw uitvoeren

Mijn vriendin en ik zoeken een geschikte partner om een volledige extra verdieping op ons platte dak te realiseren. We hebben de gemeentelijke vergunning binnen en daarmee ook de bouwtekeningen. Deze kan ik sturen als ik uw emailadres heb. Als deze opdracht interessant is voor u, kunt u me dan een voorlopige prijsspecificatie sturen? De aanbesteding betreft in eerste instantie de cascobouw. Hiertoe rekenen wij: alle buitenwanden, de dakconstructie, inclusief hemelwaterafvoer, volledige isolatie, kozijnen, inclusief HR++ glas, fundering en (onder)vloer, trap + balustrade, leidingwerk (wc, wastafels, douche), elektra. Bijzonderheden: 1) een energiebesparende, witte, gelaste TPO dakbedekking (van erkende producent en gunstige garantievoorwaarden) 2) zonwerend glas aan de achterzijde ZHR++ 3) geluidswerend glas voorzijde (veel verkeer en uitgaanspubliek) 4) vaste witte aluminium zonnewering over de volledige breedte van de achterpui (zie ook tekening) 5) kozijnen achterpui in hoge kwaliteit kunststof, houtlook (wit buitenkant, zwart binnenkant) 6) we willen in de afbouwfase een stoom/regendouche laten installeren

Serre bouwen

Ik begeleid momenteel de verbouwing van de woning van onze zoon. Hij woont in een tussenwoning, waar aan de achterzijde een serre gebouwd zal worden. Er is door een architect al een berekening gemaakt voor de beton geconstrueerde en onderheide vloer, die door een andere partij zal worden aangelegd. Deze aanvraag betreft alleen het bouwen van de serre daar bovenop. De achterpui zal 580 cm breed en ongeveer 240 cm hoog worden. In die pui willen we over de gehele breedte deuren laten plaatsen in een aluminium ofwel 'steellook'. We willen ook de mogelijkheid bekijken van geheel stalen deuren met isolatieglas, hoewel hier nadelen aan kleven. Over de uitvoering van de deuren willen we graag uitgebreide informatie ontvangen. We denken aan harmonicadeuren, maar misschien is er een andere optie. In het dak moet de laatste strook van 1 meter voor de pui van glas worden. We maken graag een afspraak voor een bezoek.

Uitbouw/serre laten plaatsen

Ik wil achter onze woning graag een uitbouw laten maken met veel glas van 3,5 x 5,5 meter. Ik wil de bestaande achterpui laten verwijderen en daar moet dan een stalen balk worden geplaatst. Er moet ook een fundering worden gemaakt. Mijn wens is dat er ook glas of een lichtstraat in het dak wordt aangebracht. De uitbouw moet een aluminium of kunststof pui krijgen met schuifdeuren of openslaande deuren. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden. Ik ontvang graag een offerte. Mijn wens is om dit al na de zomervakantie te laten realiseren, als het in de agenda past van de aannemer.