Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Krommenie of directe omgeving.

199 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Krommenie:

Aluminium achterpui openslaande deuren

2x 2 openslaande deuren en tussenraam in de achterpui. Van Aluminium, kleur zwart. Totale breedte ca. 470 cm. Bijgevoegde foto is een voorbeeld gevonden op internet om indruk te geven wat we zoeken.

Vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer

Vervangen houten achtergevel garage inclusief nieuwe waterafvoer. Huidige deur terugplaatsen. De ramen en kozijnen hoeven niet meer terug. Dit mag volledig dicht gemaakt worden.

Slotgat frezen in een deur

Verplaatsen 6 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in nieuwe stompe deuren; Verplaatsen 2 x slotgat naar 1,5 meter hoogte in bestaande deuren opdek); Verder moeten de deuren van een dubbele openslaande nooduitgang omgewisseld worden (links moet naar rechts en blijft in gebruik, rechts moet naar links en wordt aan 1 kant dicht getimmerd - moet aan de buitenkant nog uitzien als deur). Tevens moet er op de rechter deur een slot op wat van binnenuit altijd open kan en een cijferslot op de buitenkant om de ruimte af te sluiten.

Klussen aan binnendeur

Ik heb onlangs een binnendeur bij de Gamma aangeschaft. De aangeschafte maten zijn conform de deur. Zagen m.i. niet nodig. Misschien alleen een paar centimeter aan de onderkant. Metingen zijn verricht en zijn zo goed als conform. De kleur is wit. Aangeschaft 83 x 201,5 cm opdek links. Zoals ik het nu zie zal er aan de onderkant 2 cm afgezaagd moeten worden. Klus : de binnendeur gaarne aflakken in een middelbruine kleur aflakverf en daarna het afhangen van de deur incl twee deurkrukken plus binnendeur sluitwerk. Maten en deur zijn passend. Verf en sluitwerk en deur door mij geleverd.

Draaitrap renoveren of vervangen

Wij hebben nu een hard houten trap met staal, 13 treden draait naar links. Beide trappen op 2 verdiepingen zijn het zelfde. De treden zijn slecht waar deze gemonteerd zijn op het staal. Of de trappen dienen te worden gerenoveerd of deze moeten worden vervangen. Graag maken wij een afspraak om advies te krijgen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Trap renoveren of repareren

Ik heb een trap van dertien treden. Een aantal treden is beschadigd. Kan dit gerepareerd worden of moeten er overzettreden overheen gezet worden?

Monteren van 6 binnendeuren

Ik wil 6 binnendeuren van Door4Life laten monteren waarvan er 5 opdek deuren zijn en 1 deur een stompe deur is. Let op: Dit is bestaande bouw, ongeveer 1975, en van een aantal deuren dient mogelijk de hoogte van de deur te worden aangepast.

Kozijnen en houten taatsdeuren plaatsen

Wij willen graag twee houten taatsdeuren met glazen panelen (met een stalen uitstraling) voor de woonkamer naar de hal. 2 x 80 cm breed en 2.30 cm hoog. Kunt u een richtprijs geven?

Taatsdeur laten plaatsen

Mijn vrouw en ik zijn op dit moment aan het inventariseren bij verschillende bedrijven naar de prijzen van taatsdeuren. Via google ben ik op jullie site terecht gekomen. Ik ben benieuwd naar de prijs van een taatsdeur met de afmetingen van 1,07 meter breed en 2,65 meter hoog. De deur moet 4 glasvakken hebben. Aluminium met slank profiel (met glas)

Hardhouten kozijn repareren

Het gaat om reparatie van houtrot in hardhouten kozijnen (1e en 2e verdieping). Twee grote diepe plekken circa 10 x 10 cm op hoekverbindingen van kozijnen en het vervangen, dan wel repareren van de glaslatten van een draairaam. Op dit moment is een globale indicatie voldoende. Foto's kunnen op aanvraag gestuurd worden.

Houten erker vernieuwen

Wij wonen in een jaren '30 twee-onder-een-kapwoning met aan de voorzijde een houten erker. Wij willen die laten vervangen en daar bovendien bovenin 2 raampjes laten maken, zodat we beter kunnen ventileren. Dit is bij de buren inmiddels ook gedaan. Wij laten de erker hier graag even goed opmeten en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus in mei of juni 2018 laten uitvoeren.

Kast om ventilatie en CV-systeem maken

Op de zolder hangt de Mechanische ventilatiekast en de CV installatie. Hier dient beide een kast omheen gebouwd te worden, dus 2 aparte kasten, die ook meteen geluiddempend werken.

Nieuwe GAMMA-deur plaatsen

We willen graag de buitendeur Toeval van de Gamma kopen, maar deze moet nog wel worden ingehangen. We hebben een oude woning 1980 met houten kozijn. Huidige afmetingen deurpost: 87,5 cm breed & 211 cm hoog. De deur is iets groter dus moet op maat gemaakt worden. De oude deur alleen verwijderen.

Poort plaatsen

Onze bestaande poort is stuk en zouden wij graag op korte termijn vervangen. Hij staat in de steeg tussen twee schuurtjes in waarvan er 1 wegzakt, dus waar hij niet aan bevestigd kan worden. Graag zouden we een houten poort met metalen versterkingsbalkjes willen en eventueel een klein stukje poort (de ruimte is ongeveer 160 breed). Graag contact via mail.

Trap met draai naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder hebben. Een trap met een draai erin. Een open of dichte trap, afhankelijk van de prijs. Het trapgat moet wel verplaatst worden. Het is een betonnen vloer. Er is nu een vlizotrap die verwijderd moet worden en het gat dichten. Mogelijk is er een kleine overlap met het nieuw te maken trapgat. Graag ontvang ik een aanbieding/meer informatie.

Trap vernieuwen

Onze bestaande vaste trap naar zolder willen wij vernieuwen. Hier was oorspronkelijk een vlizotrap. Graag ontvangen wij daar meer informatie over.

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Wij willen een nieuwe zoldertrap hebben, de oude is heel steil. Wij willen een dichte trap met dubbel kwart (links). Graag langskomen om de trap in te meten.

Kozijnen met harmonicadeuren installeren

In een aanbouw willen wij graag houten harmonicadeuren laten plaatsen. De afmeting is 8 meter breed en 2.50 meter hoog.

DTS dorpel plaatsen bij de schuurdeur

Ik wil graag een DTS kunststofdorpel laten plaatsen inclusief neuten. Ik heb de huidige dorpel al weggehaald, beide kanten van het kozijn zijn namelijk al aangetast. Aan de rechterkant wel een centimeter of 10. De deur gaat naar binnen open.

Salontafel opknappen

Salontafel schuren en lakken.

Verlaagd plafond in de WC maken

Het gaat om een plafond van ongeveer 0.83 bij 1.13 meter. Er moet een raggelwerk gemaakt worden en gipsplaten erop, waarin 2 inbouwspots komen. Het plafond moet glad gestuct worden. Op 21 maart wordt de ruimte betegeld, daarna moet plafond gedaan worden.

Oud kastje verstevigen

Oud kastje is niet meer stevig en heeft mogelijk nieuw pootje nodig. De deurtjes sluiten ook niet meer goed. Een ander kastje heeft losse latjes aan de zijkant en moeten vast getimmerd worden. De plankjes binnen zijn van MDF plaat en behoeft nieuwe plank.

Schuifdeurenwand plaatsen

Mijn dochter heeft een slaapkamer met een schuine wand. Wij willen daar een schuifdeurwand laten maken tot aan het plafond met 3 schuifdeuren aan hangrails. Voor het schuine deel moet dan een oplossing worden bedacht. Een kastindeling daarachter is niet nodig het gaat alleen om de schuifwand. We bespreken graag ter plaatse even de mogelijkheden en materiaalkeuze en laten alles goed inmeten. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgave.

Verbindingsdeur maken tussen de garage en het huis

De garage is een jaar later gebouwd dan het huis. Op de eerste verdieping is het mogelijk om een binnendeur te maken, deze binnendeur zal dan de verdieping boven de garage met het huis mogelijk maken. Opdracht zal bestaan uit: -Het plaatsen van een Latei aan de kant van de garage en het plaatsen van een Latei aan de kant van het huis. Het is een dubbel steens muur. -Het plaatsen van een kozijn met binnen deur. -Veilig hangen van het sluitwerk. Met afsluitbaar slot. De afwerking wordt zelf gedaan.

Schuurdeur vervangen

Onze schuurdeur is verrot en wij willen er graag een nieuwe in hebben. Het moet gewoon een dichte deur zijn. Hij is van vurenhout. De maten zijn 82,5 br. En 1,67,5 hoog. Er moeten ook scharnieren en een slot ingemaakt worden, schilderen doen wij zelf.