Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Koog aan de Zaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Koog aan de Zaan heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Koog aan de Zaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Koog aan de Zaan of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Koog aan de Zaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren, kozijnen vervangen, steile trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Koog aan de Zaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Koog aan de Zaan:

Konijnenhok buiten dubbeldeks met 2 deuren

Ik wil een konijnenhok voor buiten. Het hok moet bij onderhoud op heuphoogte gemaakt worden om gemakkelijk bij de konijnen te komen. Vele konijnenhokken op de site moet ik op mijn knieën om de schoonmaak te verrichten. Met ook uittrekbare lades 150 x 60 x 100.

Installation of a foldingdoor into the bathroom

I want to install a folding door into the bathroom. The dimension is 200 x 74. 2 cm. I bought a folding door from Gamma store in Koog aan de Zaan already. Graag wil ik een vouwdeur laten plaatsen in de badkamer. De deur zal 200 bij 74.2 cm moeten worden en is al aangeschaft.

Hardhouten voordeur en kozijn plaatsen

Ik wil graag dat mijn voordeur en deurkozijn, deze zijn nu van kunststof, vervangen wordt door een hardhouten deur en kozijn. De deur moet opgemeten worden door de vakman. De deur is ongeveer 94 bij 205 cm. Maat kozijn met bovenlicht: 260x94 cm Gekozen deur bij Gamma: Boris 201,5x88 of 83 cm

Louvredeuren op maat laten maken

Ik heb in de hal een open kast waar ik 2 louvredeuren voor wil. Afmeting 2. 58 x 0. 47 per deur

Buitendeur met stukje schutting plaatsen

Wij hebben onlangs een vrijstaand huis gekocht. Het stukje grond naast ons huis hoort bij ons en is de verbinding naar de achtertuin met schuur. Gangpad is 1.80 meter breed. Wij willen graag hier een deur met slot en een stukje schutting plaatsen zodat niet iedereen meer bij ons de tuin inloopt of zijn honden in onze tuin uitlaat. Omdat dit regelmatig gebeurt willen wij graag zo snel mogelijk een oplossing.

Voordeur inclusief kozijn vervangen

Wij willen het gehele kozijn vervangen van onze voordeur en de nieuwe voordeur laten afhangen. Onze voorkeur gaat uit naar de kunststof dorpel van CanDo, de voordeur heeft een standaard maat van 93 x 211.50 cm. Het gaat hier om een stompe deur.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil in mijn nieuwe huis 2 hoogslapers laten maken tussen de schuine wanden van voor- en achterslaapkamer. De breedte van de kamer is ruim twee meter. - een bed van 140x200 cm - inclusief trap - geheel wit geschilderd Ik heb een foto van een hoogslaper (beoogde uitvoering) en van de kamer bijgesloten.

Plaatsen en schilderen van tussenwand met deur

Wand v gipsplaten met geluidsisolatie. De wand wordt ca. 2,5 x 4 meter. Ook met een lichtknop/wandcontactdoos. Incl deur met (eenvoudig)slot.

Deurkozijn repareren

Back door frame and lock needs replacing. Doordat er vorige week is ingebroken is mijn houten deurkozijn en het slot stuk. Graag laat ik dit zo spoedig mogelijk door een vakman repareren.

Velux dakraam laten vervangen

Ik wil mijn dakraam van Velux vervangen. Het raam is nog van 1981. Het raam zit op zolder in een schuin pannendak. De maat moet ik nog opmeten. Wat zou het gaan kosten?

Dakvenster in het dak plaatsen

Ik wil graag een dakvenster in de voorzijde van mijn dak laten plaatsen. Ik denk aan een dakraam van ongeveer 50 x 50 centimeter groot en uitgevoerd in kunststof. Het betreft een standaard puntdak.

Schuifpui herstellen

M'n schuifpui gaat niet goed dicht omdat er iets is afgebroken. Ik wil hem zo snel mogelijk laten maken. Het is een kunststof schuifpui. Het zou kunnen zijn dat de schuifpui in z'n geheel moet worden vervangen.

Kunststof schuifpui repareren

Ik heb een kunststof schuifpui die niet goed dicht gaat. De pui is ongeveer 25 jaar oud. Ik denk dat er wat is afgebroken aan de onderkant. Hoeveel kost dat ongeveer om te laten maken?

Vier binnendeuren afhangen

Ik heb bij de Gamma drie stompe binnendeuren en 1 opdek binnendeur gekocht. Ik wil deze laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Brievenbus in de voordeur plaatsen

Ik wil graag een brievenbus in de deur laten plaatsen. Het materiaal zoals de brievenbus en dergelijke regel ik zelf.

Traptreden laten plaatsen

Ik wil traptreden laten plaatsen. De trap heeft 2 draaien naar rechts. Het tapijt halen we er zelf af. De zijkanten schilderen we zelf.

Binnendeuren vervangen

Graag offerte voor het vervangen van 9 binnendeuren. Inmeten, inhangen en hang- en sluitwerk monteren. Het gaat om 1 deur naar het toilet, 1 badkamerdeur, 1 inpandige schuurdeur, 1 deur van woonkamer naar gang en de rest zijn deuren naar de slaapkamers. Aanschaf van de deuren in overleg, na inmeten.

Houten openslaande deuren laten plaatsen

Openslaande deuren met zijramen met een totale breedte van 4.2 meter. Een vast keuken raam en een draai kiep raam naast elkaar met een totale breedte van 2 meter. Op dit moment hebben we aluminium kozijnen, dit wil ik graag laten vervangen door houten kozijnen, alles met dubbel glas.

Houten boeidelen door kunststof / keralit vervangen

Wij willen de huidige blauwe boeidelen van gebouw vervangen door kunststof delen in dezelfde kleur. Het gaat om 120-150 meter. Zie Google. Maps. Nl .

Nieuwe bergingsdeur ophangen

Deur ophangen en scharnieren en sloten overzetten. Deur zit aan de voorkant van het huis. Deur leveren we zelf aan.

Trap dichtmaken

Dicht maken open trap tussen begane grond en eerste verdieping (en/of plaatsen trapleuning). Denk dat het handig is als de vakman de materialen levert. Graag een vakman die ons ook kan adviseren. Het gaat om de zijkant, de traptreden zijn al dicht. 1 zijde is ook al dicht. Zitten te denken aan een latten constructie of iets dergelijks.

Badkamerdeur

Ik ben op zoek naar een badkamer deur, het gaat om de binnendeur van de badkamer. Mijn vraag is of het mogelijk is mij een offerte op te sturen wat de kosten hiervan zijn. Betreft leveren en afhangen van de deur. Schade als gevolg van inbraak.

Trap naar 1e verdieping maken

Inmeten, maken en eventueel het plaatsen van een trap van begane grond naar 1e verdieping. In een tot woonhuis te verbouwen hooischuur. Er is een tekening van de trap aanwezig.

Vervangen van bestaande erker-kozijn, ...

Vervangen van bestaande erker-kozijn, deze zakt langzaam over de borstwering. (vanwege houtrot) Woning is uit 1934. Nieuwe erker-kozijn uitvoeren in hardhout en met dubbele beglazing. Boven op de erker staat nog een balkon, vervanging hiervan mag ook in de offerte meegenomen worden. Fundering van het huis is in orde, dit is dus niet aan de orde.

Goedenavond, Mijn huis heeft sinds een ...

Goedenavond, Mijn huis heeft sinds een half jaar een nieuwe fundering en vrienden hebben een laminaatvloer gelegd maar nog niet afgewerkt, ik heb van die ouderwetse schuifdeuren( kamer en suite ) de vloer moet daar netjes worden afgezaagd en een plint ertussen voor de afwerking. Bij de wc ( in de gang ) en bij de gang naar de woonkamer is er een verhoging van ongeveer 5 cm. daar is het beton nog zichtbaar en moet netjes worden afgewerkt. Daarnaast zijn er te hoge bestaande wandplinten die 2 cm. lager moeten, dit betreft ongeveer 5 meter. Ik heb inmiddels plakplinten gekocht maar wacht nog even met aanbrengen totdat ik advies heb gekregen van een "vakman". Dit wat betreft mijn vloer. Doordat het huis erg was verzakt kunnen er op de bovenverdieping drie ramen niet meer open die afgeschaafd