Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor opening kattenluik herstellen:

Opening kattenluik herstellen

In onze nieuwe woning zit in de houten achterpui een gat na verwijdering van een kattenluik. Dit willen wij graag hersteld hebben. Pui is 7 cm dik.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opening kattenluik herstellen uit heel Nederland:

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil een dubbelglas ruit vervangen om er een kattenluik in te kunnen plaatsen. Dus met een opening in het glas. Het gaat om een vaste ruit van ca 90 x 230 cm. Het kattenluik kan er ook meteen in geplaatst worden. Het kattenluik heb ik al.

Nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een nieuwe thermopane ruit wil bestellen met een gat erin voor een kattenluik. Allereerst ben ik benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Als bijlage een schets met afmetingen van de ruit en een foto van de bestaande ruit. Ik had online een kattenluik gezien met een uitzaagmaat in het glas van 283 mm.(Cat Mate kattenluik 357 Large). Ik zou graag een offerte ontvangen met betrekking tot de kosten van de ruit, het plaatsen van de ruit en het plaatsen van het kattenluik in de ruit.

Kattenluik in kunststof deur en afvoer voor Airco-Slang in raam/muur

Ik wil voor mijn kat een kattenluik plaatsen in een kunststof deur, maar zou dat graag door een vakman willen laten doen. Het kattenluik schaf ik zelf aan. Als optie zou ik graag ook een opening in raam/kozijn/muur willen laten maken voor de slang van mijn mobiele airconditioning, maar dat is niet de hoofdzaak.

Kattenluik plaatsen

Onze voordeur bestaat uit een aluminium frame met 2 glasdelen met daartussen een brievenbus. In het onderste frame wil ik graag een kattenluik plaatsen. Het gaat om HR++ glas met een breedte van 50 cm en hoogte van 70 cm (gemeten aan de binnenzijde). Het kattenluik zelf heb ik nog niet maar dat zal er eentje worden van SureFlap XXL. Dat is een opening van 18 cm B x 17 cm H (voor grote katten, kleine honden). Dus gat in het glas heeft een diameter van 21 cm (ongeveer) Ik heb wel te maken met de VvE dus moet nog toestemming vragen. Ik verwacht echter dat dit niet een groot probleem zal zijn.

Leveren en plaatsen van dubbelglas met kattenluik

Ik zoek een glaszetter die in mijn woonkamer de grote ruit (dubbelglas) kan vervangen door een ruit met een opening ten behoeve van een kattenluik. Het huidige raam is 230 bij 150 cm groot. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Dubbelglas met gat voor kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil dubbelglas HR++ vervangen in een draai-kiepraam met daarin een opening voor een kattenluik. Graag ook glaslatten vervangen. Raam hoeft niet geschilderd te worden. Afmeting glas 0,8 x 0,6 meter.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

In ons huis willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik laten plaatsen. De muur is ongeveer 40 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en eventueel een tunnel of verlengstukken. We laten graag een opening in de muur maken en alles netjes aansluiten.

Kattenluik plaatsen in een houten deur

Ik wil een kattenluik gaan kopen en ben op zoek naar een vakman die deze in een houten deur kan monteren. Er moet eerst een opening worden gemaakt. Ik wil vooraf even overleggen welk luik het meest geschikt is. Ik hoor graag wat de kosten van de montage zijn.

Opening voor een kattenluik in een betonmuur maken

Wij willen graag een opening in onze beton muur creëren voor het plaatsen van een kattenluik vanuit de zitkamer naar de balkon toe. De muur is niet dieper dan 25 cm. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het maken van de opening en het plaatsen van het luikje?

Isolatieruit met kattenluik vernieuwen

Ik heb naast mijn achterdeur een isolatieruit waarin een kattenluik is geplaatst. De buitenruit van de isolatieruit is kapot gegaan en daarom wil ik graag een nieuwe ruit met opening voor het kattenluik laten plaatsen. Het gaat om een ruit van ongeveer 210 x 55 cm. Ik laat de ruit hier graag even inmeten en ontvang daarna een offerte voor de verzekering.