Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren compleet laten afhangen:

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren compleet laten afhangen uit heel Nederland:

Buitenkant compleet laten schilderen

7 kozijnen 3 deuren en dakkappel

Rolhor en raam jaloezieën plaatsen

Ik vraag deze offert aan namens een Duits sprekende klant aangezien de site compleet in het Nederlands is. De offerte mag nog steeds in het Nederlands zijn hoor, maar het kan dus zijn dat als je belt de klant in het Duits opneemt. De klant verstaat wel Nederlands. Het gaat om het plaatsen van een standaard Bruynzeel rolhor voor deuren (degene die je op het kozijn plaatst aan de binnenzijde want de deur draait naar buiten open) en 2 raam jaloezieën.

Woning compleet verbouwen en uitbouwen

De werkzaamheden zijn als volgt: Uitbouw: Aan de achterzijde van de woning wil ik de woonkamer verlengen met een uitbouw van 5 meter breed en 4 diep. De wanden en plafond moeten worden gestuukt en de verwarming en elektra doorgetrokken. Er komt of openslaande deuren of een schuifpui en een overkapping van 5 meter breed en 3 diep Schuur: Voor de schuur moet er een vergunning aangevraagd worden. Deze zal 5 bij 4 meter groot worden, gemetseld en eventueel geïsoleerd. Hier komt een overkapping aan van 5 meter breed en 2 meter diep. Zolder: Er moet een nieuw waterafvoer geplaatst worden en de zolder in 2 ruimtes gedeeld. Er moeten nieuwe geïsoleerde gipsplaten geplaatst worden en daarna gestuukt. Badkamer: De badkamer is 2 bij 3.50 meter en die volledig te worden gestript, De indeling veranderd dus leiding aanpassen. De wanden en vloer betegelen en daarna een ligbad, separate douche, toilet, wastafel en radiator plaatsen.

Gevel optrekken

De achtergevel van onze woning willen wij aanpassen. De achtergevel heeft nu op de 1e verdieping een dakkapel (plus deel schuin dak ) tot aan de nok op de 2e verdieping. Deze achtergevel willen we graag recht opgetrokken hebben. Op de 2e verdieping wordt hierdoor een plat dak gerealiseerd. Wij hebben een tussenwoning uit 1985. Achtergevel is van dezelfde steensoort. Het betreft buitenbouw en afwatering dus wind en regendicht en afwerking binnen plus elektra, verwarming. Zijn wij werkzaamheden vergeten? Verder willen wij dat de nieuwe achtergevel (voorzien moet worden van een brede kunststofkozijn van ongeveer 3,50 m) en: 1. Veel daglicht toe laat 2. Voorzien moet worden van 2 openslaande deuren (waarvan 1x moet kunnen kiepen en draaien) 3. En 2x vaste ruit. 4. Buiten afwerking rode bakstenen Kunt u de kunststof kozijn met glaswerk ook zelf leveren? Buren hebben deze klus eerder laten doen. Wij kunnen hun bouwtekeningen overleggen. Deze kunnen eenvoudig aangepast worden voor onze woning. Graag ontvangen we een complete aanbieding voor de hierboven genoemde werkzaamheden compleet met vergunningaanvraag. Woning is zo'n 580 cm breed, 1e verdieping is zo'n 270 hoog. Woning is uit 1985 en bevat voor zover ons bekend geen asbest houdend materiaal. Let op: het sloopafval moet ook afgevoerd te worden.

Binnendeuren vervangen

Ik heb 2 oude moderne deuren (1995) waarvan een deur brandwerend is die allebei compleet vervangen moeten worden. Graag ook een berekening voor 3 binnendeuren. Dit moet inclusief opmeten, ophangen, leveren en plaatsen.

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder en centrale verwarming Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Koopwoning compleet laten verbouwen

Wij willen een koopwoning compleet laten verbouwen door eenzelfde bedrijf. Het gaat hier om het volgende: Kozijnen (kozijnen moeten vernieuwd en van hout), elektra vernieuwen, CV, vloeren, wanden en plafond. Aan de achterzijde willen we een gefundeerde uitbouw met openslaande deuren. (circa 5 x 2.5 meter). En er moet een dragende muur verwijderd worden tussen de woonkamer en de keuken. Kortom het zal echt om de hele woning gaan. Misschien is het handig om contact op te nemen voor het maken van een offerte op maat. Oppervlakte van de woning is 140 m2.

Pendeldeuren laten installeren

Ik wil graag 10 houten taatsdeuren laten installeren van 300 x 93 cm met een Argenta Pivotica scharnier. De deuren met scharnieren zijn compleet, ze dienen alleen in de openingen gemonteerd te worden. Het plafond is van gips met een houten balk in de opening. De vloer is PVC op beton.

Badkamer compleet opknappen

Grondmaat 2m x 2. 90m Hoogte ( aflopend over de lange kant ) van ca. 2. 50 tot 2. 00m Hangend toilet met ingebouwd spoelreservoir , inloopdouche-geen deuren ,zonder douchebak , wastafel ( kom op plank)

Betonvloer storten en vlinderen

In een deel van onze woning hebben we alle vloeren eruit gehaald en maken we zelf compleet tot en met isolatie en vloerverwarming. We zijn op zoek naar iemand die tegen een nette prijs onze betonvloer komt storten en af vlinderen. Het is een nagenoeg rechthoekige ruimte van 600 x 350 cm en 400 x 400 cm aansluitende aan elkaar door middel van ensuite deuren. Eigenlijk een rechthoekige kamer. Al het voorwerk doen we zelf. Bereikbaar met vrachtwagen. Woning bereikbaar via achterpui. Betonvloer storten is ongeveer half oktober. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.

Partners

Partners van Casius