Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur van de trapkast vervangen:

Deur van de trapkast vervangen

De deur van de trapkast moet er uit, slot gaat niet meer open en deur moet “geforceerd” worden, daarna exact dezelfde deur terughangen, maar wel een met werkend slot.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur van de trapkast vervangen uit heel Nederland:

Deur vervangen

De deur van de trapkast zit op slot en slot gaat niet meer open. De deur moet er uit en zeer waarschijnlijk vervangen worden door een exacte kopie

Trapkast maken

Ik wil een trapkast. Er hoeft alleen een deurpost en een deur in. Het gat is 1.37 cm bij 95 cm. Mag een simpele deur zijn.

Trapkast maken

Wij hebben een open trap die wij willen ombouwen naar een trapkast. Hiervoor zijn 2 wanden nodig, 2 m. x 1,4 m x 2,7 meter hoog. Ook moet hier een deur in komen (deur en opdekkozijn hebben wij al). Verder minimaal elektra werk voor een lampje. Stroom voorziening zit direct onder de trap. De trapkast willen we met gipsplaten maken incl. isolatie materiaal. Wij hebben pas vloerverwarming, dus er mag niet diep in de vloer geboord worden.

Trapkast met lichtpunt maken

Wij willen graag een trapkast in onze woonkamer laten maken (kleur: wit). Er moet tevens een deur in de kast komen en er dient een stroompunt te komen (kan vanuit dezelfde muur worden doorgetrokken). De bijgevoegde foto is van onze trap (waar dus een trapkast gemaakt dient te worden). De woning staat leeg. Wanneer: tussen 22 januari 2018 en 2 februari. Graag reactie inclusief prijsindicatie. Wij horen graag van u. Bouwtekening aanwezig. Hele hoek onder de trap moet bergruimte worden.

Trapkast maken

Ik wil in mijn huis de trap achter kant dicht maken en deur maken onder de kast , zodat afgesloten ruimte onder de trap.

Binnendeur verplaatsen

Wij hebben een woning gekocht maar willen de deur bij de trapkast verplaatsen hebben naar de zijkant.

Trapkast maken

Ik wil graag onder onze trap een trapkast laten maken met deur erin. De ruimte onder de dichte trap dient door de vakman te worden ingemeten en daarna uitgevoerd. De kast dient meerdere legplanken te krijgen.

Spiltrap dichtmaken en trapkast maken

Wij hebben een open spiltrap van de begane grond naar de 1e verdieping en willen die dicht laten maken met stootborden. De ruimte onder de trap willen wij gaan benutten als bergruimte ofwel trapkast. Er moet een wand en een kozijn met deur worden geplaatst. We laten de klus hier graag inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Trapkast met deur en schuiflade onder dichte trap maken

In mijn nieuwbouwhuis wil ik graag onder mijn dichte trap een kast met deur laten maken, daarnaast ook iets van een schuiflade (d.m.v. een rail bijvoorbeeld, voor schoenen etc.) onder het lagere deel van de trap. Alles strak afgewerkt en in RAl 9010 afgeschilderd. Deur/kruk/paumelles in bezit, deze dienen verwerkt te worden (en dus niet additioneel mee te worden genomen in de offerte). Ik heb een bestand bijgevoegd met de afmetingen, waaraan te denken, maar ook in de tweede tab foto's van hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Graag hiervoor een scherpe offerte (inclusief tekening).

Trapkast onder een dichte trap maken

Ik wil graag een trapkast laten maken onder een dichte trap. Het liefst een steigerhouten deur over de hele breedte (of hoe breed mogelijk is in verband met het opstaand stukje links onder). De breedte is ongeveer 1 meter.

Partners

Partners van Casius