Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor keter tuinhuis in de tuin monteren:

Keter tuinhuis in de tuin monteren

Een Keter tuinhuis in elkaar zetten in de achtertuin. Volgens de fabrikant zou 1 persoon dit kunnen doen in een dag. Het is een kunststof tuinhuis, heeft een aflopend dak, een raam en één openslaande deur. Breedte is 185 cm, diepte is 152 cm en de hoogte is 226 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keter tuinhuis in de tuin monteren uit heel Nederland:

Monteren kunststof tuinhuis

Graag zou ik de kosten willen weten voor het monteren van een Keter tuinhuis factor 88? Dit Factor 88 tuinhuis van Keter is kunststof verstevigd met aluminium profielen. De Keter Factor tuinkast is compleet met dak en vloerpanelen. De 2 breed openslaande deuren, met de schuin aflopende vloer zorgen voor een eenvoudige toegang tot de buitenkast. De breedte is 256.5 cm. de diepte 255 cm en de hoogte 243 cm. Er zal een plateau geplaatst worden waar het tuinhuis op gemonteerd kan worden.

Tuinhuis Keter in elkaar zetten

Tuinhuis Keter 86 in elkaar zetten. Technische specificaties: Breedte 256,5 cm Diepte 182 cm Hoogte 243 cm Oppervlakte 4,68 m² Binnenruimte 3,84 m² Materiaal Kunststof

Kunststof berging / tuinhuis in elkaar zetten

Ik wil graag een tuinhuis in elkaar laten zetten van het merk Keter. Het is de bedoeling dat mijn scootmobiel erin komt te staan. Keter factor 88 kunststof berging. Buitenafmeting: 243 x 257 x 255 cm. De bijhorende vloer ligt al waterpas klaar, echter de rest van het huisje kan ik zelf vanwege volledige invaliditeit niet in elkaar zetten. Ik zoek iemand die het huisje in elkaar zet, mag zonder kwitantie. Gaarne zo spoedig mogelijk in verband met beperkte ruimte en mobiliteit.

Keter tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuis van het merk Keter, model "Factor 86" kopen, en dit zou in elkaar gezet moeten worden. Ook moet er een nieuwe tuinomheining komen. Hiervoor ga ik houten tuinpanelen aanschaffen. Ook moeten de palen hiervoor door jullie in beton gegoten worden,zodat ze stevig vast staan. Het gaat over 8 panelen. In totaal ongeveer 16 meter lengte.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Monteren van een kunststof tuinhuis

Ik wil binnenkort een kunststof tuinhuis van Keter Factor 66 aanschaffen bij Praxis, zodat ik daar mijn scootmobiel in kan stallen. De maat is 208 cm hoog, 178 cm breed en 195,5 cm diep. Er moet ook een stroomkabel naar toe worden aangelegd vanaf een stroompunt dat al in de tuin aanwezig is. Voor de plaatsing zal de hele tuin zijn betegeld. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tuinhuis in elkaar zetten

Vandaag is het kunststof Keter 88 tuinhuisje bij ons bezorgd. De persoon die het huisje voor mij in elkaar zou zetten heeft afgezegd. Via een klusjesman is het erg duur. Dus mijn vraag aan u is of u het huisje ook voor mij in elkaar kan zetten en wat de kosten hiervan zijn. Uw antwoord zie ik tegemoet.

Tuinhuis Keter Factor 88 plaatsen

Betreft het in elkaar zetten van bij Praxis gekocht tuinhuis Keter Factor 88. Breedte 256 cm Diepte 255 cm Oppervlakte 6 m² Wandhoogte 238 cm Nokhoogte 243 cm Materiaal Kunststof Inclusief raam, vloer, ventilatieroosters en dak Ik wil het huis verankerd laten neerzetten. Wat is daarvoor nodig? En wat zou dat gaan kosten? Kunt u dat mailen? Dan pas wil ik het huis aan gaan schaffen.

Keter tuinhuis Factor 86 opbouwen

Ik heb een Keter tuinhuis Factor 86 bij Praxis gekocht en deze wordt door een vriend opgebouwd. Helaas zijn de zijmuren door storm uit de vloerpanelen gevallen en verschuiven. Is het mogelijk om de schade te her stellen en het stevig en weervast op te bouwen?

Keter Factor 66 tuinhuis in elkaar zetten

Ik heb een Keter Factor 66 kunststof berging ( tuinhuis ) die in elkaar gezet moet worden.