Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Huizen of directe omgeving.

978 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen, tiental houten kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbele tuindeur, vervangen dakkapel en dakraam, kozijnen plaatsen en erker vervangen, vervangen kozijnen achterzijde woning, gehele achterpui vervangen, plaatsen overkapping, metalen trap, 6 houten kozijnen en ramen vervangen, inclusief tuindeur, vlizotrap vervangen door vaste trap en gat dichten, houten gootomlijsting vervangen, vervanging ramen+kozijnen, uitbouwen houten schuur met metalen frame, nieuwe deur plaatsen, 2 binnentrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Huizen:

Kozijn repareren of (deels) vervangen

Mijn badkamer raamkozijn is (1e verdieping) is stuk. Het draaiende gedeelte is er uit gevallen toen het raam open waaide. Ik wil dit zsm gerepareerd hebben of vervangen voor een nieuw kozijn incl. hr++ glas Afmeting ongeveer 810 x 800 mm. Hout of aluminium is beiden bespreekbaar (mits kozijn wit is)

3 Trappen bekleden met laminaat

Ik wil 2 rechte trappen met ongeveer 30 treden in totaal en een draaitrap laten bekleden met laminaat. Het is nieuwbouw/beton. Hiervoor moet er ook een trapleuning komen en een glazen wand langs de trap.

Trap bekleden met hout

Ik heb een betonnen bloktrap in mijn huis. Deze wil ik bekleden met een houten vloer. De trap heeft 15 treden. Het gaat om een gesloten trap.

Tapijt op de trap laten leggen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan bekleden met tapijt. Het gaat om 14 treden. Als het kan zou ik ook 3 lampen willen laten ophangen.

CanDo schuifdeursysteem ophangen

Ophangen van een Cando schuifdeursysyeem (barn deur). Alleen ophangen.

Deurhor plaatsen

Graag wil ik een deurhor laten plaatsen. Ik heb hem al in huis maar hij moet nog op maat gemaakt worden. De hor is 110 bij 215 cm en moet 88,5 bij 215 zijn.

Tengels en stucplaten aanbrengen

Circa 250 m2 tengels en stucplaten op het plafond aanbrengen. Werk kan direct uitgevoerd worden.

Kunststof dakraam plaatsen

Ik zoek een partij die een dakraam kan plaatsen in het dat van mijn woning. Het moet een kantel raam worden van 55 bij 78 cm. Het puin dient afgevoerd te worden.

Slaapkamerdeuren van sloten voorzien

Ik wil graag weten hoeveel het kost om op twee slaapkamers een slot te laten plaatsen.

Deuren inzetten met deurkozijn

Door waterschade zijn de deurkozijnen en deuren Calgary houten deuren beschadigd. De klus bestraat uit het uithalen van oude kozijn en opnieuw inzetten van het kozijn en de deur. En dit voor 2 deuren en kozijnen. De kozijnen zijn ook van hout. In 1 van de deuren zit ook een slot. Het zijn 2 x houten kozijnen van 45,- euro per stuk en 2x deuren van 92,99. Hoop dat u voor mij een offerte kan opmaken en naar onderstaande mail kunt sturen. Ik hoor graag van u,

Verlaagd plafond aanbrengen

Ik zoek iemand die een verlaagd plafond aan kan brengen van circa 80 m2 op de begane grond. Huidig plafond is van beton. 13-15 cm verlagen er dienen 6 cm hoge (bij 13 cm breed) ventilatie slangen door te kunnen. Houten frame met rachels ter behoefte van gipsplaten met stucwerk. Gipsplaten en stucwerk komt later en doen we zelf. De woning is goed bereikbaar.

Traprenovatie aan laten brengen

Rechte trap met 14 treden en stootborden 79 x 20 cm. Renoveren met de overzetredes van Praxis. Materialen zijn al aangeschaft.

Trappen schilderen en bekleden met PVC

Schilderen houtwerk rondom trap en bekleden traptreden met PVC. Twee vaste trappen van 15 treden. Schilderen wangen en houtwerk/takjes er omheen. Ook van 1 trap de onderkant schilderen. Daarna beide trappen bekleden met PVC.

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.

Deur van de trapkast vervangen

De deur van de trapkast moet er uit, slot gaat niet meer open en deur moet “geforceerd” worden, daarna exact dezelfde deur terughangen, maar wel een met werkend slot.

Omtimmering voor CV leidingen maken

Omtimmering voor CV leidingen en het maken van een knieschot schuifdeur. Kamer 1 Afmetingen : CV leidingen omkasting verticaal 3 meter, horizontaal 2.50 meter. Kamer 2 Afmetingen : CV leidingen omkasting verticaal 2 meter. Afmeting knieschot ongeveer 2 meter B 80 cm H. Materiaal omkasting graag gipsplaten. De maten zijn niet exact en dienen door nagemeten te worden.

Onderdelen van een Velux dakraam vervangen

We hebben 3 Velux dakramen waarvan de sponzen vervangen moeten worden. Deze drie ramen zijn 85 bij 70 cm.

Dakraam op zolder vervangen door een groter model

Mijn huidige dakraam is een Velux GGL4 die niet meer in orde is. Graag wil ik hem laten vervangen door een Velux dakraam dat 2x zo groot is. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Keter tuinhuis in de tuin monteren

Een Keter tuinhuis in elkaar zetten in de achtertuin. Volgens de fabrikant zou 1 persoon dit kunnen doen in een dag. Het is een kunststof tuinhuis, heeft een aflopend dak, een raam en één openslaande deur. Breedte is 185 cm, diepte is 152 cm en de hoogte is 226 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Onderhoud aan een schuur

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een kleine schuur van 3 x 2,5 meter bij mijn woning. Die schuur is aan de buitenzijde betimmerd met houten rabatdelen die vervangen moeten worden. Ik heb al 45 Zweedse rabatdelen gekocht en die worden hier rond 30 augustus afgeleverd. Ook het kozijn met bovenlicht en de deur laat ik graag even beoordelen. Die vertonen ook slechte delen. Ik hoor graag of reparatie mogelijk is of dat vervanging beter is. Ik ontvang graag uw offerte, met daarin ook een aparte post voor het beitsen van de houten delen.

Verlaagd plafond in woonkamer en gang

Graag een offerte voor een verlaagd plafond voor onze nieuwbouw woning begange grond (gang + woonkamer). Totaal offerte, inclusief arbeidsloon, materiaalkosten (spotjes in gang, keuken, en in uitbouw) Bijgaand de technische tekening voor de afmetingen

Ronde, hardhouten kozijnen met hor leveren

Wij hebben 2 ronde hardhouten kozijnen nodig die kunnen openen met hor. De diameter van de huidige muuropening is 78 cm. Dit is voor zelfinstallatie. Kunt u mij een richtprijs geven?

Taatsdeuren in de veranda maken

Ik wil graag taatsdeuren (ongeveer 2.40 x 1.93 meter) in een veranda. Verder wil ik ook een glaswand waar nog een kozijn voor gemaakt moet worden. Verstandig is als iemand eerst langskomt om het op te meten.

Boeidelen door Trespa vervangen

Boeidelen van de schuur vervangen door Trespa. Lengte 4.80 meter, breedte 2.60 meter.

Louvre luiken voor kozijnen laten maken

Wij vroegen ons af wat het kost om louvre luiken te laten maken voor ons huis. De luiken hoeven niet dicht te kunnen, en we willen ze graag van hout of kunststof. Kunt u ook aangeven wat het kost als losse meerprijs als u ze komt monteren? Ook zouden we ze graag geschilderd hebben. Het beslag graag zwart en de luiken zelf graag (donker)groen. De sparing van de kozijnen van steen tot steen zijn: 3 kozijnen van ongeveer 132 cm X 192 cm 1 kozijn van ongeveer 132 cm X 137 cm Het mogen van ons shutters of gewoon dichte luiken zijn. Ook graag voor dichte luiken zouden we de prijs willen weten. Ik neem aan dat horizontale namelijk wat duurder zijn.