Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Huizen of directe omgeving.

981 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Huizen:

Opening kattenluik herstellen

In onze nieuwe woning zit in de houten achterpui een gat na verwijdering van een kattenluik. Dit willen wij graag hersteld hebben. Pui is 7 cm dik.

Rubbers in kozijnen vervangen

Wij (VvE) hebben lekkage problemen met enkele van onze houten ramen/kozijnen, met name kozijnen die op de ZW-hoek van het pand liggen maar er zijn er meer. We hebben diverse pogingen ondernomen om de lekkages te verhelpen, van stellen tot andere rubbers, maar tot op heden zonder het gewenste resultaat. Wij zijn op zoek naar een partij die deze uitdaging aan durft te gaan, zegt wat hij gaat doen en vervolgens gaat doen wat hij heeft gezegd!

Plaatsen raamhor bij dakraam

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een raamhor, gemonteerd op het kozijn van mijn dakraam. Het hor heb ik al aangeschaft.

Het vervangen van onze wenteltrap door een dichte trap

Momenteel hebben wij een stalen wenteltrap, zie de link voor een voorbeeld. Wij willen heel graag een dichte trap en onder de trap een trapkast maken. Dit mag zo klein mogelijk, de draai is de plek waar deze zal moeten komen dus denk niet langer dan 1.5m breed. Kunt u ons een offerte sturen met globale indicatie van de kosten inclusief plaatsen? Als u de trapkast ook kunt maken mag dit apart in de offerte meegenomen worden. We horen graag van u en als u op locatie wilt komen kijken ook van harte welkom. Vriendelijke groet.

Verlaagde plafonds met inbouwspots boven keukeneiland en spoelgedeelte plaatsen

Graag zou ik via deze weg een offerte willen aanvragen voor twee verlaagde plafonds in de keuken van onze nieuwe woning. 3 maart krijgen wij de sleutel en start de verbouwing. De stucadoor zal eind week 13, begin week 14 starten op de verdieping van de keuken. Dus als de plafonds uit gipsplaat bestaan en sausklaar afgewerkt kunnen worden door de stucadoor, zou uitvoering begin week 13 perfect zijn. De gewenste afmetingen en specs van de verlaagde plafonds zijn als volgt (tekeningen beschikbaar): Boven kookeiland: ca. 2200x1100, incl. 6 dimbare LED spots. Boven spoelgedeelte: ca. 3200x700, incl. 4 dimbare LED spots. Graag overleg over hoe het beste een voedingspunt naar de twee verlaagde plafonds te krijgen. Qua hoogte van de verlaagde plafonds, willen wij het minimaal houden en aansluitend tegen het plafond. Ik hoor het graag en bij voorbaat dank voor de moeite.

Kozijnen vervangen

Wij willen alle kozijnen van 1e en 2 e verdieping vervangen. Daarbij ook dubbel glas. Goede kwaliteit (Bijv. Weru), eventueel aluminium of kunststof? Liefst voor beide een offerte. Graag kosten voor arbeid en kosten voor materiaal apart in de offerte aangeven. Zie foto waarbij u een schatting kan maken qua meters. Eventueel nog aan de voorkant al het hout vervangen door trespa platen. Dit zijn de groene planken die u aan de rechterkant van de foto ziet (voorkant huis). Wij zitten nog niet in het huis, per 3 februari krijgen wij sleutel, dus wij kunnen helaas niet de maten opmeten. Wij snappen dat via de foto geen precieze prijs berekend kan worden, maar wellicht kunt u een kleine inschatting maken. Het afvoeren van de oude materialen ligt aan de prijs, deze graag apart benoemen op de offerte.

Tuinhek herstellen

Wij willen een tuinhek laten herstellen, deze is door een vrachtwagen stuk gereden. Zie foto. Materiaal dat nodig is: 2 x schaaldeel van 140 cm lengte x plus/minus 20 a 25 cm breedte x 3 cm dikte. Verder 2 x geïmpregneerd paaltjes van 68 x 68 x 180 cm. Ook zijn er schroeven en een blik donkerbruine beits nodig. De kapotte planken moeten weggehaald worden en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Hoogslaper met minimale draagkracht van 160kg

Wij willen graag een hoogslaper met daaronder kastruimte maar ook open ruimte omdat in dezelfde kamer ook een ledikant moet komen te staan. Ik denk in het verlengde van het bed een trap waar bergruimte mogelijk is. We willen graag onze huidige matras 160 bij 200 cm en lattenbodem behouden. En onderkant bed moet niet hoger dan 160/ 170 ? Kamer standaard hoogte 250

2x Kunststof tuimeldakraam

Dag, graag ontvang ik een offerte voor 2 x kunststof tuimel dakraam voor de voorzijde van mijn huis. 1 kleine (enkel voor daglicht) en een wat grotere voor boven mijn bed. 1 klein raam van ongeveer 30 bij 30 en 1 van ongeveer een meter bij 70 cm. Het mag enkelglas zijn.

Dorpel vervangen bij de voordeur

Ik wil graag mijn houten onderdorpel bij de voordeur laten vervangen.

Deur leveren en plaatsen in toog

Ik heb een open keuken met een toog daarin. Ik wil in de opening van de toog een ronde deur plaatsen. Mag openslaand of schuif variant. Wel een deur dat licht binnenlaat, door middel van glas bijvoorbeeld.

Kozijn repareren of (deels) vervangen

Mijn badkamer raamkozijn is (1e verdieping) is stuk. Het draaiende gedeelte is er uit gevallen toen het raam open waaide. Ik wil dit zsm gerepareerd hebben of vervangen voor een nieuw kozijn incl. hr++ glas Afmeting ongeveer 810 x 800 mm. Hout of aluminium is beiden bespreekbaar (mits kozijn wit is)

3 Trappen bekleden met laminaat

Ik wil 2 rechte trappen met ongeveer 30 treden in totaal en een draaitrap laten bekleden met laminaat. Het is nieuwbouw/beton. Hiervoor moet er ook een trapleuning komen en een glazen wand langs de trap.

Trap bekleden met hout

Ik heb een betonnen bloktrap in mijn huis. Deze wil ik bekleden met een houten vloer. De trap heeft 15 treden. Het gaat om een gesloten trap.

Tapijt op de trap laten leggen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan bekleden met tapijt. Het gaat om 14 treden. Als het kan zou ik ook 3 lampen willen laten ophangen.

CanDo schuifdeursysteem ophangen

Ophangen van een Cando schuifdeursysyeem (barn deur). Alleen ophangen.

Deurhor plaatsen

Graag wil ik een deurhor laten plaatsen. Ik heb hem al in huis maar hij moet nog op maat gemaakt worden. De hor is 110 bij 215 cm en moet 88,5 bij 215 zijn.

Tengels en stucplaten aanbrengen

Circa 250 m2 tengels en stucplaten op het plafond aanbrengen. Werk kan direct uitgevoerd worden.

Kunststof dakraam plaatsen

Ik zoek een partij die een dakraam kan plaatsen in het dat van mijn woning. Het moet een kantel raam worden van 55 bij 78 cm. Het puin dient afgevoerd te worden.

Slaapkamerdeuren van sloten voorzien

Ik wil graag weten hoeveel het kost om op twee slaapkamers een slot te laten plaatsen.

Deuren inzetten met deurkozijn

Door waterschade zijn de deurkozijnen en deuren Calgary houten deuren beschadigd. De klus bestraat uit het uithalen van oude kozijn en opnieuw inzetten van het kozijn en de deur. En dit voor 2 deuren en kozijnen. De kozijnen zijn ook van hout. In 1 van de deuren zit ook een slot. Het zijn 2 x houten kozijnen van 45,- euro per stuk en 2x deuren van 92,99. Hoop dat u voor mij een offerte kan opmaken en naar onderstaande mail kunt sturen. Ik hoor graag van u,

Verlaagd plafond aanbrengen

Ik zoek iemand die een verlaagd plafond aan kan brengen van circa 80 m2 op de begane grond. Huidig plafond is van beton. 13-15 cm verlagen er dienen 6 cm hoge (bij 13 cm breed) ventilatie slangen door te kunnen. Houten frame met rachels ter behoefte van gipsplaten met stucwerk. Gipsplaten en stucwerk komt later en doen we zelf. De woning is goed bereikbaar.

Traprenovatie aan laten brengen

Rechte trap met 14 treden en stootborden 79 x 20 cm. Renoveren met de overzetredes van Praxis. Materialen zijn al aangeschaft.

Trappen schilderen en bekleden met PVC

Schilderen houtwerk rondom trap en bekleden traptreden met PVC. Twee vaste trappen van 15 treden. Schilderen wangen en houtwerk/takjes er omheen. Ook van 1 trap de onderkant schilderen. Daarna beide trappen bekleden met PVC.

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.