Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken:

Trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een trapgat maken in mijn betonnen zoldervloer.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken uit heel Nederland:

Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen

Wij willen graag kijken of het in ons huis mogelijk is om een houtkachel te plaatsen een een rookkanaal aan te leggen. Het gaat om een huis met 2 verdiepingen (3 woonlagen), waarvan de fundering beton is. Wel is er een open trapgat van de begane grond naar de tweede verdieping, dus onze voorkeur zou uit gaan naar een rookkanaal dat door dit trapgat heen loopt. Graag ontvangen wij ook een overzicht van de kosten die hieraan verbonden zouden zijn.

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Offerte voor de volgende materialen en werkzaamheden: Vuren-trap met dubbele-kwart Trede 38 mm Stootbord 18 mm MDF Trapbomen 40 mm Hoofdbaluster 85*85mm Muurleuning 80*40 mm Inclusief monteren Traphek/balustrade Spijlen 35*35 mm Onder-regel 70*30 mm Boven-regel 80*40 mm 1* gegrond Trapgat construeren Inzagen-verwijderen Afvoeren materialen Hoeklijn stellen Alles aanstorten bestaand gat dicht storten

Een trap(gat) verplaatsen en dakkapel realiseren

Wij hebben net een huis gekocht en we willen allereerst graag een trap laten plaatsen naar de zolder. De zolder is nu te bereiken via een vlizotrap. Daar wil ik graag een vaste trap van maken. Daarvoor moet het oorspronkelijke trapgat worden verplaatst. De ondergrond van zolder is van beton, dus er moet in beton worden gezaagd. Daarnaast moet er een gat in de muur van een slaapkamer worden gemaakt zodat de trap via die slaapkamer te bereiken is. De bestaande vaste trap heeft nu vloerbedekking, dat mag eraf en iets moderns erop. Ook heb ik de wens voor een raam in het zolderdak en de mogelijkheid om de wasmachine en droger op zolder te plaatsen. Voor de slaapkamer (verdieping lager) ben ik op zoek naar iemand die een dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet worden geplaatst op het schuine dak. Graag met dubbelglas en kunststof kozijnen.

Dakopbouw realiseren van een hoekwoning

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen, zoals bijgevoegd bestand. Al is onze woning een hoekwoning en deze tekening is voor een tussenwoning. De afmetingen zijn ongeveer 5 x 8 meter, 40 vierkante meter totaal en is met plat dak en de schuinkanten zijn met leien. Vergunning is nodig, deze vraag ik aan. Dak is van beton van ongeveer 16 cm dik. Trapgat moet gemaakt worden en de trap (2 kwart draaien) moet geplaatst worden. De gevels worden bekleed met eternit leien. Er komen 3 velux ramen. 1 MK04 en 2 UK08. Het dak wordt dicht. Graag casco en complete oplevering op de offerte vermeld.

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.

Vaste trap naar zolder maken

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen. Ter vervanging van de vlizotrap dient er een vaste trap geplaatst te worden. Oude trapgat moet waarschijnlijk dicht gemaakt worden (ongeveer 1 bij 0.50 meter), nieuw gat in beton zagen. Verder staat op de plaats waar de nieuwe zoldertrap moet komen de cv ketel dus die zal ook verplaatst moeten worden. De nieuwe trap zouden wij van hout willen hebben. Er moet een kwartslag (waarschijnlijk 2/ 3 treden) onderin naar links gemaakt worden.

Dakopbouw met gemetselde gevels realiseren

Wij zouden graag een offerte willen van een dakopbouw van ongeveer 20 m2. Voor de overige 10 m2 zou ik graag een terras willen maken. Het huidige dak is van beton. De opbouw willen we gemetseld. Vergunning moet nog aangevraagd worden. We willen in ieder geval 1 raam en een deur met de kozijnen van kunststof. Het dak graag volledig dicht. Een trap en trapgat moet nog gemaakt worden. We willen deels complete oplevering, geen stuc en schilderwerk, maar wel leidingen (water) voor eventueel een washok en elektra.

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.

Trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken in beton voor een vaste trap naar zolder in plaats van de vlizotrap die we nu hebben. Het trapgat moet ongeveer 1 bij 3 meter worden. Het gat moet gezaagd worden in de kanaalplaten en raveelijzers moeten worden geplaatst. Het moet ondestempeld worden. Dit alles wil ik graag door een bedrijf laten doen. Constructie berekeningen en tekeningen heb ik. De Gemeente zegt dat er geen vergunning nodig is maar ik wil dat het veilig is. Ik ben al naar het Stadsarchief geweest en ik heb veel foto's van bouwtekeningen gemaakt. Mogelijk ook de trap plaatsen: een vurenhouten dichte trap met 1 kwart draai. Het plafond is 2,60 meter hoog.

Een trapgat en vaste dichte trap naar zolder maken met aftimmeren

Trapgat maken in betonnen vloer en plaatsen vaste dichte trap boven trap naar 1e verdieping incl. aftimmeren trapgat en plaatsen trap hek. Tevens vlizotrap verwijderen en gat vlizotrap dicht maken met beton met wapening incl. afvoeren afval. Voor aanvang werkzaamheden zal ik een WABO-aanvraag en constructierapport indienen bij de gemeente Groningen. Na goed keuring gemeente zal klus waarschijnlijk ergens April uitgevoerd kunnen worden. Voor aanvang werkzaamheden zal CV installatie vervangen worden en verplaatst door een installateur zodat deze niet in de weg zit als de vaste trap naar zolder wordt geplaatst. Zie foto's in de bijlage voor een indicatie van de uit te voeren werkzaamheden. Ik ben in afwachting van uw offerte.

Partners

Partners van Casius