Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoorn of directe omgeving.

670 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoorn:

Dorpel aanpassen/ vervangen

Drempel/Dorpel tuindeur moet worden gerepareerd of vervangen. 1. tuindeur drempel is rot en dient te worden vervangen. Breedte 85 cm. We zijn op zoek naar een goede vakman die ons kan helpen met de klus.

Vervangen kozijnen

Vervangen kozijnen (en ramen?) aan de voorzijde van het huis. Begane grond: 1 groot raam + wc raam 1e verd.: 1 groot raam, 1 deur, 1 uitzetraam

Plafond renoveren

De uitbouw heeft gipsplaten. Boven de keuken aansluitend is betonnen gestucte plafond flink beschadigd. Rest van T plafond kan wel een lik verf gebruiken. Ik wil graag dat dit weer 1 mooi aantoonbaar geheel word voor een mooi prijsje. Ik heb totaal geen idee van de kosten dus ontvang graag een vrijblijvende offerte/kosten indicatie.

Trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een trapgat maken in mijn betonnen zoldervloer.

Vaste trap zolder

Heb een vlizotrap, wil nu een vaste trap dus er moet een trapgat gemaakt worden in betonnen vloer en huidige vlizotrap dichtgemaakt worden.

Het vervangen van onze trap door een stevige basistrap

Vorige eigenaren hebben een trap zelf gebouwd en geplaatst. Deze is totaal niet stevig (al iemand doorheen gezakt) en wij willen graag een andere erin ivm een peuter. Het gaat om een trap met twee kwart draaien linksom en 13 treden.

Vervanging dakraam

Ik heb op dit moment een bestaand dakraam in de badkamer. Deze heeft een maat van 114 x118 als het goed is staat er ggl606 op het plaatje van velux. Deze is defect geraakt waardoor hij inmiddels al 1,5 jaar niet meer open kan. In een badkamer is dat natuurlijk niet wenselijk ivm met schimmel. Ik wil daarom het dakraam vervangen voor een nieuwe kunststof velux dakraam. Graag ontvang ik een offerte voor een dakraam inclusief montage voor de 114 x 118. Tevens wil ik een offerte voor een 114 x 140. Dit omdat ik die ruimte daar heb en wellicht als het niet veel duurder is het de moeite waard om het te doen. Het huidige dakraam komt op de goot uit met google streetview is dat goed te zien. 3de huis van de hoek.

Zes houten schuttingsdelen plaatsen

Ik wil 6 houten schuttingdelen 180 X 180 cm laten plaatsen, de palen staan er al.

Voordeur vervangen

Ik wil een voordeur vervangen (Voordeur) en tevens dubbel glas plaatsten boven de deur.

Hordeur laten monteren

Ik wil een hordeur laten monteren, het betreft een standaard maat die wel wat in de hoogte en breedte ingekort moet worden, dat is mogelijk bij dit type (Bruynzeel plisséhor schuifpui 700 serie wit 150x240 cm).

Trespa boeidelen laten plaatsen

Wij hebben onlangs een nieuwe woning aangekocht en de boeidelen hiervan zijn zeer slecht. Wij zouden deze graag laten vervangen voor Trespa boeidelen. (Deze bestaat nu, evenals de rest van ons huis uit Rockpanel). Betreft de woning aan de linkerzijde (woning is 8,28 meter breed en 10 meter lang).

3x Velux GGL-4 Dakraam vervangen voor Luxtra standaard APX S6A

Ik wil graag de 3 dakramen van mijn huis (Velux GGL-4) laten vervangen voor de Luxtra standaard APX S6A kunstof dakraam.

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen

Bij 4 grote ramen is er ruimte tussen de ramen en de kunststof kozijnen. Waarschijnlijk zijn de rubbers aan vervanging toe maar ik wil dit graag laten beoordelen door een vakman. Op dit moment voelen wij er toch door komen. De kozijnen zijn ongeveer 1 bij 2 meter groot.

Houtrot uit een binnenkozijn halen

Houtrot verwijderen uit hardhouten kozijn. Opvullen e/o deel balk vernieuwen.

Vlonder rond een zwembad maken

We hebben een Trevi inbouwzwembad met een doorsnee 3,80 m die 20 a 25 cm boven de grond uitsteekt. We willen een houten zit/looprand. Een ander leuk idee is ook welkom.

Blokhut Iris plaatsen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van blokhut 'Iris' 250 x 195 cm.

Trap bekleden met hout of rubberwood

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag zou ik een prijsopgave willen als we de trap zouden laten bekleden met (massief) hout, of rubberwood met een witte anti slip strip erin. Het gaat om 1 open en 1 dichte trap van ieder 12 treden. Plus 2 kleine halletjes die met hetzelfde hout bekleed moet worden. Er ligt nu vloerbedekking op maar willen dat zelf verwijderen en schilderen. Graag eerst even bellen.

Zoldertrap verplaatsen

Ik wil verschillende dingen laten doen, vlizotrap laten verwijderen, het gat dichtmaken, een nieuw gat maken, vaste open trap plaatsen en de elektra verplaatsen. Ik ben verder totaal niet technisch aangelegd dus ik zoek iemand die dit project verder met mij kan uitdenken en mij kan adviseren.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur met 4 ramen. Afmeting is 91 breed en 243 cm hoog gemeten van het plafond tot de vloer en breedte is van de deur die we nu hebben inclusief een kozijn. Ik wil een aluminium deur met slank profiel (met glas). Nu zit er een raam boven met een stalen lat tussen.

Hardhouten buitendeur repareren of vervangen

Mijn buitendeur sluit niet meer goed af. De onderkant is niet recht of de dorpel is verzakt. De wind waait inmiddels door een gat onder de deur door.

Tuinhek repareren

Ik ben met de scootmobiel dwars door de deur van het tuinhek gereden. Het ligt eruit en moet terug op zijn plaats gehangen. Alles is heel gebleven, behalve de scharnieren.

Houten overkapping aan de garage plaatsen

Houten overkapping bouwen van ongeveer 10 m2. Ik moet hierop wel kunnen lopen, het doel is namelijk om hier 6 zonnepanelen op te plaatsen. De overkapping moet gemonteerd worden aan het eind van de garage.

Laminaat leggen en deuren afhangen

Ik laat graag in 3 slaapkamers, de gang en op de trap laminaat leggen. Ook moeten er 4 nieuwe deuren geplaatst worden in de slaapkamers en de badkamer.

Trap verplaatsen in huis

In de hoofd slaapkamer staat een trap naar de zolder. Dit wil ik graag verplaatsen naar een andere locatie in huis. En misschien een andere trap plaatsen indien nodig. Graag een offerte indien we de oude trap houden en verplaatsen en een indicatie als we een nieuwe trap aanschaffen.

Boeideel met kunststof of keralit bekleden

Graag het boeideel vervangen voor een 2 onder een kap huis met een lengte ongeveer gelijk aan 14 meter met Keralit of Trespa. Boeideel is 30 centimeter breed. Het oude boeideel moet worden verwijderd. De klant heeft nog een aantal vragen over de materiaalkeuze, het is aan te raden om de klant even te bellen.