Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot:

Vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot

Hallo, ik wil de boeidelen van onze dakgoot achter, eventueel voor, vervangen. Betreft tussenwoning, lengte ca. 5.5 meter. Ik overweeg dit zelf te doen, afhankelijk van de prijsopgaven. De dakgoot achter is verder goed. Het mag rechts richting afvoer iets beter aflopen. Nu blijft er een beetje water staan.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen aan voor en achterzijde (door kunststof)

Boeidelen vanaf bouw (1980) zijn aan vervanging toe door lamelleren en rot na gedeeltelijke lekkage die twee jaar geleden al gerepareerd is. Het gaat om zowel de voorzijde als achterzijde. Voorzijde ca. 6 meter, achterzijde ca 10 meter. Deze zijn niet uit 1 deel door inspringen gevels en hoogteverschil dakrand daardoor. Alternatief is nog een keer schuren en verven. Mogelijk interesse buren om samen te doen.

Kunststof boeidelen hoekwoning vervangen

Ik zoek een specialist die de kunststof boeidelen van mijn woning kan vervangen. Het gaat om de voor- zij- en achterkant van de woning. Dit betreft ongeveer 24 meter. Ik wil de nieuwe boeidelen ook weer van kunststof hebben.

Garagedak vervangen door EPDM plus afschot aanbrengen en boeidelen

Wij willen graag het platte garagedak vervangen samen met de buren (is één groot rechthoekig dak van 660x705cm). Het betreffen twee garages met een gedeeld dak. Werkzaamheden: - Oude bitumen/teerlaag met grind verwijderen en afvoeren - Oude boeidelen en mastieken verwijderen - Opnieuw afschot met OSB platen aanbrengen, het liefst met een tussenafscheiding op het dak - Rechte opstaande randen maken en nieuwe boeidelen (wit gegrond multiplex of wit kunststof) - EPDM dakbedekking aanbrengen (door tussenafscheiding in het midden kunnen dit 2 stukken EPDM worden ipv 1 enorme grote) - Aluminium daktrim aanbrengen rondom en hemelwaterafvoeren aanbrengen. Aanvang werkzaamheden: z.s.m.

Buitenkant pand

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis laten schilderen. Een inspectie is natuurlijk ook mogelijk. Een foto van het gehele pand is bijgevoegd. Het betreft het schilderen van houtwerk: kozijnen, deuren, dakoverstek, boeidelen, dakkapel. Het gaat om de voorzijde. Aan de achterkant gaat het alleen om de dakkapel (de rest is daar van kunststof). Daarnaast betreft het om houtrot sanering: -Repareren van door houtrot aangetast hout tot nu toe geconstateerd: 2 keer de planken geheel vervangen voorzijde dakkapel en een kozijn aan de voorzijde. We willen graag het in gebroken wit laten schilderen allemaal.

Boeidelen van dakkapel vervangen en goot repareren/ vervangen

De onderplaat van de boeidelen van mijn dakkapel is los/weg en dit moet vervangen worden. De zijkant is 3 meter ongeveer en hier is het compleet weg, aan de voorkant hangt het los en is het ongeveer 4 meter. Ik denk dat het trespa is, in ieder geval geen hout. Afvoeren is niet nodig. Aan de voorkant hebt ik een goot dat lekt en dat zou ook gerepareerd/ vervangen moeten worden. Ik zoek iemand op kort termijn, over 1,5 week ben ik vrij het zou dan uitgevoerd kunnen worden.

Boeidelen, overstek en windveren vervangen door kunststof

Ik wil geen schilderwerk meer voor dakgoten, windveren en klossen. Daarom van de dakgoten voor en achter, de boeidelen en overstek laten vervangen door kunststof. Van de zijkant de windveer laten vervangen door een kunststof windveer met overstek (de klossen dus afdekken). Ik weet niet of de kleine stukjes goot aan de zijkant een functie hebben, maar die mogen eventueel vervallen. Momenteel is alles van hout en bepaalde delen van de goten zijn in slechte staat, mogelijk ook enige rotting onder boeidelen/overstek. De goten zelf, voor en achter, zijn van zink en lijken in goede staat. Het huis is de helft van een 2 onder 1 kap, dus het geheel moet wel aansluiten bij de buren qua formaat en kleur. Het huis is 6,5 meter breed, 6,5 meter diep en de zolder is ongeveer 2 meter hoog. Aandachtspunt is de serre aan de zijkant van het huis, waardoor e.e.a. lastig te bereiken is. Misschien met een hoogwerker?

Dakconstructie repareren en dak vervangen

Het betreft een tuinschuur van 18 m2. Enkele dragende dakbalken zijn ingerot en moeten worden vervangen. De dakbedekking (bitumen en grind) is tussen de 30 en 45 jaar oud en zal dan ook vervangen moeten worden, evenals een deel van de boeidelen. We willen graag een offerte voor een bitumendak en voor een groen dak, om beide opties te kunnen vergelijken.

Boeidelen vervangen garage voor hout of kunststof

Boeideel vervangen aan de voorkant, zijkant en achterkant garage van een hoekhuis. Het boeideel aan de voorkant is ong. 3 meter breed en aan de zijkant ong. 5 meter. Het is nu in hout en het hout is verrot. Voorkeur voor offerte in hout en kunststof. De offerte graag inclusief alle kosten. Kijk voor foto's op google maps.

Verschillende renovatie klussen

Goedendag, Wij zijn op zoek naar een partij om een aantal werkzaamheden uit te voeren in augustus: * volledig herstel van het (mansarde) dak (+- 105m2) * Dak via buiten isoleren * Plaatsen 3 dakramen (2 aan linkerzijde, 1 aan rechterzijde -> badkamer) * Herstel dakkapel aan linkerzijde * Herstel dakgoten -> controleren / vervangen soldeerden * Overstekken, boeidelen, en dergelijke vervangen en of herstellen. * Controleren en onderhouden dakconstructie binnenzijde -> o.a. hangende gordingen vervangen De bestaande dakpannen willen wij zover mogelijk graag hergebruiken. Momenteel zijn wij in afwachting van de bouwtekeningen van het huis. Die verwachten wij eind mei binnen te hebben. Dan kunnen we exacter ingaan op verbouwingsplannen. Graag zouden wij een ruwe offerte willen ontvangen op basis van bovenstaande. Zodat wij een keuze kunnen maken met wie we in zee gaan. Dan willen we proberen eerder dan 31 juli langs te gaan bij het huis met de uitvoerende partij om de opdracht en de offerte definitief te kunnen maken, zodat er in augustus gestart kan worden met de verbouwing.

Boeidelen vervangen door trespa

Aan de achterzijde van ons appartementencomplex (vier woningen totaal) is op de bovenste verdieping een boeirand waarvan een stuk is afgebroken. We zouden graag die hele rand laten vervangen door trespa. De boeirand is vanaf de grond te bereiken door een steiger op te bouwen of een (vrij serieuze) hoogwerker in te zetten. De rand grenst aan een ruim, makkelijk toegankelijk plat dak; wellicht biedt dat ook opties?

Partners

Partners van Casius