Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten kozijn vervangen door kunststof kozijn:

Houten kozijn vervangen door kunststof kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een houten kozijn door een kunststof kozijn (een vast deel en een draai-kiepraam). De dagmaat is ongeveer 297,5 bij 162,5 cm. Het kozijn bevindt zich op de eerste etage, maar is via de bestaat uitbouw goed bereikbaar zonder steiger.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten kozijn vervangen door kunststof kozijn uit heel Nederland:

Schade aan de voordeur herstellen

Na een poging tot inbraak is onze houten voordeur en kozijn beschadigd. Schade bestaat uit inkepingen op voordeur en kozijn. Het herstel zou bestaan uit het opschuren, dicht 'plamuren' van de inkepingen en het op nieuw schilderen. Als bijlage een voorbeeld van de schade. Deze schade zit op +/- 6 plekken

Deur plaatsen in dragende muur

Ik wil graag een deur plaatsen in een dragende muur. Het betreft een doorgang zagen in een bakstenen muur en een latei plaatsen, en kozijn + voordeur plaatsen. De deur dient 30 minuten brand vertragend te zijn. Bijgevoegd in foto's de situatie zoals deze nu is, en hoe het dient te worden. De extra deur komt op de 4e verdieping, de foto met deur is de situatie zoals de verdieping eronder. Er zijn geen verdiepingen meer boven de 4e verdieping (plat dak). De vergunning vanuit de gemeente en de VvE is rond. Constructie berekening is gemaakt. Het liefst een houten deur. Hardhouten multiplex deur van 1 x 2.10 denk ik

Dubbel glas vervangen in houten kozijn

Wij hebben een lek raam en willen deze laten vervangen door HR+. De maten zijn 200x166cm. Is een houten kader op de begane grond.

Kozijn laten vervangen

Ik wil 1 houten kozijn laten vervangen door hard houten vast kozijn met 2 vakken. Glas HR++Maat breed 180 cm hoog 160 cm

Keuken kozijn vervangen

Bestaand houten keuken kozijn (zie foto) vervangen voor kozijn met zelfde breedte (176 cm) maar doorlopen tot de binnenvloer (240 cm). Kozijn verticaal gelijkmatig verdelen in met twee vaste HR++ tweezijdig gelaagde ramen en ventilatie rooster. De werkzaamheden omvatten het verwijderen oud kozijn plaatsen nieuw kozijn en binnenzijde kozijn afwerken (stukadoor).

HR+(+) kozijnen en ramen vervangen

We willen huidige houten kozijnen en enkel glas vervangen door kunststof kozijnen. Alles naar kozijn HR+(+). Als het kan in komende twee weken. Indicatie en foto's staan in de bijlage. Het gaat om optie 1. Ramen glas is ca 13 m2.

Kozijnen met glas vervangen door een draai/kiep raam

Op de 3 etage (2.14 mtr x 1.33 mtr) moet een kozijn vervangen worden door een raam met een vast deel en een deel draai/kiep. In die kamer hebben we een verlaagd plafond, waardoor het raam dat we nu hebben niet meer open kan. Wij zoeken naar een andere oplossing. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we het willen hebben, daar willen we graag advies over. We hebben nu houten kozijnen, dat zouden we weer willen. Graag laten we het afvoeren. Een steiger is wel mogelijk, maar het raam bevindt zich boven de trap op de foto.

Vervanging voorpui met deur

Houten voorpui met deur moet vervangen worden en eventueel met uitbouw van 80 cm. Er moet nieuwe deur met kunststof kozijn voor in de plaats komen met maten 1,80 x 2,10 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Houten kozijn timmeren + deur plaatsen

Houten kozijn timmeren + deur plaatsen. Over bestaande oude stalen kozijn heen. Huidige stalen kozijn deze zit "vast" in verlaagd plafond en iets hogere vloer. Om deze reden weet ik niet of het beter uitkomt als het huidige kozijn eruit wordt gesloopt en een nieuw houten kozijn wordt gerealiseerd, of dat het makkelijker is als er een houten kozijn om de huidige kozijn wordt gemaakt en daarin een deur komt.

Draaideur vervangen door schuifdeur

Ik wil de deur van mijn slaapkamer, die naar binnen toe opendraait vervangen door een schuifdeur. Huidig kozijn is polynorm kozijn. De nieuwe deur moet van hetzelfde formaat zijn als de oude deur, dit zal 90 cm breed zijn, bij ongeveer 2.30 m. Het is een woning uit eind jaren '80, het is een standaard appartement. De huidige deur heeft een bovenlicht, dus het zal een vrij hoge deur worden. Ik zou graag met u overleggen over het best te gebruiken materiaal. Het moet zo min mogelijk geluid lekken, dus ik denk aan een stevige houten deur, maar zou hier graag advies over willen. graag de oude deur afvoeren.

Partners

Partners van Casius