Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam met houten kozijn vervangen:

Raam met houten kozijn vervangen

Keukenraam waarvan het binnenwerk is afgebroken vervangen, afmeting 107 x 107 cm. Kiep-kantel raam voor in de plaats, het liefst hout in verband met de rest van de kozijnen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam met houten kozijn vervangen uit heel Nederland:

twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van twee nieuwe ramen. Het zou om een raam van 1434x1823 en 2142x1832 gaan die geplaatst moeten. Dit moet aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping gebeuren. Graag houten kozijnen.

Radiator verplaatsen in de woonkamer

Ivm een verbouwing wil ik op de begane grond een horizontale verwarming onder het raam laten verplaatsen naar een verticale designradiator aan de zijmuur. Ik ben nu op zoek naar een partij die dat kan doen. Er moeten waarschijnlijk ook leidingen worden aangelegd/verlengd.

Draairichting raam veranderen

Ik wil de draairichting van een raam wijzigen op de 1e verdieping van onze woning i.v.m. een rolluik. Het is een houten kozijn. De afmetingen van het raam zijn hoogte 1130 mm en de breedte is 795 mm. Het raam is nu naar buitendraaiend en moet naar binnendraaiend worden.

Tuinschuur bekleden met houten/houtlook panelen

Betreft de gevel van de schuur die nu bedekt is met verticale zinken platen. Deze platen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Afmeting circa 6,00 meter breed en 2,00 meter hoog, bevat 1 deur en 1 raam. Er is een dakoversteek. Doel is warmere/natuurlijke uitstraling creeeren, bij voorkeur lichthout wat niet vergrijsd, verticaal met houten latten of rabatdelen . Te bekleden muuroppervlak is circa 8 m2. Eventueel met verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)

Openslaande tuindeuren hout

Ik wil graag openslaande houten tuindeuren waar nu een raam zit. Ongeveer 165x225cm. Zo laag mogelijke borstwering en inclusief ventilatieroosters. Alles ral 9010 (voor zover mogelijk). Radiator is al weg.

8 massief houten deuren leveren en plaatsen

Er heeft een inbraak plaats gevonden in de diverse bergingen van ons appartementencomplex in Breda. De bergingsdeuren (reguliere houten binnendeuren) zijn beschadigd en deze willen we als VvE laten vervangen. Het gaat in totaal om 8 deuren. Graag wil ik u verzoeken om een offerte voor standaard gelakte gesloten massief houten binnendeuren zonder raam inclusief montage en scharnieren.

Draai kiepramen opnieuw afstellen

Ik heb 2 houten draai kiepramen, die opnieuw afgesteld moeten worden. Ze sluiten nog wel, maar met moeite. De greep/hendel om raam te bedienen kan niet meer helemaal in verticale stand. Ze gaan nog wel open en dicht. Er is geen sprake van lekkage. Opdracht kan op korte termijn worden uitgevoerd, graag binnen 2 à 3 weken. Ik hoor graag van u!

Nieuw raam kozijn

Graag willen we het bestaande kozijn (breedte 97, hoogte 140) vervangen door een groter kozijn (breedte 150, hoogte 140 cm) Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden (heeft u hiervoor ook een adres?) Ons idee is nu een hard houten kozijn met links een vast raam en rechts een kantelkiep raam. Als u hierover ook nog ideeën heeft verneem ik dat graag. Graag in de offerte het gebruikte materiaal meenemen als ook HR++

2 aluminium horren (-deur en -raam) bevestigen

Ik heb een nieuwe plissé hordeur van Bruynzeel in huis (aluminium). Deze moet op maat gemaakt worden en bevestigd worden op een houten balkondeur. Ook heb ik een Bruynzeel rolhor voor een houten raam. Moet ook op maat gemaakt worden en bevestigd worden.

Oude schuur afbreken & nieuwe bouwen

Mijn buurman en ik willen onze gedeelde schuur opnieuw opbouwen. De oude is (mede door verwaarlozing van vorige bewoners) niet meer te redden. De werkzaamheden: - afbreken + afvoeren oude schuur - Maten nieuwe schuur: 6m breed x 3m diep x 2,2 hoog. - Materiaalkeuze: steen. (geen idee hoeveel dit verschilt van hout) - Betonvloer aanwezig; graag ophogen met 5 cm ivm water. - Plaatsen van 1 deur + 1 raam aan tuinkant. (buurman) - Plaatsen van 2 deuren (met veiligheidsscharnieren en slot) aan poortkant. - Nieuwe afvoer en boeidelen - Nieuwe dakbedekking - Wij zijn vooral ook nieuwsgierig naar de prijsverschillen van een stenen- of houten schuur. - Bij een houten schuur, het liefst een stenen ophoging ivm water dat optrekt.

Partners

Partners van Casius