Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand plaatsen met deur:

Tussenwand plaatsen met deur

Ik heb een zolder ruimte, waar ik een scheidingswand willen plaatsen. De breedte van de ruimte is 3.60 meter, dak hoogte 2.40 meter. Er moet nog een deur ook toegevoegd worden. De zolder is 3. 60 meter x 5.26 meter groot. Vloer is van beton, de plafond weet ik niet zeker. De scheidingswand moet een ruimte aan de achterkant creëren van ongeveer 1.50 meter diep bij 3.60 meter breed, aan de voorzijde de resterende diepte van 3.26 meter en 3.60 meter breed.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand plaatsen met deur uit heel Nederland:

Tussenwand op zolder plaatsen

Graag zouden wij een gemaakte zolderkamer, door de vorige bewoner, groter willen maken. Ook willen we in deze kamer een verwarming en 1 van de 2 stopcontacten laten verplaatsen. Mocht het mogelijk zijn dan ook de kleine ramen aan de ene zijde vervangen door ramen die open kunnen.

Tussenwand plaatsen

Breedte 235 cm, hoogte 230 cm en dikte 18.5 cm. We willen aan beide kante een gips wand plaatsen.

Tussenwand/scheidingswand laten plaatsen

Betreft een appartement uit jaren 40, in het verleden is er een doorgang gemaakt van de keuken naar slaapkamer. Ik wil hier graag weer een wand tussen. Hoogte: 2,0m lengte: 1,6m dikte: 7 cm De vloer is van laminaat met daaronder een houten tussen vloer. Isolatie graag advies over, hoeft niet perse.

Tussenwand plaatsen

Hi, I want to separate my bedroom into two. So, I would like to install a partition of 3 m length and 2,6 m height. Could you please make an offer for installation service including the material cost? The circled wall in the attached picture doesn't exist in the house. This needs to be installed.

Stompe binnendeur plaatsen

Nieuwe binnendeur moet geplaatst worden in onlangs gebouwde tussenwand op zolder. Het kozijn is ook nieuw en heeft nog geen scharnieren. De afmeting van de deur bedraagt ongeveer 231 x 93 cm, waarschijnlijk moet het kozijn in de hoogte lichtelijk aangepast worden zodat alles past. Apart offreren: - Het aanleveren van de deur - De deur heeft een bovenraampje waar het glas nog van geplaatst moet worden.

Tussenwand plaatsen

Het plaatsen van een tussenwand om 1 grotere slaapkamer op te delen in 2 kleinere slaapkamers. In de wand moeten 2 deuren, een lichtschakelaar en 2 enkele stopcontacten worden geplaatst. De klus omvat: - plaatsen tussenwand - aanbrengen lichtschakelaar 2x plus een enkele wandcontactdoos 2x - monteren binnendeurkozijn 2x - afhangen deuren 2x - monteren beslag 2x

Garage bij het huis betrekken

Aangebouwde garage 6. 72 bij 3. 00 langs de zijkant van mijn huis daarvan willen wij graag een gedeelte van 4. 28 bij 3. 00 betrekken bij onze woonkamer doorbreken van dragende muur 4. 28 dat gedeelte van de garage zal moeten worden geisoleerd bestaat uit cementen dekvloer,wanden metselwerk gevoegd (kalkzandsteen onbehandeld,plafond onbehandeld. Electra aanwezig maar moet doorgetrokken worden naar het gedeelte wat niet gebruikt wordt als woonruimte plus afvoer doortrekken voor wasmachine/droogtrommel. Tussenwand plaatsen. Groot raam in muur van 3 meter.

Tussenwand plaatsen op betonnen vloer

Graag een offerte voor zowel hout als metalen liggers/staanders. Bestaande zijkant is nu van groene platen en de ondervloer is beton. Foto 1 is voor hoe het eruit komt te zien. Foto 2 is de zolder. I.v.m. het werk ben ik soms lastig te bereiken. Graag mailen.

Tussenwand met deurkozijn plaatsen op zolder

Plaatsen van een tussenwand met deurkozijn ter behoeve van een afscheiding in de was-ruimte. Tussenwand komt tegen schuine kant van het dak. Idee is een gipswand, opgetrokken boven op het traphek (ongeveer 2.80 meter). Naast het trapgat zit 85 cm ruimte voor een deur. Afwerken van rookkanaalbuizen boven het raam middels een koof wenselijk.

Tussenwand met deur plaatsen

Om een hal te creëren wil ik een tussenwand met deur in de gang plaatsen. Deze wand moet in totaal 148 cm breed worden. Eén zijde naast de deur wordt 10 cm breed. De deur en wand moeten een geluid isolerende werking hebben. Misschien een deur met een tubespaan kern? Wand opgevuld met isolerend materiaal, afgedekt met gipsplaten. Deze moeten ook gestuukt worden. Deur indien mogelijk voorzien van een slot.

Partners

Partners van Casius