Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer:

Tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer

Graag wil ik mijn woonkamer in tweeën splitsen door middel van een scheidingswand. Ongeveer 4 meter breed en 2,65 meter hoog. De scheidingswand mag zo simpel mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een houten frame met platen erin getimmerd. Iemand heeft mij geholpen met een houten frame en heb ik zelf de platen erin getimmerd. Deze tussenwand staat in de slaapkamer van mijn kinderen. Deze tussenwand staat niet vast of is nergens vastgeschroefd (zit vast met een dingetje dat klemt tussen de scheidingswand en tussen het plafond). Misschien kan ik deze hergebruiken in de woonkamer. Maar wil wel graag een vrijblijvende offerte als ik een scheidingswand (met lichte deur) door een bedrijf laat plaatsen. Er mag niet geboord worden in het plafond of in de grond want dit is een huurwoning. Op de twee bijgevoegde foto's kunt u op de eerste de scheidingswand zien in de slaapkamer van mijn kinderen. Op de andere foto kunt u de woonkamer zien die ik graag in tweeën wil splitsen. Ik hoop dat u mij kunt adviseren over de mogelijkheden die er zijn om een scheidingswand te plaatsen. Alvast bedankt voor uw moeite.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer uit heel Nederland:

Tussenwand met deur plaatsen

Om een hal te creëren wil ik een tussenwand met deur in de gang plaatsen. Deze wand moet in totaal 148 cm breed worden. Eén zijde naast de deur wordt 10 cm breed. De deur en wand moeten een geluid isolerende werking hebben. Misschien een deur met een tubespaan kern? Wand opgevuld met isolerend materiaal, afgedekt met gipsplaten. Deze moeten ook gestuukt worden. Deur indien mogelijk voorzien van een slot.

Tussenwand plaatsen

Er dient een tussenwand, terug geplaatst te worden tussen 2 voormalige slaapkamers. De hoogte van de muur is 250 cm, de breedte 393 cm en de dikte 7 cm. Tevens moeten er 2 bestaande elektra leidingen worden ingefreesd, inclusief stopcontact.

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte. De volgende werkzaamheden zou ik willen laten uitvoeren: - Tussenwand van 18 m2 inclusief deur realiseren - Dakisolatie aanbrengen van 30 m2 - Plaatsen 2 Veluxramen (middelmaat) of kleine dakkapel

Tussenwand plaatsen

We willen graag een wand plaatsen in de garage zodat onze garage gesplitst wordt in een bijkeuken en een garage. In de wand dient een deur te komen zodat je van de garage naar de bijkeuken kunt. De lengte van de wand is 3,52m.

Tussenwand plaatsen

Gaarne een vrijblijvende prijsopgave voor onderstaande wzh. Ik zoek voor in de periode 8-3 >> 3-04 een aannemer, die een muur kan optrekken in de woonkamer om een nieuwe afscheiding te maken tussen de hal en de kamer. ( de achterliggende hal wordt hierdoor groter, de trap valt hierdoor buiten de kamer, en komt in de gang. Werk omvat eigenlijk twee hoofddelen. 1a Slopen en afvoeren van bestaande muur tussen kamer en gang. De te slopen muur is ca. 125 cm breed tussen deurstijl en scheidingsmuur met de buren. Het deel boven de deur eruit slopen ca. 55 cm hoog. Een nieuw kozijn met deur plaatsen in de nieuw te bouwen muur. 1b Het maken van een gipsblokkenmuur vanaf naast trapstaander, tegen trapboom, ca. 170cm lang , tot aan plafond, een 90° hoek, en doortrekken van deze muur ca. 40cm, tot aan plafond. Deze muur sluit aan op verdraaide deur kozijn. ( nieuwe positie ca. 45° gedraaid, tov huidige positie ). De gipsblokken lopen boven het kozijn door, tot tegen het bestaande muurtje. Het netjes stuken van deze nieuwe muur in hal en kamer. Na dit werk , eventueel aansluitend afh. Vd prijs, wil ik ook de gang en toilet opnieuw laten betegelen. Groeten

Tussenwand plaatsen

Tussenwand van cellenbeton blokken met een deur realiseren. De breedte is 217 cm x 210 (schatting) cm hoog. Materialen voor de vakman, goed bereikbaar.

Tussenwand plaatsen

Ik wil een tussenwand plaatsen met deur. De totale grootte van de wand wordt 2,95 x 2,65 meter. Het is een deur voor een slaapkamer dus ongeveer 90 bij 211,5 meter.

Tussenwand plaatsen

Gaat op een tussenwand plaatsen op het zolder.... nokhookte is rond de 3 meter en de breedte is rond de 5,70m

Tussenwand plaatsen en trap renoveren

Ik wil een wand van gipsplaat plaatsen van circa 2.50 x 2.40 hoog. Er dient ook een deur in te komen. Daarnaast zou ik graag de houten trap 9 (13 treden) willen laten bekleden met laminaat. Aanschaf van alle materialen graag in overleg met de vakman.

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een voorzetwand van plaatmateriaal. Afmeting 450 cm breed en 250 cm hoog. Materiaal: gips op houten platen gemonteerd op het frame. Het plafond is van gipsplaat met plastic schroten, de vloer is van beton. De achterwand kan vochtig worden. Geheel glad opleveren. (klaar om te sauzen).

Partners

Partners van Casius