Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer:

Tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer

Graag wil ik mijn woonkamer in tweeën splitsen door middel van een scheidingswand. Ongeveer 4 meter breed en 2,65 meter hoog. De scheidingswand mag zo simpel mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een houten frame met platen erin getimmerd. Iemand heeft mij geholpen met een houten frame en heb ik zelf de platen erin getimmerd. Deze tussenwand staat in de slaapkamer van mijn kinderen. Deze tussenwand staat niet vast of is nergens vastgeschroefd (zit vast met een dingetje dat klemt tussen de scheidingswand en tussen het plafond). Misschien kan ik deze hergebruiken in de woonkamer. Maar wil wel graag een vrijblijvende offerte als ik een scheidingswand (met lichte deur) door een bedrijf laat plaatsen. Er mag niet geboord worden in het plafond of in de grond want dit is een huurwoning. Op de twee bijgevoegde foto's kunt u op de eerste de scheidingswand zien in de slaapkamer van mijn kinderen. Op de andere foto kunt u de woonkamer zien die ik graag in tweeën wil splitsen. Ik hoop dat u mij kunt adviseren over de mogelijkheden die er zijn om een scheidingswand te plaatsen. Alvast bedankt voor uw moeite.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer extra ruimte hebben d.m.v. het plaatsen van een tussenwand.

Muur weghalen en tussenwand plaatsen

Graag zou ik een dun tussenwandje willen laten verwijderen, op een dusdanige manier dat je er daarna niets meer van ziet. Het gaat dus waarschijnlijk in ieder geval om het verwijderen van de tussenwand en schilderen daarna. De wand is ongeveer drie meter breed. Via whatsapp zou ik foto's / filmpje ervan kunenn sturen. Graag zo snel mogelijk (voor 1 augustus a.s. ) Veel dank. Hartelijke groet,

Muurkast doorbreken en omzetten

Twee slaapkamers liggen aan elkaar. Waar aan iedere kant een tweedeurige muurkast ligt, aan een kant zelfs een driedeurige. Nu wil men eerst de tussenwand tussen die twee tweedeurige kasten uitbreken en aan een kant dan dicht maken. Voor wat betreft de derde deur wil men ook de wand uitbreken, aan de open kant ook dicht maken en aan de andere kant openbreken. Zo ontstaat er een brede heel, diepe kast op een kamer. Hierin zou men het liefst Louvre deuren plaatsen (harmonica) al dan niet hangend of op rails. Als dat niet zou kunnen dan op de ene kamer op de plaats van de derde deur de muur uitbreken en dan de derde deur plaatsen. Oke, ik kan wel iets breken maar echt een kozijn of deuren ophangen is een kunst. Is er iemand die dat wel zou kunnen, beginnend zo snel mogelijk, liefst nog volgende week.

Tussenwand plaatsen

Ik wil graag onze slaap kamer scheiden door middel van een tussenwand/muurtje maar als het kan met een schuifdeur of zo. In principe moet het een aparte slaapruimte worden met gipsplaten en zo goedkoop mogelijk. Dit zou een wand zijn 2. 70 bij 2. 20 ongeveer.

Tussenwand plaatsen

Wij willen een wand plaatsen van 4 meter lang bij 2,5 meter hoog met schuine wand. Ook moet er bij deze klus een deurkozijn geplaatst worden in een bestaande wand. Dit moet allemaal gebeuren in onze nieuwe woning waarvan we 20 juli de sleutel pas krijgen. Voor ons is het belangrijk dat we iemand vinden die dit zo snel mogelijk na de sleuteloverdracht kan doen.

Tussenwand plaatsen

I need to place a partition wall to separate a bathroom from a bedroom. The size of the wall to be installed, plastered (if necessary) and painted is about 4 metres long and around 3 meters high.

Tussenwand plaatsen met betonblokken

Wij willen graag een tussenwand laten plaatsen met een doorgang om later twee taatsdeuren in te zetten. Huidige doorgang in ongeveer 3 meter breed en 2.60 meter hoog. Een tussenwand van betonblokken waarbij de doorgang in het midden 1.86 meter breed en 2.60 meter hoog wordt. Wat is de globale prijsindicatie inclusief behangklaar afwerken van de tussenmuur (zonder elektriciteit)?

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het scheiden van een ruimte in 2 delen. De afmetingen van de te plaatsen muren zijn 416 x 250 cm. Door middel van gipsbetonblokken met een dikte van 10 cm.

Tussenwand plaatsen

20 x 15 m scheidingswanden plaatsen in bestaande ruimte tbv creëren showroom. Komen vrij in een ruimte te staan, circa 2.50 hoog, kunnen niet aan plafond bevestigd worden, is te hoog.

Schutting plaatsen

Ik zou graag een schutting willen laten plaatsen door jullie. De schutting is in totaal 10.38 meter. Ik heb wel een achterom, maar het gaat om een tussenwand.

Partners

Partners van Casius