Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoofddorp of directe omgeving.

1801 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoofddorp:

Reparatie van een schuifpui

Schuifpui gaat aan een kant niet meer omhoog. Is al een keer eerder gebeurd, waar aan een kant de wielen waren losgeraakt en niet meer met het hefboom mechanisme mee liep. Schuifpui is 2x2 en van hout, dus aardig zwaar

Tussenwand plaatsen met deur

Ik heb een zolder ruimte, waar ik een scheidingswand willen plaatsen. De breedte van de ruimte is 3.60 meter, dak hoogte 2.40 meter. Er moet nog een deur ook toegevoegd worden. De zolder is 3. 60 meter x 5.26 meter groot. Vloer is van beton, de plafond weet ik niet zeker. De scheidingswand moet een ruimte aan de achterkant creëren van ongeveer 1.50 meter diep bij 3.60 meter breed, aan de voorzijde de resterende diepte van 3.26 meter en 3.60 meter breed.

Vlonder leggen op balkon

Graag inmeten en monteren van hardhouten vlonderdelen op balkon. Balkon is ongeveer 2.90 meter breed bij 2 meter diep en loopt nu een beetje schuin af, dit zal ook wat geëgaliseerd moeten worden.

Rolhordeur monteren

Ik overweeg mijn rolhordeur te vervangen. Ik zou graag een indicatie ontvangen voor de kosten voor verwijderen oude en montage nieuwe. Het gaat om montage op het kozijn. Huidige rail onder is op steen gemonteerd. Zie foto.

Rolhordeur vervangen

Graag wil ik een rolhordeur beneden laten plaatsen en oude verwijderen. Graag een globale indicatie.

Kast op maat onder een schuin dak maken

Kast op maat onder schuindak, 1 muur, andere kant geen muur

Taatsdeur vervangen door aluminium taatsdeur

Het gaat om het vervangen van de bestaande taatsdeur (plat materiaal) door aluminium taatsdeur, 3 glasvlakken, maat 243,2 x 115 cm. Ralkleur 7021,1 kant draaiend en 2 handgrepen.

Leuning op een spiltrap zetten

Omschrijving opdracht: Wij willen graag een prijsopgaven ontvangen voor een leuning op een bestaande spiltrap van 170 cm breed, diameter, en 470 cm hoog. Het gaat om een handleuning en een knie leuning, de staanders kunnen om de zoveel treden op of aan de houten treden worden bevestigd.

Tussenwand plaatsen voor splitsing woonkamer

Graag wil ik mijn woonkamer in tweeën splitsen door middel van een scheidingswand. Ongeveer 4 meter breed en 2,65 meter hoog. De scheidingswand mag zo simpel mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een houten frame met platen erin getimmerd. Iemand heeft mij geholpen met een houten frame en heb ik zelf de platen erin getimmerd. Deze tussenwand staat in de slaapkamer van mijn kinderen. Deze tussenwand staat niet vast of is nergens vastgeschroefd (zit vast met een dingetje dat klemt tussen de scheidingswand en tussen het plafond). Misschien kan ik deze hergebruiken in de woonkamer. Maar wil wel graag een vrijblijvende offerte als ik een scheidingswand (met lichte deur) door een bedrijf laat plaatsen. Er mag niet geboord worden in het plafond of in de grond want dit is een huurwoning. Op de twee bijgevoegde foto's kunt u op de eerste de scheidingswand zien in de slaapkamer van mijn kinderen. Op de andere foto kunt u de woonkamer zien die ik graag in tweeën wil splitsen. Ik hoop dat u mij kunt adviseren over de mogelijkheden die er zijn om een scheidingswand te plaatsen. Alvast bedankt voor uw moeite.

Schimmelvrij plafond gewenst

Mijn badkamer is circa 3 x 2. 5 m. Deze wil ik voorzien van een schimmelvrij/makkelijk te onderhouden plafond. Met de plaatsing graag ook meteen de verlichting in de badkamer aanpakken. Het is al met antischimmel behandeld maar we willen graag weten welke alternatieven we hebben voor het schimmelvrij houden. Misschien een plaat tegen het plafond plaatsen.

Nieuwe deur monteren in tuinschuur

I would like to order a new door from your shop. It is a standard size. 2.11 x 88 metres. Model: Wooden Lundia deur "Ben" met blank glas. The website says there is a thuisbezorged service for 39 euro. Does this include installation? If not, how much does it cost for the installation?

Breder en hoger kozijn laten plaatsen

De oude deur/kozijn verwijderen en een breder en hoger kozijn terug plaatsen. Oude kozijn is 89 cm breed en 205 cm hoog. Het nieuwe kozijn moet ongeveer 95 cm bij 213 cm zijn. Er moeten gipsblokken ingezaagd worden en dergelijke.

Voordeur repareren

De houten dekplaat van de voordeur komt onderaan los. Dit wil ik weer vastzetten als mogelijk, maar waarschijnlijk vervangen (zie foto's) en de deur weer op kleur brengen.

Vlizotrap herstellen

De twee veren bij onze Vlizotrap op de zaak zijn "ervan af" waardoor de trap niet meer soepeltjes naar boven gaat. Dit kost erg veel kracht. Van een bedrijf wel een offerte gehad, maar vond deze erg prijzig en niet in verhouding, dus ik denk dat dit zeker wel anders kan. Tevens werd daar ook meteen het plaatsen van een nieuwe Vlizotrap aangeboden, maar dit lijkt mij toch niet nodig als alleen de veren vervangen moeten worden? Graag zou ik hier een offerte voor wensen.

Open trap met een schuifwand dichtmaken

Graag willen we een offerte ontvangen voor het dichtmaken van onze zoldertrap (13 treden), inclusief het plaatsen van een schuifwand bovenaan de trap. We willen graag de warmte beneden houden namelijk.

Stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij stalen taatsdeuren (zwart) met glas (3 of 4 vlakken glas). De opening waar de deuren dienen te komen is 1500 mm. Hoogte 2350 mm. Moet nog wel precies ingemeten worden. Tevens graag advies of wij gezien de afmeting het best kunnen kiezen voor 2 (smallere) deuren of 1 deur en 1 vast paneel met glas. Gaarne uw advies en prijsopgaaf.

Buitendeuren stellen

Nieuwe buitendeuren afgehangen. Nu klemmen de deuren. Er moet een stukje geschaafd worden. Door de winter waarschijnlijk.

Tussenwand plaatsen en Cando radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil van 1 kamer 2 kamertjes maken middels een tussenwandje van 2.80 meter breed bij 2.60 meter hoog(zie foto). In verband met daglicht moet boven in dit wandje een of twee lichtvenster(s) komen (zie foto) van circa. 40 x 80 cm. Dit hoeft niet open te kunnen. Omdat dit een huurwoning is en ik de muren/plafond zo min mogelijk wil beschadigen, zou er tussen de muren en plafond en de gipsplaten of gasbeton blokken iets van bescherming moeten komen (zie foto). Daarnaast wil ik graag de radiator (zie foto) bekleed met Cando ombouw, circa. 70 cm hoog bij 1.40 cm breed. Doorlopend tot aan de muur, dus met inkepingen voor de leidingen. De radiatorbekleding koop ik zelf bij Gamma (aanbieding).

CanDo radiatorombouw in elkaar zetten

Ik wil een radiatorombouw in elkaar laten zetten. Het gaat om een ombouw van 126 bij 65 cm. Eventueel is er nog een zaag of lijm nodig, de ombouw heb ik al en die is al zo goed als zeker op maat gezaagd.

Dakkapel aftimmeren

Mooi aftimmeren binnenkant dakkapel. Geen elektronica. Gat in muur dichten gasbeton 8 cm dik. Gipsplaten aanbrengen en stuken. Binnenmaten slaapkamer 245 + 45 cm, schuine buitenkant, / binnenmaten washok: 160 + 58 cm, schuine buitenkant. Hoogte vast plafond 2,40 cm. Hoogte plafond dakkapel: 203 cm. Vensterbank ± 50 cm diep met daaronder kastruimte met schuifdeuren voor beide ruimten.

Binnenluiken maken voor slaapkamerraam

Luiken voor slaapkamerraam, Het raam heeft twee schuine kanten en daarom lastig af te dekken. De maten en een foto van het raam zijn als foto bijgevoegd. Aan de onderkant 1.63 meter en aan de bovenzijde 33 cm. De afmetingen zijn indicaties en lijken preciezer dan dat ze zijn. De luiken moeten gemaakt worden en gemonteerd, inclusief afwerking van schilderwerk. De luiken wil ik graag in wit. Daarnaast is een foto bijgevoegd van een buurhuis, waarin hetzelfde raam al voorzien is van luiken.

Traprenovatieset aanbrengen van CanDo

Ik wil de trap laten renoveren. Het gaat om 12 tredes met overzettrede van laminaat in een grijze kleur van eikenhout.

CanDo traprenovatieset aanbrengen

Ik wil de trap laten renoveren. 12 tredes met de CanDo traprenovatie kahlua eiken.

Commode en ledikant schilderen

Schilderen commode en ledikant voor babykamer

Meubel/kast voor TV maken

Ik ben op zoek naar een timmerman om wat te klussen in mijn huis in Hoofddorp: 1- Tv meubel maken in de woonkamer 2- kast voor wasmachine en droger op de zolder 3- kast voor de centrale verwarming op de zolder 4- advies voor het omwisselen van de deurscharnieren in de slaapkamer. Eind januari betrek ik het huis. Indien mogelijk ergens voor deze tijd de klussen verrichten.