Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoofddorp of directe omgeving.

1914 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoofddorp:

Raamkozijnen repareren of vervangen

Ik heb 1 raam een open slaande raam (Slaapkamer) zie foto"s die gerepareerd moet worden of vervangen en 1 grote raam die gerepareerd moet worden als het hard regent op het raam dan komt het water naar binnen dan ligt er een plas op mijn venster bank zie foto"s Ik hoop hier offerte van te krijgen. Dit omdat ik voorzitter ben van de Vve en omdat ik dit moet kunnen voorleggen aan de andere Vve leden. Ik hoop genoeg info te hebben gegeven en wacht op u.

Tuinhuis met houtrot repareren en laten schilderen

Ik wil graag mijn tuinhuisje gerepareerd en geverfd. De reparaties bestaan uit de hele onderkant van het huisje heeft planken die aan het rotten zijn. De deur is stroef, dit wil ik ook opgelost zien.

Meubel op maat maken

Voor onze keuken zijn wij opzoek naar 2 bijzettafels. Deze willen wij graag van mangohout met ijzeren/stalen poten. (industriële look) afmetingen 58 diep / 92 hoog / 70 breed. Voor de 2e bijzettafel moeten de maten nog worden opgemeten.

Velux dakraam vervangen

We hebben een nieuw velux dakraam 134x140 klaarliggen, de oude is lek en moet vervangen worden (zelfde maat). Deze kan niet via de trap omhoog. Wat zou het vervanging kosten en op wat voor termijn zou dit mogelijk zijn? We horen het graag. Met vriendelijke groet, Marcia

Schuurdeur verplaatsen

Wij willen graag onze bestaande schuurdeur verplaatsen naar de lange kant van onze schuur. Gebruik maken van bestaande deur.

Kozijnen repareren en of vervangen (4)

1 openslaande raam deze is in de hoek erg slecht deze zit aan mijn slaapkamer kant en deze zal hoog waarschijnlijk moeten worden vervangen. ook 1 grote raam waar als het veel regen en wind op staat dan lekt het naar binnen. deze zal gerepareerd moeten worden, liefst heb ik dat het bedrijven even langs komt om even te kijken en betere uitleg te geven en dat er een duidelijke offert kan komen ivm dit rekening voor de Vve is waar ik voorzitter van ben.

Vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot

Hallo, ik wil de boeidelen van onze dakgoot achter, eventueel voor, vervangen. Betreft tussenwoning, lengte ca. 5.5 meter. Ik overweeg dit zelf te doen, afhankelijk van de prijsopgaven. De dakgoot achter is verder goed. Het mag rechts richting afvoer iets beter aflopen. Nu blijft er een beetje water staan.

Vervangen schuurdeur

Vervanging van een rotte schuurdeur. Beslag en slot gaarne hergebruiken. Deur van een vergelijkbaar type s.v.p. De maat is 211.5 mijn 93 cm. Dank en groet.

Vaste trap verplaatsen

Ik wil de vaste trap verplaatsen. Hij loopt nu linksom achter de wc om, maar dat moet rechtsom worden. Recht om zit nu de berging on de trap en is apart bereikbaar. Kortom nwe trap, maar zelfde gat.

Omgewaaide schutting herstellen of vernieuwen

Mijn schutting is omgewaaid door de storm. De houten palen zijn afgebroken. Ik zou graag mijn schutting weer willen laten maken en ook advies willen ontvangen. Is het nodig om een nieuwe schutting te plaatsen of kan de bestaande schutting gerepareerd worden.

Inloop kledingkastconstructie bouwen

Ik wil graag een inloopkast laten bouwen op de 2e verdieping van ons huis. De details van de lay-out zijn bijgevoegd.

Schuurdeur met dorpel vervangen

Enkel de schuurdeur vervangen plus de dorpel. Over het materiaalsoort laat ik mij graag adviseren, moet zo lang mogelijk meegaan.

Buitenshuis hout vervangen en platen vervangen

Ik wil graag voor en achter op bepaalde plekken hout rot vervangen, vooral rondom mijn ramen, moeten er nieuwe latten komen. Aan de voorkant zitten 2 grote platen welke vervangen moeten worden ivm vocht. Aan de achterkant zijn het 2 kleine platen. Ik woon niet op de begane grond maar 1 hoog.

Opnieuw plaatsen van een bestaande vlizotrap

In onze woning bevindt zich een opvouwbare "harmonica" stalen zoldertrap, gemonteerd aan een verticaal luik. Deze constructie is echter niet meer veilig. Als je het luik opent dan schuift de trap in een keer helemaal uit en komt met een klap op de grond terecht. Hij hoort ingeklapt aan het luik te blijven hangen tot je hem handmatig uitschuift; en zo werkte het eerst ook. Ik twijfel ook aan de veiligheid van de hele constructie - het voelt allemaal nogal gammel aan. We willen dit laten herstellen, liefst met behoud van de bestaande harmonica-trap.

Glas in de garagedeur maken

Wij hebben een garage die we willen verbouwen naar een woonkamer. We hebben grote garagedeuren die naar buiten open kunnen. Komt het vaker voor om de garagedeuren te houden en glas in te plaatsen ipv te vervangen voor een raam? En aan wat voor bedrag moet ik denken, mocht er in de deuren glas geplaatst worden? Het zijn kunststof deuren. De deur is ongeveer 2.50 x 2.50. Daarnaast zullen er wat elektriciteitsleidingen moeten worden verlegd.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Houtrot vernieuwen/herstellen onderste bewegende deel/deur van de schuifpui, breedte plusminus 180 cm. Gedeelte onder het glazen raam is rot.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Op de 1e verdieping is het ventilatierooster defect geraakt. Graag zouden wij een nieuw (geluidswerend) rooster laten plaatsen (incl. Suskast?). In de bijlage een voorbeeld van het defect geraakte rooster. De ventilatieroosters zijn ongeveer 80 cm bij 10 cm. Deze ventilatieroosters zijn achterzijde en daar hebben wij alleen een balkon, omdat het aan het water grens, ik weet niet of dit een probleem vormt.

Deur in dragende muur maken

Ik wil een doorgang met deur van mijn woonkamer naar mijn garage maken. Het is een dragende muur. De afmeting van de deur: 73 cm breed en 201,5 cm hoog. (schijnt een standaard maat te zijn) De sleuteloverdracht is eind maart en dan zou ik graag snel willen beginnen. Afvoeren doen wij zelf.

Trappen renovatie

Ik wil graag het tapijt van de bestaande trap binnen verwijderen en door laminaat vervangen. Ik ontvang graag en offerte inclusief en exclusief de materialen.

Een draairaam, achterdeur en kozijn veranderen

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de achterzijde van onze woning een deur met bovenlicht kan vervangen door 1 kozijn met dubbel glas. Aan de voorkant: een draairaam vervangen door vast kozijn met dubbel glas en dubbel glas in het bovenlicht.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

Ik wil graag mijn open trap dicht laten maken door middel van stootborden en onder de trap een deur laten plaatsen. En ook mijn gang verlengen zodat mijn trap in de gang begint.

2 Kozijnen vernieuwen en houtrot in andere kozijnen behandelen

Op 2e verdieping 2 kozijnen vervangen vanwege houtrot. De nieuwe kozijnen mogen van hout of kunststof zijn. In schuifpui huiskamer slechte plek in hout behandelen.

Nieuwe trap aanleggen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de tweede verdieping naar de zolder . De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.

Trapplaat netjes afwerken

Ik wil de trap aan de voorkant netjes dicht laten zetten. Er hangt nu een plaat maar deze is niet netjes. Je ziet de kieren links en rechts. Graag wil ik dat deze plaat opnieuw word gezet en netjes wordt afgewerkt.

Blokhut renoveren rotte planken vervangen en deur

Blokhut van 2,5 x 2,5 m, hiervan zijn de onderste 3 a 4 planken en de deur is verrot. Deze moeten vervangen worden. Voorkeur naar geimpregneerde planken. betreft dubbelrabbatdelen van 27mm. Het hoeft niet afgelakt te worden.