Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoofddorp of directe omgeving.

1906 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoofddorp:

Vaste trap verplaatsen

Ik wil de vaste trap verplaatsen. Hij loopt nu linksom achter de wc om, maar dat moet rechtsom worden. Recht om zit nu de berging on de trap en is apart bereikbaar. Kortom nwe trap, maar zelfde gat.

Omgewaaide schutting herstellen of vernieuwen

Mijn schutting is omgewaaid door de storm. De houten palen zijn afgebroken. Ik zou graag mijn schutting weer willen laten maken en ook advies willen ontvangen. Is het nodig om een nieuwe schutting te plaatsen of kan de bestaande schutting gerepareerd worden.

Inloop kledingkastconstructie bouwen

Ik wil graag een inloopkast laten bouwen op de 2e verdieping van ons huis. De details van de lay-out zijn bijgevoegd.

Schuurdeur met dorpel vervangen

Enkel de schuurdeur vervangen plus de dorpel. Over het materiaalsoort laat ik mij graag adviseren, moet zo lang mogelijk meegaan.

Buitenshuis hout vervangen en platen vervangen

Ik wil graag voor en achter op bepaalde plekken hout rot vervangen, vooral rondom mijn ramen, moeten er nieuwe latten komen. Aan de voorkant zitten 2 grote platen welke vervangen moeten worden ivm vocht. Aan de achterkant zijn het 2 kleine platen. Ik woon niet op de begane grond maar 1 hoog.

Opnieuw plaatsen van een bestaande vlizotrap

In onze woning bevindt zich een opvouwbare "harmonica" stalen zoldertrap, gemonteerd aan een verticaal luik. Deze constructie is echter niet meer veilig. Als je het luik opent dan schuift de trap in een keer helemaal uit en komt met een klap op de grond terecht. Hij hoort ingeklapt aan het luik te blijven hangen tot je hem handmatig uitschuift; en zo werkte het eerst ook. Ik twijfel ook aan de veiligheid van de hele constructie - het voelt allemaal nogal gammel aan. We willen dit laten herstellen, liefst met behoud van de bestaande harmonica-trap.

Glas in de garagedeur maken

Wij hebben een garage die we willen verbouwen naar een woonkamer. We hebben grote garagedeuren die naar buiten open kunnen. Komt het vaker voor om de garagedeuren te houden en glas in te plaatsen ipv te vervangen voor een raam? En aan wat voor bedrag moet ik denken, mocht er in de deuren glas geplaatst worden? Het zijn kunststof deuren. De deur is ongeveer 2.50 x 2.50. Daarnaast zullen er wat elektriciteitsleidingen moeten worden verlegd.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Houtrot vernieuwen/herstellen onderste bewegende deel/deur van de schuifpui, breedte plusminus 180 cm. Gedeelte onder het glazen raam is rot.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Op de 1e verdieping is het ventilatierooster defect geraakt. Graag zouden wij een nieuw (geluidswerend) rooster laten plaatsen (incl. Suskast?). In de bijlage een voorbeeld van het defect geraakte rooster. De ventilatieroosters zijn ongeveer 80 cm bij 10 cm. Deze ventilatieroosters zijn achterzijde en daar hebben wij alleen een balkon, omdat het aan het water grens, ik weet niet of dit een probleem vormt.

Deur in dragende muur maken

Ik wil een doorgang met deur van mijn woonkamer naar mijn garage maken. Het is een dragende muur. De afmeting van de deur: 73 cm breed en 201,5 cm hoog. (schijnt een standaard maat te zijn) De sleuteloverdracht is eind maart en dan zou ik graag snel willen beginnen. Afvoeren doen wij zelf.

Trappen renovatie

Ik wil graag het tapijt van de bestaande trap binnen verwijderen en door laminaat vervangen. Ik ontvang graag en offerte inclusief en exclusief de materialen.

Een draairaam, achterdeur en kozijn veranderen

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de achterzijde van onze woning een deur met bovenlicht kan vervangen door 1 kozijn met dubbel glas. Aan de voorkant: een draairaam vervangen door vast kozijn met dubbel glas en dubbel glas in het bovenlicht.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

Ik wil graag mijn open trap dicht laten maken door middel van stootborden en onder de trap een deur laten plaatsen. En ook mijn gang verlengen zodat mijn trap in de gang begint.

2 Kozijnen vernieuwen en houtrot in andere kozijnen behandelen

Op 2e verdieping 2 kozijnen vervangen vanwege houtrot. De nieuwe kozijnen mogen van hout of kunststof zijn. In schuifpui huiskamer slechte plek in hout behandelen.

Nieuwe trap aanleggen

Ben op zoek naar een specialist die een gat kan zagen in een betonnen vloer voor een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een trapgat uit beton moeten worden gezaagd. Het beton hoeft niet afgevoerd te worden. Het gaat om de trap van de tweede verdieping naar de zolder . De afmetingen van de trapgat weet ik niet, dit wil ik door de vakman laten bepalen. Ik weet niet of het bouwtechnisch kan. De nieuwe trap graag van hout, of de traptreden open of dicht moeten ben ik nog niet uit.

Trapplaat netjes afwerken

Ik wil de trap aan de voorkant netjes dicht laten zetten. Er hangt nu een plaat maar deze is niet netjes. Je ziet de kieren links en rechts. Graag wil ik dat deze plaat opnieuw word gezet en netjes wordt afgewerkt.

Blokhut renoveren rotte planken vervangen en deur

Blokhut van 2,5 x 2,5 m, hiervan zijn de onderste 3 a 4 planken en de deur is verrot. Deze moeten vervangen worden. Voorkeur naar geimpregneerde planken. betreft dubbelrabbatdelen van 27mm. Het hoeft niet afgelakt te worden.

Houten kozijn vervangen door kunststof kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een houten kozijn door een kunststof kozijn (een vast deel en een draai-kiepraam). De dagmaat is ongeveer 297,5 bij 162,5 cm. Het kozijn bevindt zich op de eerste etage, maar is via de bestaat uitbouw goed bereikbaar zonder steiger.

Een vliering realiseren en een washok afsluiten

Ik zoek een timmerman die een houten vliering op mijn zolder kan realiseren. De vliering moet ongeveer de helft van de zolder worden (21 m2). De vliering kan in de metalen dakconstructie geplaatst worden. Daarnaast dient het washok afgesloten te worden. Dit zou door middel van een deur kunnen.

Sluitwerk repareren van een draai kantelraam

Mijn kunststof draai/kantelraam kan niet meer open, de klink gaat ook niet meer omhoog. Ik wil dit graag laten repareren. Het raam is op de eerste verdieping en goed bereikbaar.

Kozijn verkleinen

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken willen wij het raamkozijn in de voorgevel verkleinen. Onderkant kozijn is nu 70 cm vanaf de vloer en moet worden +/- 130 cm zodat er onder het raam een keukenblok geplaatst kan worden. De breedte en bovenkant kozijn kunnen gelijk blijven. Het gaat om een hardhouten kozijn met 1 vast deel en 1 draai-/kiepraam met ventilatierooster.

Velux dakraam vervangen

Het dakraam op eerste verdieping moet vervangen worden want het raam is lek. Ik weet nog niet welke afmetingen het moet hebben. Ik ontvang graag een offerte.

Raam met houten kozijn vervangen

Keukenraam waarvan het binnenwerk is afgebroken vervangen, afmeting 107 x 107 cm. Kiep-kantel raam voor in de plaats, het liefst hout in verband met de rest van de kozijnen.

Opdekdeuren vervangen door stompe deuren

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van opdekdeuren door stompe deuren 3x met sponningen in huiskamer.

Ramen vervangen

Op de eerste verdieping moeten 2 oude ramen met bovenlichten vervangen. Ook de onderdorpel van de kozijnen. Met nieuw (dubbel) glas. Voorts nog een ander raam vervangen met behoud van glas. En tenslotte beneden een ruit vervangen door dubbelglas.