Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoofddorp of directe omgeving.

1728 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoofddorp:

Keralit boeidelen monteren

Aan de voorkant van ons huis willen wij (en de buren) graag Keralit boeidelen laten bevestigen. Wij zijn van plan zelf de keralit boeidelen aan te schaffen via Bouwdiscount.nl. Indien u een beter voorstel heeft, horen wij het uiteraard graag. Wij zijn benieuwd wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude materiaal, aanbrengen van eventueal isolatie-foam en het aanbrengen van de keralit-delen. Zie hieronder de details voor het totaal van de twee huizen: - 1 dunne strook van 500 cm breed x 30 cm hoog (onder de dakgoot). - 700 cm breed x 100 cm - de bovenstande dikke rand (boven het bovenste raam, zie foto). - 270 cm breed x 140 cm hoog - boven het voorraam beneden. In totaal 2 stuks.

Drie Velux dakramen vervangen

Ik zou graag 3 Velux dakramen laten vervangen. Het gaat om 2 x een Velux GGL8 dakraam en 1 x een Velux GGL2 dakraam. Het is een vervanging met dezelfde maten. Ik koop de dakramen zelf bij Gamma en hoor graag van de vakman wat de montagekosten zijn.

Gelijmd tapijt verwijderen van de trap

Wij laten graag het tapijt verwijderen van de open trap van de 1e naar de 2e verdieping. De lijm onder het tapijt is niet op waterbasis. Althans, het tapijt was beneden lastig te verwijderen. Het gaat om 13 treden tussen de 80 en 127 cm breed. De trap heeft 2 hoeken. Graag ontvangen wij een prijsopgave. Bij een interessante aanbieding willen wij ook nieuwe trapbekleding bij u afnemen en laten plaatsen. Het heeft onze voorkeur om de klus in week 52 te laten uitvoeren, omdat we dan vakantie hebben.

Schuifdeuren en zijpaneel plaatsen

4x schuifdeuren (hoogglans wit) laten plaatsen van vloer tot plafond, incl. Rails. Schuifdeuren afmeting: breedte 90cm en hoogte 245cm. 1x zijpaneel (breedte 70cm en hoogte 245cm) aan de rechterkant.

Deuren korter laten maken

Twee deuren zijn iets te lang. Kan geen laminaat onder.

Boarddeur op maat maken en plaatsen

De oude boarddeur (30 jaar oud, stamt nogvanuit de bouw) van mijn zoon zijn slaapkamer heeft het begeven. Echter is de hoogte 195, wat geen standaard maat is. Wat zijn de kosten om een boarddeur in te korten (gezien de hoogte van scharnieren is er destijds blijkbaar 6. 5 cm van de onderkant gehaald. En is dit wel mogelijk bij een boarddeur? Ik wil graag een vast prijs weten per mail. De werkplek is goed bereikbaar en bevindt zich op de 2e verdieping.

Slot van schuifpui repareren

Het slot van de schuifpui gaat niet open en dicht, als de deur in het slot zit. Staat de deur open, dan werkt het slot wel. Het ligt dus aan de deur.

Vlizotrap vervangen

Vlizotrap is stuk. Deze dient vervangen te worden. Hoop graag dat u ons kunt helpen. Ik heb al eerder foto's geleverd en informatie gegeven.

Dakramen verplaatsen

Ik wil de dakramen in mijn woning verplaatsen. Dat zijn er totaal drie. Op de plaats van de dakramen dakkapellen.

Reparatie van een houten schuifpui

Onze houten schuifpui gaat zeer slecht open en vermoed dat wieltjes zijn versleten. Graag zie ik dit op korte termijn gerepareerd.

Dakraam vervangen

Het betreft het vervangen van een Velux raam van 114 * 118 cm door een raam van rooflite van dezelfde afmeting. Graag zsm en indien mogelijk op een woensdag.

Tuimelend dakraam laten plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een klein tuimel dakraam in een zolderruimte met schuin dak. Daar het schuine deel niet enorm groot is willen wij graag advies ontvangen wat de mogelijkheden zijn.

Houten dak op een dakkapel vervangen na lekkage

Wij hebben een grote dakkapel van 3 x 4 meter op onze woning. Het dak bestaat uit houtwerk met daarop bitumen dakbedekking. Op nog onbekende wijze is er water onder het bitumen gelopen en nu is het houten dak krom getrokken. Ik heb er al door een dakdekker naar laten kijken, maar die heeft geadviseerd om er een nieuw houten dak op aan te laten brengen en dat weer met bitumen te laten afwerken. De oorzaak ligt niet bij een lek in het bitumen, maar kennelijk loopt er vanuit de omgeving van het dak water onder. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw advies en prijsopgave voor herstelwerk.

Binnenkant dakkapel afwerken

Dakkapel van 8.3 x 1.63 meter wordt over een lengte van 9 meter 7/8 augustus geplaatst. Graag willen wij deze 9/10 augustus afgetimmerd krijgen. We willen deze graag geïsoleerd hebben en afgewerkt met gipsplaten. Tevens willen wij het plafond afgewerkt hebben met spotjes in het plafond. De verdieping is verdeeld in een slaapkamer (lengte 3,57 meter) en een grote ruimte (lengte 5,14 meter), hier dient een muur tussen geplaatst te worden met een deurkozijn. Een goed passende deur zou een pre zijn! Ik zie de offertes tegemoet.

Waterschade bij het raamkozijn herstellen

Ik heb 3 ramen die hersteld moeten worden. Deze zijn ongeveer 1 bij 1.50 meter. Bij twee ramen komt de regen door het raam, bij het derde komt er waterschade in het kozijn.

Verlaagd plafond met stucplaten voor inbouwspots maken

Wij hebben een tussenwoning gekocht en willen daar graag een verlaagd plafond met verlichting laten aanbrengen. Het afmonteren van spots en stuken van het plafond gebeurd door derden. Het gaat om de volgende specificaties: - Verlaagd plafond met stucplaten - Afmetingen 4,8 x 9,75 meter - In het midden zit het trapgat naar de volgende verdieping (rechthoekig) - Indien mogelijk aanbrengen zonder regelwerk (direct vuren latten op beton, dan stucplaten op vuren latten) om hoogte te besparen - Inbouwspots (max. 24 stuks) hebben we al klaarliggen (25 mm inbouwhoogte, LED, dimbaar) - 3 elektra gaten boven de eettafel - 3 elektra gaten boven het keukeneiland - 1 aanbrengen bekabeling voor de afzuigkap boven het keukeneiland (zonder luchtafvoer) - Graag bekabeling meenemen in de prijs - Graag 4 nieuwe dimmers meenemen in de prijs, die kunnen we installeren waar nu de huidige lichtknoppen zitten - Indien mogelijk de werkzaamheden uitvoeren in de week van 14 augustus t/m 18 augustus Graag materialen mee offreren, behalve de LED-spots. Ik ben zelf die week beschikbaar met een maat, en we kunnen in het werk een vakman ondersteunen mocht dat nodig / handig zijn. Stucwerk wordt de week daarop uitgevoerd door een stukadoorsbedrijf. We horen graag of dit mogelijk is en natuurlijk wat de kosten zouden bedragen, ik ben bereikbaar voor vragen. Bijgaand nog even foto’s voor een idee van de ruimte. Ten tijde van het werk is de ruimte helemaal leeg en dus dat is goed werkbaar.

Staal-look taatsdeur plaatsen

Ik zoek een taatsdeur voor tussen de hal en de woonkamer. Zwart staal(-look) met glas vlakken. Het glas moet van links naar rechts doorlopen. Drie of vier glazen delen. Hoogte en breedte zijn de standaard nieuwbouw afmetingen, weet ik nog niet. De woning is al opgeleverd.

Groot dakraam monteren

Graag wil ik een Velux dakraam laten vervangen door een dakraam in dezelfde maat. Het gaat om een raam van ongeveer 140 bij 135 cm groot. De kamer moet geschikt worden gemaakt voor bewoning door kind en kleinkinderen. Dus als het mogelijk is, zou het op korte termijn uitgevoerd mogen worden. De materialen heb ik al in huis.

Afhangen van de schuurdeur

Afhangen schuurdeur (niet zwaar)

Tochtstrip plaatsen bij de voordeur

Ik wil graag tochtstrips en dergelijke laten aanbrengen onder (Geen idee wat de beste oplossing is, graag voor beiden een offerte) mijn oude houten voordeur / in het kozijn. Wij zijn flexibel in het moment (binnen een maand of later) van uitvoeren van de werkzaamheden.

Kozijn in de badkamer vervangen

Het (raam)kozijn en ruit in de badkamer zijn aan vervanging toe. De afmeting is ongeveer 40 x 150 cm. De voorkeur gaat uit naar een kunststof kozijn.

Dakraam van Velux plaatsen

Ik wil graag een Velux dakraam laten plaatsen in een was-/ketelhok op zolder. Bijvoorbeeld de M4A van Gamma van 78 bij 98 centimeter indien mogelijk.

Opdekdeuren binnen laten afhangen

Er moeten 2 opdekdeuren worden afgehangen (binnen). Daarnaast moet het deurbeslag worden gemonteerd.

Konijnenhok maken

Ik wil graag een konijnenren laten maken van 3 meter lang x 2 meter breed x 1 meter hoog. Dit moet een hok voor buiten worden. Zie foto als voorbeeld.

De oude schuurdeur vervangen

Tijdens een zware storm twee maanden geleden, is de schuurdeur open gewaaid waardoor het gewapende glas is gebroken (niet eruit gevallen), maar ook het hout is beschadigd (oude deur). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om alleen de ruit of de hele deur te vervangen. Ik heb een foto bijgevoegd van een deur die op de mijne lijkt qua uiterlijk en afmetingen. Als met deze informatie geen gedetailleerde offerte te maken is, ontvang ik graag eerst een globale offerte.