Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor balkondeuren vervangen:

Balkondeuren vervangen

Ik wil graag mijn balkondeuren vervangen hebben, al dan niet incl kozijn als dat nodig is. Ik hoor graag wat mogelijkheden (schuifdeur/openslaande deuren) met voor- en nadelen. Ze moeten van buiten ook op slot/van het slot kunnen.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkondeuren vervangen uit heel Nederland:

Monumentenglas plaatsen

Onlangs is de bovenruit in een verticaal schuifraam aan de voorgevel gebroken. De woning zit op 1 hoog en nu denken we erover om alle 7 ruiten aan de voorgevel te vervangen met monumentenglas. Er zit nu enkel glas in de ramen en is er veel warmte verlies. Het gaat om twee verticale schuiframen met elk 2 ruiten, twee balkondeuren met ieder een ruit en 1 bovenraam boven de balkondeuren. Afmetingen zijn: 2 ramen 89x109 breed 2 ramen 109x109 breed 2 ramen 144x47 breed 1 raam 54x109 breed

Vervangen balkondeuren

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en laten plaatsen van twee naar binnen te openen (balkon)deuren. - in de woonkamer - twee houten naar binnen te openen balkondeuren - met veel glas - te plaatsen in het bestaande kozijn - oude zware balkondeuren zijn versleten en de scharnieren zijn kapot - oude afvoeren

Deuren inhangen

Ik ben op zoek naar iemand die onze openslaande balkondeuren kan vervangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Balkondeuren laten vervangen

Ik wil mijn twee balkon deuren vernieuwen. Deze moeten vervangen worden. De deuren zijn ieder 88 bij 202 cm. Er moet glas in.

Kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen

De kozijnen op de 2e etage verzakken door een bouwfout tijdens de bouw in 2005. Daardoor klemmen de ramen. Tevens willen we op de 1e etage de balkondeuren laten vervangen door draai/kiep deuren zodat ze 's nachts open kunnen. Alles is hardhout. Aan de achterzijde zit een zelfde dubbel raam als op de 2e verdieping aan de voorzijde als ook een klein uitzet raam van plusminus 1 m2.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik heb diverse klussen die in huis gedaan moeten worden: -Ophangen lamp boven keukeneiland -Repartie badkamerspots -Vervangen/repareren spiegel lampje -Ophangen gordijnrails 3x -Oplossing kierstand balkondeuren 2x -Vervangen/repareren sluitmechanische deurbeslag 2x -Vervangen/repareren aan/uit knop verlichting

Dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen

In mijn appartement heb ik 5 ramen en 2 balkondeuren die tochten. Kieren in de oude houten kozijnen laten ook veel warmte ontsnappen. Ik wil er voor zorgen dat mijn huis zo min mogelijk warmte verliest. Kan iemand langskomen om opties te bespreken, om zo een passende indicatie te kunnen geven?

Houten kozijnen vervangen

Wij zouden de houten oude kozijnen op de tweede verdieping graag laten vervangen. De nieuwe kozijnen dienen van hout te zijn, inclusief nieuw glas. Het zal gaan om 1 erkerkozijn, 2 gewone kozijnen, 2 dubbele balkondeuren en een keukendeur met kozijn. Wij laten graag de vakman de kozijnen goed inmeten.

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Kozijnen en glas vervangen

In het gehele appartement wil ik graag de kozijnen en glas vervangen. Kunststof kozijnen en dubbel glas. Het betreft 5 grote ramen ingedeeld in delen en 2 balkondeuren met bovenraampjes.

Partners

Partners van Casius