Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen:

Glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen

De wieltjes van mijn glazen schuifpui lopen vast. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn of er iets mis is met de rails. Het slot van de voordeur moet ook vervangen worden, omdat ik al jaren de sleutel kwijt ben. Ik kan haast mijn huis niet meer in.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren in de vorm van een serre met schuifpui over de volle breedte van onze woning namelijk 5,80 meter. De diepte van de uitbouw bedraagt 1,40 meter. De serre moet gerealiseerd worden door middel van stalen liggers in te brengen in de fundering en deze strak onder de betonvloer van de woning te schuiven. Zodat er niet geheid hoeft te worden. Aan 1 kant van de woning grenst een garage, dus daar is geen zijkant van de serre nodig. Wel moet de deur van de garage naar achteren verplaatst worden om via de tuin toegang te blijven houden tot de garage. De schuifpui moet van aluminium worden over de volle breedte van drie delen die allemaal te verschuiven zijn. Glazen dak zo licht dunne stijlen. De gehele pui moet met drielaags HR ++ glas 60 mm uitgevoerd worden en 2 zijdig gelaagd.

Achterzijde uitbouwen

Graag wil ik een uitbouw van 5 bij 3 meter laten plaatsen aan de achterzijde van de woning. Ik wil graag bakstenen aan de zijkanten, een grote glazen kunststof schuifpui aan de voorzijde en een plat dak. Afwerking aan de binnenzijde graag met een stenen vloer, 2 stopcontacten en gestucte muren. Is dit alles mogelijk voor een budget onder de €20.000?

Uitbouw achterzijde woning

Het koopcontract is getekend en wij zouden graag een uitbouw willen realiseren aan de achterkant van de woning van ongeveer 5 meter breed, 2. 5 meter diep. De huidige glazen schuifpui wil ik graag in de nieuwe achterpui plaatsen. De wanden en de plafond dient te worden gestuukt. In de woning ligt nu een plavuizen vloer, deze dient te worden vervangen en dan geëgaliseerd. Dit is ongeveer 40 m2 groot. De huidige vloerverwarming dient te worden uitgebreid. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Bouwtekening voor een uitbouw laten maken

Ik wil een bouwtekening voor een uitbouw van 20 m2. De wens is om bestaande kozijnen te hergebruiken en een nieuwe glazen schuifpui. Bestaande bouw is steen opgemetseld tot 50 cm met daarop glas in houten kozijnen.

Serre bouwen

Ik wil aan mijn woning graag en serre laten bouwen van 4 x 4 meter. De zijkanten mogen dicht en ik wil een glazen dak en een grote glazen schuifpui. Ik denk aan uitvoering in kunststof of aluminium. Ik wil hierover graag uw advies en een prijsopgave ontvangen. De ondergrond is hier nog steeds in verandering en verzakt. Daar moet met de bouw rekening mee worden gehouden.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Graag zou ik de woonkamer aan de achterzijde van de woning, gebouwd in 1998, willen vergroten. De maten van de uitbouw zullen 5 bij 2.50 meter gaan worden. De elektra en de verwarming dient te worden doorgetrokken en het buitenkraantje verplaatst. Voor de achtergevel wil ik of een volledige glazen pui of een copie van de gevel zoals nu aanwezig, dit is een schuifpui met deur. De ruimte mag verder sleutelklaar opgeleverd worden.

Seere aanbouwen

Het gaat om een serre waarbij de linkermuur er al staat en de achterzijde ook. Er zal een stuk uit de lnkermuur gebroken moeten worden. De muur rechts moet dicht zijn. Een glazen dak en schuifpui. Op het dak elektrische zonwering. Afm 3,45 br en 3m diep.

Uitbouw maken aan achterzijde woning

Ik wil een uitbouw van 3 meter diep en 5,5 meter breed. Schuifpui aan de achterzijde. Bestaande uit 2 of 3 delen, hoeft niet over de gehele breedte te zijn. Glazen dak, schuin aflopend, of een grote lichtbak. In de aanbouw 2 stopcontacten en 1 lichtpunt. Bijkomend: - vloer moet klaar zijn om vloerbedekking of laminaat op te leggen - buitenkraantje moet verplaatst worden. - Buitenlichtpunt moet ook verplaatst worden. De buren denken ook na over een aanbouw. Is hier winst in te behalen om dit gezamenlijk te doen, uitgaande van dezelfde opdracht. Als het kan wil ik een prefab aanbouw geplaatst hebben. Er moeten ook elektra leidingen in geplaatst worden.

Sauzen binnen

Muren en plafond sauzen van een kamer: 40 m2. Er zijn maar 2 wanden in de kamer. De ene wand bestaat uit een glazen schuifpui. De andere wand ontbreekt, omdat deze overgaat in de open keuken. De werkplek is goed bereikbaar en de klant ruimt de rommel op.

Woning vergroten met uitbouw

Wij willen graag een uitbouw. Dit met glazen dak en schuifpui en gemetselde zijkanten. De breedte is 6 meter en lengte 2 meter.

Partners

Partners van Casius