Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren:

Zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar rond 1900 en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. We onderzoeken nu of we tussen de eetkeuken en de hal en tussen de woonkamer en de hal zwarte stalen taatsdeuren kunnen gaan plaatsen. De hoogte per deur is ongeveer 280 cm en de breedte 95 cm. We willen een roedeverdeling met 8 ramen per deur, verticaal geplaatst. De breedte van de hal is 205 cm. We willen een slanke profilering. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave. Voor een indruk van bedoelde ruimtes verwijs ik u naar de foto's en plattegronden op Funda.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren uit heel Nederland:

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.

Stalen afscheiding met glas in woonkamer maken

Woonkamer 11 x 5 meter 4 meter afscheiden met zwart staal en glas. Met 1 deur bijvoorbeeld. De hoogte bedaagd 2.74 meter. De klant heeft hele specifieke wensen en wil daarom graag worden teruggebeld door de vakman.

Stalen binnenwand met deuren plaatsen

Ik wil graag een stalen binnenwand plaatsen van 420 centimeter breed en 261 centimeter hoog. In 4 delen waarvan de middelste 2 kunnen draaien. Kleur zwart met deur duwers. Er moeten stalen deuren worden geplaatst. De klant wil graag door de vakman worden gebeld om extra details mee te geven.

Stalen deur en paneel leveren en monteren

Wij willen in onze woning een stalen deur met daarnaast een vast paneel laten monteren. De ruimte waar dit in geplaatst moet worden is ongeveer 385 cm breed en 270 cm hoog. We willen de uitvoering in zwart staal met aan de onderzijde van zowel de deur als het paneel een dicht stalen paneel tot ongeveer een hoogte van 90 of 100 cm. Daarboven moet dan een glasverdeling komen. De deur mag zowel een schuifdeur als een draaideur zijn, daarover krijgen we graag uw advies. We laten het hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Wanden met deuren plaatsen

Voor ons nader te verbouwen kantoor willen wij graag wanden met deuren laten plaatsen om zo verschillende vergader ruimtes/werkplekken te creëren. Wij zijn geïnteresseerd in een afwerking zoals jullie zwart stalen binnendeuren/ wanden. Vandaar deze offerte aanvraag. Onderstaand afmetingen. Unit 1 Wand 1 6 meter breed en 4 meter hoog. Twee openslaande deuren Wand 2 4 meter breed en 4 meter hoog Unit 2 Wand 1 2 meter breed en 4 meter hoog. Met 1 openslaande deur Wand 2 2,5 meter breed en 4 meter hoog Wand 3 2,5 meter breed en 4 meter hoog

Scharnierende stalen deur monteren

We willen graag een enkele, stalen deur van 2,30 x 1 meter. Kleur: zwart. Staanders: 2 dus met 3 vlakken glas. Met scharnieren. Dikte van het staal afhankelijk van wat er mogelijk is. De oude deur met kozijn halen we zelf weg. Moet er een heel kozijn geplaatst worden voor de nieuwe deur of kan er alleen een profiel gezet worden voor de scharnieren?

Stalen kozijn en deuren met glas plaatsen

Ik wil graag uw vrijblijvende aanbieding ontvangen voor het leveren en monteren van een stalen kozijn met daarin openslaande scharnierende deuren van staal met glas. De breedte per deur is 80 cm, de hoogte is 275 cm. Ik wil per deur 4 symmetrische vlakken met daarin helder glas. Ik wil het staal in de kleur zwart uitgevoerd.

Dubbele stalen deur met zijpanelen plaatsen

Wij zijn op zoek naar: - Een dubbele stalen deur met 2 zijpanelen; - De deuren moeten 180 graden kunnen scharnieren (en dus tegen de zijpanelen komen als ze open staan); - Elke deur en elk zijpaneel heeft 4 ruiten; - Totale breedte van de 4 elementen is 3350 mm; - Hoogte is 2200mm; - Kleur zwart; - Levering begin december.

Stalen schuifdeuren met glas plaatsen

Wij willen graag een glazen wand met 2 schuifdeuren en 2 zijpanelen in een opening tussen twee woongedeeltes, waarin een draagconstructie zit. De totale breedte van de opening is 3.50 meter, de hoogte is 2.50 meter. Gewenste vlakverdelig: 4 vlakken per deur/paneel. Kleur: zwart. Afgewerkte vloer: Gietvloer met vloerverwarming.

Zwart stalen frames met scharnierdeuren en schuifdeuren monteren

Ik wil dat het volgende wordt geplaatst in mijn woning: - Zwarte stalen frame deuren 2,85 meter hoog x 1,60 meter breed (scharnierdeuren, 2 openslaande deuren); - Zwarte stalen frame schuifdeuren 2,85 meter hoog x 3,00 meter breed (dubbele schuifdeur).

Partners

Partners van Casius