Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen van velux plaatsen:

Dakramen van Velux plaatsen

We hebben nu 1 kleiner dakraam die willen we vervangen door 2 Velux dakramen van 78 x 55 cm naast elkaar. Dit past tussen de bestaande balken. Als wij de dakramen en gootstukken aanschaffen zouden we van u graag een offerte ontvangen voor de montage, waarbij de buitenzijde waterdicht is afgewerkt en de binnenzijde door ons zelf wordt afgewerkt.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen van velux plaatsen uit heel Nederland:

Onderdelen van een Velux dakraam vervangen

We hebben 3 Velux dakramen waarvan de sponzen vervangen moeten worden. Deze drie ramen zijn 85 bij 70 cm.

Dakpannen dak vervangen

Kunt u een vrijblijvende offerte uitbrengen voor vervanging dakpannen. Het betreft een tussenwoning, gebouwd in 1964. De achterzijde heeft 2 Velux dakramen. De binnenkant is geïsoleerd, dus alleen vervanging dakpannen, vorsten is voldoende. Het hoeven geen luxe dure dakpannen te zijn, we willen het doen omdat ze poreus zijn er en veel mos op zit. Globaal berekend liggen er in de breedte 30 pannen en hoog 18. Optioneel vervangen dakramen, indien nodig.

Dakpannen leggen en verankeren

Betreft het leggen en verankeren van +/_ 5000 dakpannen, het slijpen van 1 kilgoot van 8 m1 en het slijpen van 5 hoekkepers van 8 m1 en het slijpen van 6 velux dakramen. Graag ontvang ik hier 2 offertes voor 1 met alleen randverankering en 1 met dambord verankering. Alle materialen worden door ons geleverd. Ik wacht op uw reactie`

Lekkage bij een Velux ramen repareren

Lekkage bij een Velux raam repareren. Ik heb 8 dakramen (Velux) waarvan 2 een beetje lekken en tekenen van vocht vertonen ter plaatse van de aftimmering. Als het hard regent lekt het via de aftimmering. De ramen zijn geplaatst tijdens de verbouwing in 2005. Het betreft een portiekwoning uit 1940 met een licht hellend dak.

Het vervangen van houten Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman die 2 dakramen kan vervangen. Het gaat dus alleen om het vervangen (verwijderen oude dakraam en plaatsen nieuwe dakraam) en niet om het leveren van de dakramen. De huidige dakramen zijn een Velux SK06. Deze bevinden zich op de eerste verdieping en zijn makkelijk te bereiken via een aanbouw. Het betreft dan nog een klein stukje pannendak naar de dakramen toe. Svp mailen ipv bellen.

Velux dakramen van hout vervangen door kunststof

Ik ben op zoek naar een vakman die 2 dakramen kan vervangen. Het gaat dus alleen om het vervangen (verwijderen oude dakraam en plaatsen nieuwe dakraam) en niet om het leveren van de dakramen. De huidige dakramen zijn een Velux SK06. Deze bevinden zich op de eerste verdieping en zijn makkelijk te bereiken via een aanbouw. Het betreft dan nog een klein stukje pannendak naar de dakramen toe. Svp mailen ipv bellen.

Dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van 2 velux dakramen met een afmeting van 94 x 160 cm. De nieuwe ramen hebben dezelfde afmeting als de ramen die op dit moment in het dak zitten. De oude ramen dienen te worden afgevoerd.

Dakramen vervangen

Ik wil graag 2 dakramen laten vervangen. Ik heb 2 dakramen Velux PK10 besteld en die worden in week 50 geleverd. Ik wil ze daarna graag zo snel mogelijk laten monteren, bij voorkeur op 18 december. Ik ontvang graag uw offerte.

Achterzijde woning aanbouwen

Graag ontvang ik van u een reële offerte voor een uitbouw aan de achterzijde van een woning, alleen op de begane grond. Vermoedelijk moet deze geheid worden. Het gaat om een uitbouw van 6 meter x 2,5 meter inclusief doorbreken van bestaande buitenmuur, schuin pannen dak voorzien van 2 (misschien 3) velux kunststof dakramen of een daklicht, verplaatsen van de bestaande kunststof ramen en deuren. Isoleren, afwerken, stroom, stucwerk en betonnen vloer gelijk met de oorspronkelijke woning, klaar voor het aanleggen van vloerverwarming/vloer. De aankoop van de woning hangt er vanaf. De situatie is te bekijken via Funda en het gaat om Neptunuslaan 3 Heerhugowaard. Achterom is goed bereikbaar. Graag ontvang ik uw reactie spoedig!

Dakramen plaatsen

Wij willen 2 velux dakramen van 98 x 78 cm laten plaatsen. De afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Partners

Partners van Casius