Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen van velux plaatsen:

Dakramen van Velux plaatsen

We hebben nu 1 kleiner dakraam die willen we vervangen door 2 Velux dakramen van 78 x 55 cm naast elkaar. Dit past tussen de bestaande balken. Als wij de dakramen en gootstukken aanschaffen zouden we van u graag een offerte ontvangen voor de montage, waarbij de buitenzijde waterdicht is afgewerkt en de binnenzijde door ons zelf wordt afgewerkt.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen van velux plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen plaatsen van Velux

Graag uw offerte om 2 dakramen te plaatsen. Ramen van Velux, 114 x 118 cm. Wij gaan zelf de dakramen aanschaffen, eventueel montage spullen via de vakman.

Rolhor tegen insecten voor dakraam plaatsen

Het betreft 2 velux dakramen GGL PO6 waar we een insecten rolhor geplaatst willen hebben, bij voorkeur van het merk Velux. De afmetingen van de ombouw zijn 99 cm breed en 113 cm hoog. Uitvoering graag z.s.m.

HR dakramen plaatsen

Meneer/mevrouw, Ik wil graag een offerte ontvangen van 3 Velux dakramen, die geplaatst moeten worden op een zolder in een nieuwbouwwoning te Wateringen. Bouw moet nog starten in oktober. Er bevinden zich wel zonnepanelen op het dak. Ik heb de tekeningen tot mijn beschikking, die zou ik u voor het opmaken van een offerte kunnen toesturen. De binnenkant il ik graag afgewerkt hebben, in de vorm van omlijstingen. Het gaat om 3 maal een Velux GGU SK06/0050 wit kunststof dakraam van 114 x 118 cm, met HR++ glas. De levering van deze ramen mag worden opgenomen in de offerte.

Lekkage bij een Velux raam repareren

Ik heb 3 dakramen (Velux). Als het hard regent lekt het via de aftimmering aan de bovenkant van 1 Veluxraam. De ramen zijn geplaatst tijdens de bouw van het huis, wat rond 1984 moet zijn geweest. Ik vermoed dat er manchetten omheen moeten om het lekken tegen te gaan. De ramen zijn ongeveer 1 meter bij 1,25 meter.

Dakramen van Velux plaatsen

Twee dakramen van Velux monteren. Maat: GGL SK08 en Maat: GGL MK04. In mijn vorige (huur)woning had ik deze dakramen ook op zolder. En de verduisterende rolgordijnen zijn daarom al in mijn bezit. In de woning waar ik naartoe verhuis per 1 augustus is een zolder met één klein klapraampje. Het is een huurwoning en na toestemming mag ik 2 dakramen plaatsen. De toestemming moet nog komen, eerst wil ik weten wat dit gaat kosten. Het zou kunnen dat de woningbouw 2 ramen in gelijke maat willen. Dan zou ik 2x de GGL SK08 (114 x 140 cm) willen laten plaatsen.

Dakramen plaatsen op zolder

Ik heb twee oude dakramen, welke ik wil laten vervangen door Velux dakramen van 98 x 78 cm.

Zolder verbouwen en dakkapellen plaatsen

Wij willen van onze zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de Velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn? Er is een plattegrond van de zolderverdieping beschikbaar.

Het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen op zolder en het plaatsen van een wand en deur.

Wij willen voor onze 2 dochters graag 2 separate kamers maken op zolder. Wij willen van onze open zolder graag 2 gelijkwaardige slaapkamers maken waardoor er een scheidingswand nodig is. Ook vernemen wij graag of er aan beide zijden ter plaatse van de velux dakramen een dakkapel kan worden geplaatst en wat de kosten hiervan zijn?

Horren monteren voor ramen en deuren

Graag laat ik 7 horren monteren. Drie kleine (voor Velux dakramen op de bovenverdieping, het zijn de kleinste raampjes die je van Velux hebt) drie grotere (voor grote ramen: 80 cm bij 1,50 ) en 1 dubbele tbv openslaande deuren op de benedenverdieping. Dit zijn 2 hordeuren van beide 90 cm breed, hoogte 2,9 meter). Ik heb alle horren al in huis. Het liefst zo spoedig mogelijk, dus de eerste mogelijkheid.

Nieuw dak met pannen aanbrengen

Ik wil mijn rieten dak verwijderen en daarvoor isolatieplaten aanbrengen en dakpannen plaatsen. Het dak is 176 vierkante meter. De schoorstenen dienen verwijderd te worden en er moeten 2 velux dakramen geplaatst worden en 5 doorvoeringen.

Partners

Partners van Casius