Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen van velux plaatsen:

Dakramen van Velux plaatsen

We hebben nu 1 kleiner dakraam die willen we vervangen door 2 Velux dakramen van 78 x 55 cm naast elkaar. Dit past tussen de bestaande balken. Als wij de dakramen en gootstukken aanschaffen zouden we van u graag een offerte ontvangen voor de montage, waarbij de buitenzijde waterdicht is afgewerkt en de binnenzijde door ons zelf wordt afgewerkt.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen van velux plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen vervangen

Ik wil 2 dakramen laten vervangen. Het gaat om een dakraam van een onbekend merk, dat ik wil laten vervangen door een Velux dakraam van 114 x 118 cm, type SK06. Het huidige dakraam heeft ongeveer dezelfde afmeting. Het tweede dakraam is ongeveer 70 x 80 cm groot en wil ik laten vervangen door een Velux dakraam van 78 x 98 cm, type MK04. Beide ramen moeten ook worden afgetimmerd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Velux dakramen vervangen door kunststof

Graag wil ik 2 Velux dakramen de GGL 606 laten vervangen door de GGU VELUX tuimelvensters vochtbestendig HR++ glas, wit SK06 114 x 118 cm van kunststof. Er moeten ook nieuwe gootstukken worden geplaatst. Als de aftimmering daarbij niet heel kan blijven, moet die opnieuw worden geplaatst. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Bazon dakramen vervangen door een Velux

Wij hebben 2 Bazon dakramen van 107.5 hoog x 105.5 breed (koude maat binnenkant kozijn) die moeten worden vervangen. Vervangen door Veluxramen. Een is vanuit de kilgoot bereikbaar, terwijl de andere bereikbaar is met een steiger. Graag een opgave van de kosten inclusief de ramen.

Plaatsen van twee nieuwe dakramen

Voor onze zolder willen we 2 dak tuimelramen laten plaatsen aan de achterzijde. Er zitten nog geen dakramen in. Betreft een schuin pannendak, ik gok een graad of 45. Bij voorkeur Velux type MK04. Zwarte/donkere pannen dus ook matchende donkere buitenkleur, binnenkant mag wit zijn. Betreft een houten dak constructie met betonnen dakpannen, huis gebouwd in 2009, en het is aan de binnenkant af getimmerd en geïsoleerd. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk om even bij ons de situatie te komen bekijken alvorens een advies/offerte af te geven. Graag ontvang ik een offerte.

Oude shingles vervangen

Hoekhuis met schuin dak waarin 2 velux dakramen Oppervlakte ong. 45m2 en zijkant ook ong. 45m2. Alles opnieuw bekleden met goede kwaliteit grijze shingles.

Kunststof Velux dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 kunststof Velux dakramen plaatsen op zolder. Er zitten nog geen ramen. We hebben een schuin pannendak. De ramen wil ik ongeveer 1.20 bij 1 meter.

Velux dakramen laten plaatsen

Graag wil ik 2 Velux dakramen laten plaatsen. Nieuw te plaatsen ramen. Op de eerste verdieping van een oude schuur. Op het dak ligt riet met pannen erop. Kunt u een montageprijs opgeven? De ramen wil ik bij Gamma kopen. Moet er dan nog meer aangeschaft worden? Hartelijk dank voor uw reactie.

Velux rolhorren plaatsen

Ik heb 3 dakramen die ik wil voorzien van rolhorren. De horren heb ik al in huis (Velux Zil MK06), maar het monteren lukt me niet.

Scheidingswand op zolder met deur

Ik wil graag mijn zolder scheiden in 2 kamers. Beiden met Eigen deur. Breedte van 3.30 meter (hoogte van circa 2.80 meter). Geen elektra in scheidingswand nodig. Wel aan voorkant zolder 1 of 2 (Velux) dakramen plaatsen. Harmonicadak dus plaatsen van dakramen tussen de bestaande verticale balken (breedte van circa 60 cm).

Uitbouw aan de zijkant van de woning bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van de woning van 7.20 bij 3 meter. Tevens met verdieping, punt dak. In het dak zitten 2 Velux dakramen. In de uitbouw moeten 4 ramen en een deurkozijn gemonteerd worden. Er zijn nog geen tekeningen, wel navraag gedaan bij de Gemeente. Het liefst uitbouw met rabatdelen. In mei krijgt klant de sleutel van dit huis.

Partners

Partners van Casius