Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hilversum of directe omgeving.

1540 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hilversum:

Meubels een andere kleur geven

Ik heb mubels die andere kluer wil

Aluminium kozijn met slank profiel plaatsen

Afmeting 300 x 98 cm (zwart) Aluminium met slank profiel (met glas)

Openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen

Wij willen graag ons achtertuin laten renoveren: 1. Vervangen 2 tuindeuren (201 bij 78 cm) 2. Openslaande deuren boven monteren (in plaats van deur en raam) 3. Drempel installeren

Trap leveren en installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een woning in Almere zouden wij graag een offerte willen ontvangen voor een trap met de volgende specificaties: Type: Boven, Kwart Links (16 treden) Materiaal: Europees Vuren, kwaliteitsklasse B (minimaal) Afwerking: Gesloten, Ongegrond Lengte: 3150 mm Breedte trap: 1000 mm Breedte trapgat: 1050 mm Hoogte: 3020 mm, vanaf afgewerkte vloer Opmerking: Bovenste trede gelijk afgewerkte verdiepingsvloer Optie: Inclusief montage Levering: Z.s.m. Leveradres: Frederik van Eendenweg 16, Almere (zijstraat Paradijsvogelweg). Als het kan binnen drie weken! Vrij eenvoudige trap.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Kapschuur vervangen in de achtertuin

Houten kapschuur van circa 4 x 2,5 meter vervangen voor een nieuwe schuur. Overigens is deze gedeeld met de buren. De schuur is in het midden gescheiden en heeft in beide achtertuinen een deur en een raam. Er zit elektra in de schuur.

Kozijnen en glas laten vervangen

We hebben nog 2 grote kozijnen van hout die we willen vervangen door kunststof kozijnen met nieuw glas. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 2 bij 1 meter en een slaapkamer raam van 3 bi 1 meter Daarnaast is de voordeur en het kozijn ook van hout. Hier willen wij graag een kunststof kozijn laten plaatsen met nieuwe ruiten langs de voordeur. De voordeur moet ook van kunststof worden met eventueel glas, een brievenbus en een 3- puntsluiting.

Buitendeur afhangen

Stompe buitendeur afhangen

Kozijn vervangen

Wij willen een bestaand kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. De maten zijn 2,65 bij 1,43 meter. Er dient 1 draai-kiep raam te komen aan de linkerkant, van buiten gezien, met een breedte van 80 cm. De opdracht behelst het verwijderen van het bestaande kozijn en het plaatsen van een nieuw kozijn. De binnenafwerking doe ik zelf.

Raamventilator leveren en plaatsen

In de woonkamer een raampje (36 x 76 cm) vervangen voor een raamventilator.

CanDo voordeur op maat maken en monteren

Ik wil graag een voordeur laten maken met afmeting van H=211,5 cm en Br=91cm. Type deur: CanDo voor­deur met glas in lood­ arrow ML 650. Deur benodigdheden heb ik al. En wordt door mij zelf geïnstalleerd. Ik zou graag de kosten willen weten van de deur.

Deur in staalprofiel

In een opening van 224 cm hoog bij 178 cm breed wil ik twee glazen profielen en in het midden een taatsdeur. Als het kan: in alle delen een 2-vlaks verdeling op 1/3 hoogte vanaf de onderkant, met zwart staalprofiel.

Stalen deur met vlakverdeling plaatsen

Het gaat om het volgende: Een enkele zwarte stalen taats deur met in totaal 3 vlakken (2 liggers) en een vaste handgreep. Geen zijpaneel. De maat is 2.20 x 1.20 cm Graag ontvang ik een totaalprijs met monteren enz. Alvast dank.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Echter wil ik wat wat hulp wat betreft afmeting en benodigdheden. De klant wil graag dat er een offerte laten maken op basis van een eerste bezoek. De klant verwacht dat dit adviesgesprek gratis is.

Inbraakstrips/slot op poort

Ik wil graag inbraakstrips op mijn voor- en achterdeur en eventueel twee raamkozijnen. Daarnaast een slot op mijn poort hebben. Ik denk een kelderband slot. Een kennis van mij in dezelfde straat had al geprobeerd een inbraak strip te plaatsen maar dat was niet gelukt omdat het slot te dicht erop zit.

Glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen

De wieltjes van mijn glazen schuifpui lopen vast. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn of er iets mis is met de rails. Het slot van de voordeur moet ook vervangen worden, omdat ik al jaren de sleutel kwijt ben. Ik kan haast mijn huis niet meer in.

Gyproc plafond plaatsen

Graag zou ik willen weten wat een verlaagd plafond van Gyproc gaat kosten inclusief materiaal manuren et cetera voor een plafond van 40 m2.

Zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar rond 1900 en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. We onderzoeken nu of we tussen de eetkeuken en de hal en tussen de woonkamer en de hal zwarte stalen taatsdeuren kunnen gaan plaatsen. De hoogte per deur is ongeveer 280 cm en de breedte 95 cm. We willen een roedeverdeling met 8 ramen per deur, verticaal geplaatst. De breedte van de hal is 205 cm. We willen een slanke profilering. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave. Voor een indruk van bedoelde ruimtes verwijs ik u naar de foto's en plattegronden op Funda.

Onderhoudswerk aan ramen, deur en boeiboorden van een garage

Ik heb een garage van ongeveer 300 x 480 cm waar onderhoud nodig is. Ik wil de houten boeiboorden laten vervangen. Dat kan door hout, maar mag ook door kunststof. Ik krijg daar graag uw advies voor. Indien voor hout wordt gekozen moet dit geschilderd geleverd worden en van goede kwaliteit zijn. Verder zijn er 2 verrotte kozijnen en wil ik een lelijke garagedeur laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en prijsopgave.

Gedeelte van een kozijn vervangen

Door houtrot is gedeelte kozijn 1ste verdieping aangetast. Het betreft buitenzijde kozijn, het deel tegen het glas aan. Zijkanten zijn nog goed. Lengte ongeveer 1.40 meter? Ik weet niet welke houtsoort het kozijn is.

Betonnen trap verticaal doorzagen

Ik heb aan de achterkant van mijn woning samen met mijn buren een grote betonnen trap waarop in het midden ter afscheiding een gemetselde muur staat. Ik wil mijn pand aan de achterkant gaan uitbreiden, daarbij staat die trap in de weg. Ik ga zelf de gemetselde muur slopen, maar wil mijn deel van de betonnen trap door een professional laten doorzagen met gespecialiseerd gereedschap. Er is geen haast met de klus, want ik zit nog in een vergunningtraject voor de verbouwing. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Binnendeur in de huiskamer afhangen

Nieuwe binnendeur afhangen.

Aluminium taatsdeuren maken en monteren

Taatsdeuren maken en monteren. Tussen hal en woonkamer arm nog 140 cm breed en nog 220 hoog en nog een tussen woonkamer en serre nog 200 cm breed en 220 cm hoog Aluminium met slank profiel (met glas).

Verlaagd zwevend plafond maken

Graag ontvang ik een indicatie voor een verlaagd zwevend plafond waar spots ingebouwd kunnen worden. Tevens is het de bedoeling dat er LED verlichting tussen het bestaande plafond en het zwevende deel mogelijk zijn. Het betreft 2 elementen, keuken: ongeveer 2 meter bij 3 meter en eetkamer 1 meter bij 2 meter.

Boeidelen vervangen van hoekwoning

Ik wil graag de boeidelen vervangen bij mij hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Er zijn 2 delen van 4 meter en 2 delen van 8 meter. Kunt u de verschillen en advies geven voor houten of kunststof boeidelen?