Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hilversum of directe omgeving.

1523 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, chalet opnieuw bekleden, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen, dubbele pendeldeur aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hilversum:

Raamventilator leveren en plaatsen

In de woonkamer een raampje (36 x 76 cm) vervangen voor een raamventilator.

CanDo voordeur op maat maken en monteren

Ik wil graag een voordeur laten maken met afmeting van H=211,5 cm en Br=91cm. Type deur: CanDo voor­deur met glas in lood­ arrow ML 650. Deur benodigdheden heb ik al. En wordt door mij zelf geïnstalleerd. Ik zou graag de kosten willen weten van de deur.

Deur in staalprofiel

In een opening van 224 cm hoog bij 178 cm breed wil ik twee glazen profielen en in het midden een taatsdeur. Als het kan: in alle delen een 2-vlaks verdeling op 1/3 hoogte vanaf de onderkant, met zwart staalprofiel.

Stalen deur met vlakverdeling plaatsen

Het gaat om het volgende: Een enkele zwarte stalen taats deur met in totaal 3 vlakken (2 liggers) en een vaste handgreep. Geen zijpaneel. De maat is 2.20 x 1.20 cm Graag ontvang ik een totaalprijs met monteren enz. Alvast dank.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Echter wil ik wat wat hulp wat betreft afmeting en benodigdheden. De klant wil graag dat er een offerte laten maken op basis van een eerste bezoek. De klant verwacht dat dit adviesgesprek gratis is.

Inbraakstrips/slot op poort

Ik wil graag inbraakstrips op mijn voor- en achterdeur en eventueel twee raamkozijnen. Daarnaast een slot op mijn poort hebben. Ik denk een kelderband slot. Een kennis van mij in dezelfde straat had al geprobeerd een inbraak strip te plaatsen maar dat was niet gelukt omdat het slot te dicht erop zit.

Glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen

De wieltjes van mijn glazen schuifpui lopen vast. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn of er iets mis is met de rails. Het slot van de voordeur moet ook vervangen worden, omdat ik al jaren de sleutel kwijt ben. Ik kan haast mijn huis niet meer in.

Gyproc plafond plaatsen

Graag zou ik willen weten wat een verlaagd plafond van Gyproc gaat kosten inclusief materiaal manuren et cetera voor een plafond van 40 m2.

Zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren

Wij hebben een halfvrijstaande woning gekocht uit bouwjaar rond 1900 en krijgen daarvan op 1 maart de sleutel. We onderzoeken nu of we tussen de eetkeuken en de hal en tussen de woonkamer en de hal zwarte stalen taatsdeuren kunnen gaan plaatsen. De hoogte per deur is ongeveer 280 cm en de breedte 95 cm. We willen een roedeverdeling met 8 ramen per deur, verticaal geplaatst. De breedte van de hal is 205 cm. We willen een slanke profilering. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave. Voor een indruk van bedoelde ruimtes verwijs ik u naar de foto's en plattegronden op Funda.

Onderhoudswerk aan ramen, deur en boeiboorden van een garage

Ik heb een garage van ongeveer 300 x 480 cm waar onderhoud nodig is. Ik wil de houten boeiboorden laten vervangen. Dat kan door hout, maar mag ook door kunststof. Ik krijg daar graag uw advies voor. Indien voor hout wordt gekozen moet dit geschilderd geleverd worden en van goede kwaliteit zijn. Verder zijn er 2 verrotte kozijnen en wil ik een lelijke garagedeur laten vervangen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en prijsopgave.

Gedeelte van een kozijn vervangen

Door houtrot is gedeelte kozijn 1ste verdieping aangetast. Het betreft buitenzijde kozijn, het deel tegen het glas aan. Zijkanten zijn nog goed. Lengte ongeveer 1.40 meter? Ik weet niet welke houtsoort het kozijn is.

Betonnen trap verticaal doorzagen

Ik heb aan de achterkant van mijn woning samen met mijn buren een grote betonnen trap waarop in het midden ter afscheiding een gemetselde muur staat. Ik wil mijn pand aan de achterkant gaan uitbreiden, daarbij staat die trap in de weg. Ik ga zelf de gemetselde muur slopen, maar wil mijn deel van de betonnen trap door een professional laten doorzagen met gespecialiseerd gereedschap. Er is geen haast met de klus, want ik zit nog in een vergunningtraject voor de verbouwing. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Binnendeur in de huiskamer afhangen

Nieuwe binnendeur afhangen.

Aluminium taatsdeuren maken en monteren

Taatsdeuren maken en monteren. Tussen hal en woonkamer arm nog 140 cm breed en nog 220 hoog en nog een tussen woonkamer en serre nog 200 cm breed en 220 cm hoog Aluminium met slank profiel (met glas).

Verlaagd zwevend plafond maken

Graag ontvang ik een indicatie voor een verlaagd zwevend plafond waar spots ingebouwd kunnen worden. Tevens is het de bedoeling dat er LED verlichting tussen het bestaande plafond en het zwevende deel mogelijk zijn. Het betreft 2 elementen, keuken: ongeveer 2 meter bij 3 meter en eetkamer 1 meter bij 2 meter.

Boeidelen vervangen van hoekwoning

Ik wil graag de boeidelen vervangen bij mij hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Er zijn 2 delen van 4 meter en 2 delen van 8 meter. Kunt u de verschillen en advies geven voor houten of kunststof boeidelen?

Tochtportaal maken met taatsdeur

Ik wil graag een taatsdeur tussen de voordeur en de gang. Om een tochtportaal te creëren. De gang is 1.18 meter breed, 3 meter hoog en 5.26 meter diep. Graag wil ik weten wat zoiets ongeveer zou gaan kosten.

Aluminium schuifpui hoger plaatsen

In verband met isolatie van het dakterras moet onze aluminium schuifpui ongeveer 7 cm omhoog. Het kozijn staat tussen twee muren met boven het kozijn een hout constructie. Het kozijn moet in zijn geheel 7 cm omhoog. Onder het kozijn moet dus de verhoging en nieuw lood of iets dergelijks komen. De schuifpui is ongeveer L 2000 x B 2900 mm.

Raam- en deurkozijn in de schuur plaatsen

We would need a new door (200 x 80 cm) and a window (60 x 75 cm) for our shed (schuur).

Zachtboard plafonds vervangen

Ik ga binnenkort een woning huren uit bouwjaar 1965. Ik heb toestemming om daar een aantal renovatieklussen te laten verzorgen. Ik wil enkele zachtboard plafonds laten vervangen door (brandwerende) gipsplaten. Ik wil die ook eventueel laten afwerken met stucwerk en latex. Het gaat om de slaapkamers op de 1e verdieping en een slaapkamer, wasruimte en overloop op de 2e verdieping. Ik krijg graag een offerte en wil ook antwoord op de volgende vragen: - Wanneer kunt u starten met de werkzaamheden? - Komt u op huisbezoek alvorens u start met de opdracht? - Regelt u de afvoer van de afval na of tijdens de werkzaamheden? (zachtboard platen, houtmaterialen, etc.) - Hoeveel tijd heeft u nodig voor de werkzaamheden? - Wat zijn de extra kosten als u de gipsplaten na de afwerking ook stuukt en latext? - Kan ik tijdens of voor aanvang van de klus meehelpen door eventueel een groot deel van de platen te verwijderen? (Verschil in offerteprijs?) - Kunt u ook in de offerte opnemen wat het kost om op twee plaatsen een sleuf in de muur te fresen (1,5 meter) voor een kabel van de thermostaat? Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw offerte.

Muurpergola met schaduwdoek laten monteren

Ik wil graag een muurpergola met schaduwdoek van ongeveer 6 bij 3,60 meter laten aanleggen.

Kozijn in de schuur vervangen

Ik wil graag een kozijn in de schuur laten vervangen. De deur is nog goed maar het kozijn is slecht. Ik laat de vakman alles graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Dakramen van Velux plaatsen

We hebben nu 1 kleiner dakraam die willen we vervangen door 2 Velux dakramen van 78 x 55 cm naast elkaar. Dit past tussen de bestaande balken. Als wij de dakramen en gootstukken aanschaffen zouden we van u graag een offerte ontvangen voor de montage, waarbij de buitenzijde waterdicht is afgewerkt en de binnenzijde door ons zelf wordt afgewerkt.

Frits Jurgens systeem plaatsen

Graag een indicatie voor 4 taatsdeuren van hout/MDF en wit mat gelakt. Afmeting 0.90 x 2.47 meter. Zonder vloerpot, maar met Frits Jurgens systeem.

Lichtkoepel leveren en plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvang voor het plaatsen van een lichtkoepel in het platte dak van de aanbouw. De lichtkoepel zal 100 x 100 cm moeten worden.