Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hilversum of directe omgeving.

1561 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, schuifpui plaatsen, trappen bekleden, blauwstalen overtreden plaatsen, timmerwerk in woning aan dakplaat, trap naar entresol/vliering van 400 meter hoog, open Vuren trap plaatsen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hilversum:

Trapgat vernieuwen

De vlizotrap naar zolder wil ik graag laten vervangen door een vaste trap. Hiervoor moet het bestaande trapgat dichtgemaakt worden en een nieuw gat in de houten vloer gemaakt. Daarna dient de budgetvriendelijke trap geplaatst te worden.

Voordeur uitzoeken en plaatsen

Wij zouden voor de winter de voordeur willen vervangen. Hiervoor hebben wij al een deur op het oog. De nieuwe deur dient een 3-puntssluitig te krijgen en 3 vierkante ruitjes. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden samen met u te bespreken en de deur goed te laten inmeten.

Vlonders leggen in de voortuin

Ik wil graag vlonders leggen in de voortuin (30 m2) van donker composiet.

Tussenwand met 2 deuren plaatsen

Slaapkamer in drieën delen: komt neer op 2 wanden plaatsen en 2 deuren. Huis heeft een schuin dak. Slaapkamer is 487 cm (breedte) x 420 cm (lengte) x 240 cm (hoogte). Moet zonder schade weg te halen zijn omdat het een huurwoning betreft.

Openslaande terrasdeuren vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van 2 openslaande houten deuren met 6 ramen naar het terras (zie foto). We willen ongeveer dezelfde houten deuren met ruitjes. Het kozijn is nog in goede staat en de maat binnen het kozijn is ca 210 x 165 cm.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik wil graag een schuurdeur met afmeting 122 cm breed x 187 cm hoog, laten maken en monteren. Wat zijn de kosten.

Schuifdeuren maken en plaatsen

Er dienen schuifdeuren gemaakt te worden van MDF, grondverf aangebracht en daarna geplaatst onder de schuine wand in de slaapkamer. De ruimte is ongeveer 3,20 meter breed, 1 meter hoog en dient te worden verdeeld in 3 of 4 deuren. De aannemer heeft een plaat geplaatst op de plek waar de schuifdeuren moeten komen. Deze moet dan ook (gedeeltelijk) verwijderd worden.

Nieuw dakraam plaatsen

Ik wil een geheel nieuw dakraam laten plaatsen. De afmeting betreft 46 x 57 cm. Graag een complete offerte inclusief afwerking.

Vlizotrap monteren

Ik wil graag een nieuwe vlizotrap laten monteren. Ik haal zelf de oude weg. Trap en overig materiaal voor de vakman.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil een raam in een buitenmuur laten plaatsen (1e verdieping, zie foto). Het raam moet ongeveer 1 x 1.20 meter zijn met dubbel glas. De buitenmuur is van bakstenen en de binnenmuur beton. Het gaat om een draagmuur, dus er moet ook een balk geplaatst worden.Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dus echt inclusief alle kosten?

Kozijnen met deuren plaatsen en wat klein timmerwerk

4 houten kozijnen en deuren worden door timmerfabriek al geheel afgehangen geleverd

Meubels een andere kleur geven

Ik heb mubels die andere kluer wil

Aluminium kozijn met slank profiel plaatsen

Afmeting 300 x 98 cm (zwart) Aluminium met slank profiel (met glas)

Openslaande deuren monteren en tuindeuren vervangen

Wij willen graag ons achtertuin laten renoveren: 1. Vervangen 2 tuindeuren (201 bij 78 cm) 2. Openslaande deuren boven monteren (in plaats van deur en raam) 3. Drempel installeren

Trap leveren en installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een woning in Almere zouden wij graag een offerte willen ontvangen voor een trap met de volgende specificaties: Type: Boven, Kwart Links (16 treden) Materiaal: Europees Vuren, kwaliteitsklasse B (minimaal) Afwerking: Gesloten, Ongegrond Lengte: 3150 mm Breedte trap: 1000 mm Breedte trapgat: 1050 mm Hoogte: 3020 mm, vanaf afgewerkte vloer Opmerking: Bovenste trede gelijk afgewerkte verdiepingsvloer Optie: Inclusief montage Levering: Z.s.m. Leveradres: Frederik van Eendenweg 16, Almere (zijstraat Paradijsvogelweg). Als het kan binnen drie weken! Vrij eenvoudige trap.

Trap zandstralen

Wij overwegen om onze trap te laten zandstralen. Het gaat om een trap met draai en 14 treden. Er zitten nog wat lijmresten op, niet veel. En gedeeltelijk 2 verflagen De trap bevindt zich in de hal van de begane grond naar de 1e verdieping.

Kapschuur vervangen in de achtertuin

Houten kapschuur van circa 4 x 2,5 meter vervangen voor een nieuwe schuur. Overigens is deze gedeeld met de buren. De schuur is in het midden gescheiden en heeft in beide achtertuinen een deur en een raam. Er zit elektra in de schuur.

Kozijnen en glas laten vervangen

We hebben nog 2 grote kozijnen van hout die we willen vervangen door kunststof kozijnen met nieuw glas. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 2 bij 1 meter en een slaapkamer raam van 3 bi 1 meter Daarnaast is de voordeur en het kozijn ook van hout. Hier willen wij graag een kunststof kozijn laten plaatsen met nieuwe ruiten langs de voordeur. De voordeur moet ook van kunststof worden met eventueel glas, een brievenbus en een 3- puntsluiting.

Buitendeur afhangen

Stompe buitendeur afhangen

Kozijn vervangen

Wij willen een bestaand kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. De maten zijn 2,65 bij 1,43 meter. Er dient 1 draai-kiep raam te komen aan de linkerkant, van buiten gezien, met een breedte van 80 cm. De opdracht behelst het verwijderen van het bestaande kozijn en het plaatsen van een nieuw kozijn. De binnenafwerking doe ik zelf.

Raamventilator leveren en plaatsen

In de woonkamer een raampje (36 x 76 cm) vervangen voor een raamventilator.

CanDo voordeur op maat maken en monteren

Ik wil graag een voordeur laten maken met afmeting van H=211,5 cm en Br=91cm. Type deur: CanDo voor­deur met glas in lood­ arrow ML 650. Deur benodigdheden heb ik al. En wordt door mij zelf geïnstalleerd. Ik zou graag de kosten willen weten van de deur.

Deur in staalprofiel

In een opening van 224 cm hoog bij 178 cm breed wil ik twee glazen profielen en in het midden een taatsdeur. Als het kan: in alle delen een 2-vlaks verdeling op 1/3 hoogte vanaf de onderkant, met zwart staalprofiel.

Stalen deur met vlakverdeling plaatsen

Het gaat om het volgende: Een enkele zwarte stalen taats deur met in totaal 3 vlakken (2 liggers) en een vaste handgreep. Geen zijpaneel. De maat is 2.20 x 1.20 cm Graag ontvang ik een totaalprijs met monteren enz. Alvast dank.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Echter wil ik wat wat hulp wat betreft afmeting en benodigdheden. De klant wil graag dat er een offerte laten maken op basis van een eerste bezoek. De klant verwacht dat dit adviesgesprek gratis is.