Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeidelen en windveren vervangen door keralit:

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Wij willen graag de boeidelen en windveren van Keralit aan ons huis.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen en windveren vervangen door keralit uit heel Nederland:

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Ik wil graag mijn boei aan de zijkant van het huis en de windveren van de garage in trespa hebben. Hier graag een totaalprijs voor. Graag reacties via email ivm werk

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Delen zijn aan vervanging toe .

Houten boeidelen door Trespa of Keralit vervangen

Ik wil de oude houten boeidelen en windveren vervangen door kunststof. Het liefst in stijl jaren '30 huis (klossen). Het gaat om ongeveer 28 strekkende meters (grove schatting). De zijkanten woning niet bereikbaar met ladder. Gaat om dijkwoning waarbij zijpad schuin afloopt.

Boeidelen/windveren vervangen

Wij hebben een hoekhuis en de houten boeidelen zijn erg slecht. Deze wil ik graag laten vervangen in Keralit/kunststof. De boeidelen zitten dus aan de zijkant van ons huis en lopen van de dakgoot tot de nok. De lengte is ongeveer 2 keer 5 meter.

Boeidelen vervangen door kunststof

De windveren/ boeiboorden van onze woning met Franse kap zijn aan vervanging toe, zowel aan de voor- als achterkant. We willen deze laten vervangen door kunststof delen. De groene delen willen we graag antraciet (RAL 7016), de witte delen aan de onderzijde zouden ook vervangen moeten worden en bij voorkeur voor witte (RAL 9010) kunststof delen. De breedte van de kap is zo’n 6 meter. Graag zouden we een indicatie krijgen van de mogelijkheden, de termijn en de kosten.

Houten delen door Keralit of anders vervangen

Wij bewonen een vrijstaande woning met een zadeldak met dakpannen. Ik wil de huidige multiplex boeidelen en de onderzijde van de dakrand graag laten vervangen door Keralit of ander onderhoudsvrij materiaal, zodat ik schilderwerk kan vermijden. De totale lengte van de windveren is ongeveer 30 meter en van de dakranden ook 30 meter. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boeidelen en windveren vervangen

Al het houtwerk aan het huis, in Streefkerk is rot. Op Google Streetview is het huis erg goed te zien (zijkant en voorzijde). Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het vervangen van al het hout door Trespa. Het huis is 9 meter lang en 5 meter breed.

Schilderen van de woning aan de buitenzijde

Ik wil graag de bovenverdieping van een 1 gezinswoning (hoekwoning) laten schilderen. Het gaat om 5 kozijnen, windveren, boeidelen (zie bijgevoegde foto's). We hebben houten kozijnen. Verzoek tot een complete offerte, inclusief gebruikte materialen en eventueel voorrijkosten.

Pannendak vernieuwen

Ik heb een oude woning met een mansarde dak met Tuile du Nord dakpannen. Ik laat de dakpannen en panlatten graag vervangen en er folie plaatsen. De boeidelen en windveren worden momenteel al door een aannemer gerepareerd. Ik laat het aantal m² hier graag even opnemen en ontvang daarna uw offerte.

Windveren met houtrot vervangen

1 windveer is weggerot, daar moet iets mee gebeuren cq vervangen worden. Andere windveer/boeidelen op zich nog ok, maar moeten weer geverfd worden, dus wellicht dan meteen alles van kunststof? Huis is 9 x 7,5 meter en circa 9 meter hoog.