Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor garage achter het huis bouwen:

Garage achter het huis bouwen

Graag willen wij achter ons huis een garage van 6 bij 4 meter laten bouwen. Er ligt al een fundering. De garage kan kaal opgeleverd worden. Wij dienen nog een bouwvergunning aan te vragen.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage achter het huis bouwen uit heel Nederland:

Garage bouwen in de achtertuin

Ik wil graag een garage laten bouwen aan de achtertuin van mijn toekomstige huis (Het Verborgen geheim deel 3, bouwnummer 543). Het gaat om nieuwbouwhuis dat het omstreeks volgende jaar Juni 2019 opgeleverd zal worden. De afmeting van platte dak garage is 3. 5m breed X 8m lang X 4m hoog. De toekomstige houten berging zal afgebroken worden voor een plaats maken voor een garage. Het gebouw zal als casco opgeleverd worden. Zou u graag een globale offerte kunnen maken en naar mij toe sturen?

Vervangen van betondakpannen door Goede kwaliteit nieuwe dakpannen kleur bruin/paars

De bestaande dakpannen zijn ca. 35 jaar geleden gelegd. Aan de schaduwzijde is veel last van mos. Ook staan dicht bij het huis een aantal bomen die in het voorjaar veel vliesjes en naalden op het dak laten vallen. Het dak is ca. 2x 45 Het aantal pannen horizontaal is 2x 82 en verticaal onder 45 graden 2x20 pannen Tevens zijn er 82 nok pannen Het huis is 11,8m lang en 9 m breed met aan weerszijde 30cm overstek. Tevens is er een garage met in de lengte 2x 40 pannen, 40 nokpannen en onder 45 graden 2x11 pannen.

Asbesthoudende leien op dak vervangen

Wij overwegen een bod op een huis uit te brengen, maar de dakleien bevatten asbest. Graag zouden we een offerte ontvangen voor het verwijderen en vervangen van de dakleien. In totaal betreft het ca 265m2. We hebben ons nog niet voldoende georiënteerd op kunst- of natuursteenleien, maar vooralsnog zou de voorkeur uitgaan naar kunstleien. Tevens is er in de garage ca 55m2 asbesthoudend plaatmateriaal aanwezig. Er is een actueel inventarisatierapport toegevoegd bij deze aanvraag.

Bakstenen buitenmuren schilderen

Buitenmuren (bakstenen) huis en garage in wit tint schilderen en een onderste rand van circa 6 stenen hoog donkergrijs. Optioneel de kozijnen ook direct meenemen van wit naar grijs/zwart. De totale oppervlakte van de buitenmuren is circa 125 m2.

Dakpannen op het huis vernieuwen

Ik wil de dakpannen van mijn vrijstaande woning met aangebouwde garage vernieuwen. De maat van de panlatten is 32 cm. Er liggen nu Teeuwen sneldek pannen op en ik wil de pan latten op deze maat laten zitten. Ik wil graag zwart verglaasd er weer op of mat verglaasd, dat ligt aan de prijs. Ik heb de volgende aantallen nodig. 2510 pannen 74 x gevel pan links 74 x gevel pan rechts 85 x nok pan 3 x eind nok links 3 x eindnok rechts

Krachtstroom aanleggen in garage

Ik wil graag krachtstroom in de garage. De garage staat achter het huis en staat volledig los. De stoppenkast zit helemaal voor in het huis. Kabel trekken door het huis is geen optie. Via buiten zijn er wel mogelijkheden. De afstand is ongeveer 25 meter van de stoppenkast. Ik weet niet of het ook mogelijk is om een volledig nieuwe aansluiting te realiseren zodat je niet langs de stoppenkast van het huis hoeft. Vanaf de weg is het ook zo'n 25 meter naar de garage. Deze garage staat kadastraal los van het woonhuis.

Lekkage bij een afdak repareren

Het afdak boven mijn voordeur lekt al heel lang. Het afdak zit vast aan het huis en de garage. Ik kan de oorsprong niet vinden en ben op zoek naar een expert die dat wel kan en eventueel kan repareren. Het is prima als de offerte eerst de kosten van onderzoek bevat. Het afdakje is 1 bij 1,5 meter.

Latei plaatsen in een draagmuur

Ik wil een latei laten plaatsen in de overgang van het huis naar de garage. Zit reeds een opening van 1 meter. Moet uitgebreid worden naar 2,70 meter. Op de garage is niet gebouwd.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het huis is in 1970 gebouwd. Huidige verwarmingsketel hangt in de garage. Er is vloerverwarming in combinatie met radiatoren.

Asbestplaten verwijderen

In de garage (met ruime kanteldeur) zijn tegen de balken van het dak en van een halve zolder asbestplaten van 125 x 250 cm met kopspijkers vast getimmerd. Totale oppervlakte is 43,75 m2. Er is een brede oprit en in de garage is alles goed bereikbaar. Het huis is 40 jaar oud. Uiteraard afvoeren.

Partners

Partners van Casius