Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heiloo of directe omgeving.

391 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor garage- en carportbouw, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heiloo:

Garage achter het huis bouwen

Graag willen wij achter ons huis een garage van 6 bij 4 meter laten bouwen. Er ligt al een fundering. De garage kan kaal opgeleverd worden. Wij dienen nog een bouwvergunning aan te vragen.

Rotte boeidelen vervangen

Een stuk van de boeidelen zijn verrot en die wil ik vervangen hebben. Het gaat om een stuk van minder dan een meter. Er is een steiger nodig om het dak te betreden.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Delen zijn aan vervanging toe .

Glazen binnendeur plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs en snelste levertijd voor: - Levering en montage van een glazen binnendeur uit gehard helder glas - (als vervanging van een bestaande deur met kozijn, zie de bijgesloten foto) - Type taats- of pendeldeur, zonder kozijn (in beide richtingen te openen) - Scharnierpunten in betonnen vloer en plafond (wanneer mogelijk, want er is vloerverwarming aanwezig) - Bediening d.m.v. T-greep L=70 cm - afmeting bestaande deur H x B= 232 X 88 cm - afmeting muursparing H x B= 237 X 97 cm

Traptreden verbreden en bekleden

In Heiloo.. 1 trap .. foto kan volgen!

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Het gaat om 2 taatsdeuren aluminium slank profiel met glas. Beide tussen hal en kamer. Vlakverdeling met 4 horizontale ruiten. Afmetingen zijn: 2.40 x 0.90 meter (voor beide deuren) Naast één van de deuren moet ook nog een kozijn met glas komen met dezelfde vlakverdeling als de deur. Kunnen jullie dit ook eventueel leveren ? Afmeting is: 0.39 x 2.40 meter. Kunt u tevens een prijsopgave sturen voor dezelfde deuren en kozijn in hout met glas ? Aluminium met slank profiel (met glas).

Blokhut Hysop plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hysop

Hysop blokhut plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hypsos. 220 x 180 cm. Houten blokhut met een schuin dakje. Op het dakje moet dakleer geplaatst worden. De ondergrond/vloer is al gereed, de blokhut komt waar een schuurtje gestaan heeft.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag de dichte trap laten renoveren. De trap bestaat uit 13 treden met 1 kwart slag naar links. De trap is al kaal gemaakt door ons. Treden en stootborden monteren en mogelijk de zijkanten ook bekleden.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag een blokhut van 300 x 300 cm laten plaatsen in de hoek van onze tuin. Indien het belangrijk is kan ik u meer informatie geven, maar ik neem aan dat dit voldoende is. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Rotte delen van houten kozijnen vernieuwen

Voordat wij ons huis willen laten schilderen willen wij de houten onderdelen die nu rot zijn vervangen. Betreft waarschijnlijk 2 slaapkamerramen en onderdelen van de erker. Hiervoor willen wij graag een check op welke delen vervangen dienen te worden inclusief offerte om dit te laten doen.

Plaatsen van een nieuwe voordeur

Ik wil graag de huidige voordeur vervangen door een nieuw exemplaar. Overzetten van de scharnieren, drie-punt-slot en deurkruk. Aanbrengen van de brievenbus. De deurlijst voorzien van nieuwe tochtstrip. Plaatsen van het kleine glas in de deur. Alle materialen zijn aanwezig. Eventueel alleen nieuwe schroeven nodig.

Deur laten afhangen

Betreft het monteren van een binnendeur. Het is een standaard opdekdeur, graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Binnenpui met deuren plaatsen

Wij overwegen een binnenpui van staal en glas met middenin 2 openslaande deuren. Elke deur maximaal 80 centimeter breed. De totale breedte is 349 centimeter, de hoogte is 259 centimeter. De woning is al in ons bezit.

Vervanging van schuifpuiwieltjes

Mijn Nordan hefschuifpui ui 1984 heeft 2 versleten wieltjes. Het systeem werkt verder goed. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de vervanging van de wieltjes. Zelf kan ik helpen bij het lichten en terugplaatsen van de pui.

Dakraam laten vernieuwen

Ons dakraam is hard aan vervanging toe. Afmetingen van het raam zijn ongeveer 110 x 110 cm. Helaas kan het nieuwe raam niet binnendoor naar zolder worden gebracht. Dat moeten we dus buitenom oplossen. Wat wij zoeken is een klusjesman/timmerman die het raam kan vervangen.

Dakraam vervangen

Vanwege lekkage en de oudheid van ons dakraam willen wij deze graag laten vervangen. Er zit nu een Velux dakraam van 134 cm bij 98 cm groot. Het dakraam heeft in de ombouw drie lekkages zitten. Het dakraam zal ook een houten frame hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Gipsplaten aanbrengen op een balkenplafond

Ik wil gipsplaten tussen de balken op het plafond in mijn houten recreatiehuisje laten plaatsen. De oppervlakte is circa 20 m2. De platen en bevestigingsmateriaal zal ik zelf bij Praxis bestellen, maar ze moeten door de klusser in de winkel worden opgehaald voor de uitvoering van de klus.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Stalen buitenkozijn plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een stalen buitenkozijn, van 2.37 hoog en 3 meter breed. Met 2 openslaande deuren, en een dicht stuk. Met dubbel/isolerend glas.

Steigerhouten louvredeurtjes op maat maken

Graag een offerte voor twee louvre deurtjes. De exacte maten voor de deurtjes zijn 1947 mm hoog en 745 mm breed. Binnen deze maten willen wij dan twee zwenkdeurtjes.

Metalen garagedeur uitdeuken en lassen

De metalen garagedeur is beschadigd door een aanrijding. Hij is ingedeukt en op lasnaad gescheurd. Zie bijgevoegde foto's. Ik zoek iemand die de deuk enigszins kan fatsoeneren en het geheel weer dicht kan maken/lassen.

Houten dakramen plaatsen

Ik wil graag een Velux dakraam, wit gegrond van 114 bij 78. Helling van het dak is ongeveer 40 graden en hij hoeft niet afgetimmerd te worden en kan tussen de gordingen geplaatst worden. Er zit nu nog geen dakraam. Alvast bedankt voor uw offerte.

Binnendeuren plaatsen met nieuwe scharnieren

Ik heb twee stompe binnendeuren waarvan de scharnieren slecht zijn en gedeeltelijk los zitten. Ik wil nieuwe scharnieren laten plaatsen en de deuren weer netjes in de kozijnen laten plaatsen.

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van twee dakramen die in de jaren '70 zijn geplaatst. De ramen beginnen gebreken te vertonen, ik kan de conditie van de kozijnen van binnen uit niet goed bepalen. Ik heb aan de binnenzijde de maat gemeten, ongeveer 83 cm hoog en 99 cm breed. Indien mogelijk wil ik dezelfde maat weer laten plaatsen. Ik wil graag een aanbieding voor zowel kunststof als hout ontvangen. Ik nodig bedrijven graag uit voor een kort bezoek, zodat de ramen goed kunnen worden opgemeten.