Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heiloo of directe omgeving.

416 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren, vervangen van trap, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heiloo:

Binnendeur Lundia afhangen

Ik zoek een deurenspecialist die een Lundia binnendeur Julliet kan afhangen (83x201. 5 ,gemonteerd glas en plakstrips). Slotgat vullen met dummy en slotgat andere zijde maken in verband met gladde zijde matglas. Opdekdeur.

Dorpel en stukje van kozijn vervangen

Ik wil een stukje kozijn plus dorpel vervangen onder de schuurdeur. Deze is van hout.

Vervangen van boeidelen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van onze boeidelen voor en achter. Achter in kunststof (groen),en voor in hout, wordt groen of grijs geschilderd. Het gaat om een tussenwoning van 6 meter breed.

Taatsdeur tussen hal en woonkamer plaatsen

Een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Hoogte ca. 2,6 meter en breedte 20 cm breder dan een normale deur. Scharniert op 1/5 breedte. Aluminium met slank profiel (met glas). Betreft een nieuwbouwhuis (oplevering in augustus). Er zit nu niets (geen muur of deur).

Opdek louvredeur monteren

Ik wil graag een offerte van een op maat gemaakte louvredeur (opdek), ongeveer 1.98 meter x 0.68 meter. Onderkant aan achterzijde afgedekt met paneel en bovenkant met open lamellen. Kleur 6213 leliewit van Histor. Bestaande houten opdekdeur is in stalen kozijn bevestigd met paumelles.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Wij willen graag de boeidelen en windveren van Keralit aan ons huis.

Garage achter het huis bouwen

Graag willen wij achter ons huis een garage van 6 bij 4 meter laten bouwen. Er ligt al een fundering. De garage kan kaal opgeleverd worden. Wij dienen nog een bouwvergunning aan te vragen.

Rotte boeidelen vervangen

Een stuk van de boeidelen zijn verrot en die wil ik vervangen hebben. Het gaat om een stuk van minder dan een meter. Er is een steiger nodig om het dak te betreden.

Boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Delen zijn aan vervanging toe .

Glazen binnendeur plaatsen

Graag ontvang ik uw beste prijs en snelste levertijd voor: - Levering en montage van een glazen binnendeur uit gehard helder glas - (als vervanging van een bestaande deur met kozijn, zie de bijgesloten foto) - Type taats- of pendeldeur, zonder kozijn (in beide richtingen te openen) - Scharnierpunten in betonnen vloer en plafond (wanneer mogelijk, want er is vloerverwarming aanwezig) - Bediening d.m.v. T-greep L=70 cm - afmeting bestaande deur H x B= 232 X 88 cm - afmeting muursparing H x B= 237 X 97 cm

Traptreden verbreden en bekleden

In Heiloo.. 1 trap .. foto kan volgen!

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Het gaat om 2 taatsdeuren aluminium slank profiel met glas. Beide tussen hal en kamer. Vlakverdeling met 4 horizontale ruiten. Afmetingen zijn: 2.40 x 0.90 meter (voor beide deuren) Naast één van de deuren moet ook nog een kozijn met glas komen met dezelfde vlakverdeling als de deur. Kunnen jullie dit ook eventueel leveren ? Afmeting is: 0.39 x 2.40 meter. Kunt u tevens een prijsopgave sturen voor dezelfde deuren en kozijn in hout met glas ? Aluminium met slank profiel (met glas).

Hysop blokhut plaatsen

Gekocht bij Gamma: Blokhut Hypsos. 220 x 180 cm. Houten blokhut met een schuin dakje. Op het dakje moet dakleer geplaatst worden. De ondergrond/vloer is al gereed, de blokhut komt waar een schuurtje gestaan heeft.

Traprenovatie aanbrengen

Ik wil graag de dichte trap laten renoveren. De trap bestaat uit 13 treden met 1 kwart slag naar links. De trap is al kaal gemaakt door ons. Treden en stootborden monteren en mogelijk de zijkanten ook bekleden.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag een blokhut van 300 x 300 cm laten plaatsen in de hoek van onze tuin. Indien het belangrijk is kan ik u meer informatie geven, maar ik neem aan dat dit voldoende is. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Rotte delen van houten kozijnen vernieuwen

Voordat wij ons huis willen laten schilderen willen wij de houten onderdelen die nu rot zijn vervangen. Betreft waarschijnlijk 2 slaapkamerramen en onderdelen van de erker. Hiervoor willen wij graag een check op welke delen vervangen dienen te worden inclusief offerte om dit te laten doen.

Plaatsen van een nieuwe voordeur

Ik wil graag de huidige voordeur vervangen door een nieuw exemplaar. Overzetten van de scharnieren, drie-punt-slot en deurkruk. Aanbrengen van de brievenbus. De deurlijst voorzien van nieuwe tochtstrip. Plaatsen van het kleine glas in de deur. Alle materialen zijn aanwezig. Eventueel alleen nieuwe schroeven nodig.

Deur laten afhangen

Betreft het monteren van een binnendeur. Het is een standaard opdekdeur, graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Binnenpui met deuren plaatsen

Wij overwegen een binnenpui van staal en glas met middenin 2 openslaande deuren. Elke deur maximaal 80 centimeter breed. De totale breedte is 349 centimeter, de hoogte is 259 centimeter. De woning is al in ons bezit.

Vervanging van schuifpuiwieltjes

Mijn Nordan hefschuifpui ui 1984 heeft 2 versleten wieltjes. Het systeem werkt verder goed. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de vervanging van de wieltjes. Zelf kan ik helpen bij het lichten en terugplaatsen van de pui.

Dakraam laten vernieuwen

Ons dakraam is hard aan vervanging toe. Afmetingen van het raam zijn ongeveer 110 x 110 cm. Helaas kan het nieuwe raam niet binnendoor naar zolder worden gebracht. Dat moeten we dus buitenom oplossen. Wat wij zoeken is een klusjesman/timmerman die het raam kan vervangen.

Dakraam vervangen

Vanwege lekkage en de oudheid van ons dakraam willen wij deze graag laten vervangen. Er zit nu een Velux dakraam van 134 cm bij 98 cm groot. Het dakraam heeft in de ombouw drie lekkages zitten. Het dakraam zal ook een houten frame hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Gipsplaten aanbrengen op een balkenplafond

Ik wil gipsplaten tussen de balken op het plafond in mijn houten recreatiehuisje laten plaatsen. De oppervlakte is circa 20 m2. De platen en bevestigingsmateriaal zal ik zelf bij Praxis bestellen, maar ze moeten door de klusser in de winkel worden opgehaald voor de uitvoering van de klus.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Stalen buitenkozijn plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een stalen buitenkozijn, van 2.37 hoog en 3 meter breed. Met 2 openslaande deuren, en een dicht stuk. Met dubbel/isolerend glas.