Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerhugowaard of directe omgeving.

892 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen, een badkamer maken en een vaste trap en dakkapel vervangen, fundering aanleggen, kozijnen vervangen, vervangen deurkozijnen binnendeuren in hele woning, tussenwand plaatsen met kozijn en deur, standaard trap wijzigen, golfplaten/houten overkapping plaatsen, deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen, storemax schuifdeur maatwerkkast, trap vernieuwen, 4 kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbel glas, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen kozijnen van erker en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, garage- en carportbouw of timmerwerk in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerhugowaard:

Pendel glasdeur leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een binnendeur kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om een pendel glasdeur van 940 x 2360 mm en scharnieren op een dagkant van een platte stijl.

Buitengevel laten stucen

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevels van mijn woning kan opknappen. Ik zou graag de buitengevel willen laten stucen. het gaat om ongeveer totaal 145 m2. De ondergrond bestaat uit metselwerk. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Kosten vervangen voordeur

De oude voordeur moet eruit gehaald worden en nieuwe voordeur (zelf besteld) dient afgehangen te worden inclusief montage van de deurrooster en driepuntsluiting (kozijn aanpassen aan drie punt sluiting). De afmeting weet ik niet uit mijn hoofd, daar moet even voor gebeld worden.

Timmerwerk in woning aan dakplaat

Hallo, Ik heb gevolgschade van een lekkage bij een dakraam. De schade betreft een aan de binnenzijde aangetaste dakplaat. De dakplaat bestaat uit geperste verlijmde vezels. Door de lekkage is is de dakplaat voor een deel aangetast.Het aangetaste gedeelte is +/- 50x50 cm groot en breekt nu makkelijk af. Door het dat daardoor ontstaan is zie rechtstreeks op de isolatie. Graag ontvang ik een offerte over de mogelijkheden tot en kosten van reparatie van de dakplaat.

Houten taatsdeuren laten maken

Ik zou graag een offerte willen voor 1 houten taatsdeur met glaspanelen 1200 mm breed bij 2630 mm hoog, plus 1 houten schuifdeur 1200 mm breed bij 2630 mm hoog met glaspanelen. Het gaat om een nieuwbouw woning appartement in Heerhugowaard. Schuifdeuren zwart (conform stalen deuren).

Gipsplaten vervangen en koof maken

Ik wil de gipsplaten vervangen en een koof laten maken. De afmetingen zijn 9 m2.

Nieuwe buitendeur en kozijn plaatsen

Wij willen de buitendeur en kozijn vernieuwen en laten plaatsen. De afmetingen kunnen opgevraagd worden.

Behuizing van dakgoten, raam en deur vernieuwen

Wij zoeken iemand die de behuizing van onze dakgoten kan en wil vervangen. Het gaat hier alleen maar om het buitendeel van de dakgoten; niet het zink. Ook het raam en de deur, inclusief de kozijnen, van onze schuur zijn aan vervanging toe. Graag horen we of u een klusjesman voor ons kunt vinden.

Binnendeur plaatsen

Ik heb een binnendeur met ophanging, slotwerk en deurkruk al gekocht. Deze opgehangen moet worden in mijn woonkamer.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil de bestaande onderdorpel van mijn houten achterpui laten vervangen. Het geheel bestaat uit 2 openslaande deuren met aan beide kanten een raam. De breedte is 3.56 meter.

Trap in tuin maken

Het idee is om vanaf mijn achtertuin (die grenst aan het water) een trap te maken om een bootje aan te leggen. Ik heb foto’s van bestaande trappen die mijn buren al hebben laten plaatsen. Ik kan deze eventueel per e-mail verzenden.

Trap renoveren met vinyl

Ik wil graag vinyl voor op de trap. De trap heeft 13 tredes en een halve draai.

Bestaande buitendeur afhangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het afhangen van een bestaande deur m.g.v. dezelfde ijzerwaren. De deur is nu linksdraaiend en moet rechtsdraaiend worden. Graag reactie per mail.

Kozijndelen vervangen en maatwerk kast maken

Wij hebben een tweetal slechte kozijnen welke deels vervangen dienen te worden op de eerste etage van onze eengezinswoning. Tevens zoeken wij voor de kamer van onze zoon iemand die een hoge kledingkast kan maken.

Open trap dicht maken en eventueel bekleden

Ik wil graag een open trap dicht maken in verband met de veiligheid voor de kinderen en deze kan eventueel bekleed worden. De trap heeft twaalf treden.

Traptreden bekleden

Ik wil graag trap laten bekleden met houten JeWé traptreden, inclusief stootborden. Het is een rechte trap met 12 treden.

Plaatsen van een schuurdeur

Plaatsen/afhangen nieuwe schuurdeur. Slot omzetten en Deurbeslag monteren en nieuw glas in de deur zetten

Trap met hout bekleden

Ik wil graag de trap laten bekleden met JEWE houten bekleding, inclusief stootborden. Ik heb 12 treden in rechte trap.

Gedraaide trap laten monteren

Ik heb een draai trap van 12 treden ,ik wil door jullie afgedekt met overtreden(laten monteren)

Houten boeideel door keralit vervangen

Onze boeidelen zijn aan vervanging toe en willen deze vervangen met Keralit boeidelen.

Trap dicht maken

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht maken.

Afdak laten maken

Ik wil graag overkapping van 3,60 bij 4,60 meter laten plaatsen. Deze moet schuin aflopen richting de steeg. De overkapping komt te staan tussen de schuur en de schutting. Betreft het plaatsen van het geraamte, dakconstructie en golfplaten. Graag ontvang ik een offerte.

Verlaagd plafond met inbouwspots maken

Verlaagd plafond met inbouwspots aantal m2 plafond is 7 m2.

Trapgat op zolder dichtmaken

Ik slaap op zolder en wil daarom het trapgat dicht laten maken door middel van een deur of een schuifdeur.

Schuifkasten plaatsen

Wij willen twee schuifkasten in ons appartement laten plaatsen van Storemax. De kastenwand komt van muur tot muur en is ongeveer 3,5 meter breed. We zoeken iemand die de schuifdeuren plus kastinterieur kan inmeten en monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.