Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerhugowaard of directe omgeving.

881 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: fundering voor garage maken, vaste trap plaatsen naar de zolder, fundering aanleggen en aanbouw maken, carport en terrasoverkapping realiseren, raam uitbreken en tuindeur plaatsen, glazen balustrade, dichte trap met balustrade plaatsen, aanleggen dakterras met afzetting, glazen schuifdeur plaatsen, open trap plaatsen, trap plaatsen, vervangen dakramen, nieuwe trap plaatsen, vlizotrap vervangen door een vaste trap, eiken steektrap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerhugowaard:

Gipsplaten vervangen en koof maken

Ik wil de gipsplaten vervangen en een koof laten maken. De afmetingen zijn 9 m2.

Nieuwe buitendeur en kozijn plaatsen

Wij willen de buitendeur en kozijn vernieuwen en laten plaatsen. De afmetingen kunnen opgevraagd worden.

Behuizing van dakgoten, raam en deur vernieuwen

Wij zoeken iemand die de behuizing van onze dakgoten kan en wil vervangen. Het gaat hier alleen maar om het buitendeel van de dakgoten; niet het zink. Ook het raam en de deur, inclusief de kozijnen, van onze schuur zijn aan vervanging toe. Graag horen we of u een klusjesman voor ons kunt vinden.

Binnendeur plaatsen

Ik heb een binnendeur met ophanging, slotwerk en deurkruk al gekocht. Deze opgehangen moet worden in mijn woonkamer.

Houten onderdorpel vervangen door DTS dorpel

Ik wil de bestaande onderdorpel van mijn houten achterpui laten vervangen. Het geheel bestaat uit 2 openslaande deuren met aan beide kanten een raam. De breedte is 3.56 meter.

Trap in tuin maken

Het idee is om vanaf mijn achtertuin (die grenst aan het water) een trap te maken om een bootje aan te leggen. Ik heb foto’s van bestaande trappen die mijn buren al hebben laten plaatsen. Ik kan deze eventueel per e-mail verzenden.

Trap renoveren met vinyl

Ik wil graag vinyl voor op de trap. De trap heeft 13 tredes en een halve draai.

Bestaande buitendeur afhangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het afhangen van een bestaande deur m.g.v. dezelfde ijzerwaren. De deur is nu linksdraaiend en moet rechtsdraaiend worden. Graag reactie per mail.

Kozijndelen vervangen en maatwerk kast maken

Wij hebben een tweetal slechte kozijnen welke deels vervangen dienen te worden op de eerste etage van onze eengezinswoning. Tevens zoeken wij voor de kamer van onze zoon iemand die een hoge kledingkast kan maken.

Open trap dicht maken en eventueel bekleden

Ik wil graag een open trap dicht maken in verband met de veiligheid voor de kinderen en deze kan eventueel bekleed worden. De trap heeft twaalf treden.

Traptreden bekleden

Ik wil graag trap laten bekleden met houten JeWé traptreden, inclusief stootborden. Het is een rechte trap met 12 treden.

Plaatsen van een schuurdeur

Plaatsen/afhangen nieuwe schuurdeur. Slot omzetten en Deurbeslag monteren en nieuw glas in de deur zetten

Trap met hout bekleden

Ik wil graag de trap laten bekleden met JEWE houten bekleding, inclusief stootborden. Ik heb 12 treden in rechte trap.

Gedraaide trap laten monteren

Ik heb een draai trap van 12 treden ,ik wil door jullie afgedekt met overtreden(laten monteren)

Houten boeideel door keralit vervangen

Onze boeidelen zijn aan vervanging toe en willen deze vervangen met Keralit boeidelen.

Trap dicht maken

Wij willen graag de trap van de 1e naar de 2e verdieping dicht maken.

Afdak laten maken

Ik wil graag overkapping van 3,60 bij 4,60 meter laten plaatsen. Deze moet schuin aflopen richting de steeg. De overkapping komt te staan tussen de schuur en de schutting. Betreft het plaatsen van het geraamte, dakconstructie en golfplaten. Graag ontvang ik een offerte.

Verlaagd plafond met inbouwspots maken

Verlaagd plafond met inbouwspots aantal m2 plafond is 7 m2.

Trapgat op zolder dichtmaken

Ik slaap op zolder en wil daarom het trapgat dicht laten maken door middel van een deur of een schuifdeur.

Schuifkasten plaatsen

Wij willen twee schuifkasten in ons appartement laten plaatsen van Storemax. De kastenwand komt van muur tot muur en is ongeveer 3,5 meter breed. We zoeken iemand die de schuifdeuren plus kastinterieur kan inmeten en monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Het raam wat er nu in zit is 40 x 50 cm.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Ik wil een dubbel wandige licht koepel van 100 × 200 cm laten plaatsen. Enkel de koepel. Het frame is er al. Offerte voor de verkering

Deuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 2 kozijnen vervangen, waarvan 1 originele, geplaatst bij de bouw, en 1 achteraf geplaatst in een tussenwand. Vervolgens wil ik nog 5 opdekdeuren geplaatst hebben waarvan 1 met slot.

Schuifdeuren plaatsen

In een kamer aan 2 kanten een rij van 5 schuifdeuren zetten van 4,5 meter. Rails voor staand en rollers is al gekocht bij Gamma. Deuren zelf nog niet, dit wil ik graag eerst bespreken met de vakman welke het best geschikt zijn. Het gaat dus in totaal om 10 deuren.

Houtrot verhelpen en klepraam vervangen

Vervangen (of repareren) van een klepraam, het vaste kozijn is nog wel goed. Herstellen houtrot bij een ander (vast) kozijn. Het rotte gedeelte van het vaste kozijn is ongeveer 10 cm lang. Graag een volledige offerte inclusief materiaal.