Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heerhugowaard of directe omgeving.

810 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heerhugowaard:

Trapgat op zolder dichtmaken

Ik slaap op zolder en wil daarom het trapgat dicht laten maken door middel van een deur of een schuifdeur.

Schuifkasten plaatsen

Wij willen twee schuifkasten in ons appartement laten plaatsen van Storemax. De kastenwand komt van muur tot muur en is ongeveer 3,5 meter breed. We zoeken iemand die de schuifdeuren plus kastinterieur kan inmeten en monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Het raam wat er nu in zit is 40 x 50 cm.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Ik wil een dubbel wandige licht koepel van 100 × 200 cm laten plaatsen. Enkel de koepel. Het frame is er al. Offerte voor de verkering

Deuren en kozijnen vervangen

Ik wil graag 2 kozijnen vervangen, waarvan 1 originele, geplaatst bij de bouw, en 1 achteraf geplaatst in een tussenwand. Vervolgens wil ik nog 5 opdekdeuren geplaatst hebben waarvan 1 met slot.

Schuifdeuren plaatsen

In een kamer aan 2 kanten een rij van 5 schuifdeuren zetten van 4,5 meter. Rails voor staand en rollers is al gekocht bij Gamma. Deuren zelf nog niet, dit wil ik graag eerst bespreken met de vakman welke het best geschikt zijn. Het gaat dus in totaal om 10 deuren.

Houtrot verhelpen en klepraam vervangen

Vervangen (of repareren) van een klepraam, het vaste kozijn is nog wel goed. Herstellen houtrot bij een ander (vast) kozijn. Het rotte gedeelte van het vaste kozijn is ongeveer 10 cm lang. Graag een volledige offerte inclusief materiaal.

Koof laten maken

Graag zouden we in de slaapkamer een koof/ombouw willen laten maken om de leidingen van de kachel. Er kan niet in de muur geboord worden, dus moet aan het plafon bevestigd worden. De slaapkamer wordt hierna gestuct

Toiletruimte realiseren

Graag zouden wij boven een 'droog'toilet willen plaatsen. Hiervoor dient er alleen een toiletruimte gemaakt te worden. Deze ruimte zal ongeveer 1 bij 1.5 meter moeten worden. Er zal 1 wand geplaatst worden die vanaf een schuin dak gemaakt moet worden. Daarnaast moet er een deur met deurkozijn geplaatst worden. De afwerking en plaatsten van het zullen wij zelf doen

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag de trap laten bekleden met laminaat, wat we zelf al gekocht hebben bij de Praxis. We hebben gewoon laminaat gekocht. Als dat niet te gebruiken is dan kopen we overzettreden, We willen graag de kleur en het patroon zoals de vloer beneden is. Het gaat om een trap met een bocht en met 12 treden vanaf de begane grond naar de eerste verdieping.

Kozijn vervangen

Wij hebben in de zijgevel van onze woning op de begane grond van de woonkamer een houten kozijn dat aan vervanging toe is. We willen hier graag een kunststof kozijn in laten plaatsen met HR++ isolatieglas in de sponning. De oppervlakte van het kozijn is ongeveer 1,85 m². Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna uw offerte voor de levering en montage.

Houten raamstijl repareren en lijmkitten

Op zolder (3 hoog) heeft een kantelraam (hardhout) een klein lek aan de binnenzijde. De lek zit mogelijk onder het raam in de raamstijl (zie bijgevoegde foto nr 2809). Het kan zijn dat (regen)water via buitenkant, waarschijnlijk een lek of loszittende kit of zo, naar binnen komen. Verder zit bij een ander raam tevens op zolder de lijmkit (siliconen) losjes (zie foto nr. 2811). Het bouwjaar van het huis is 1994. Graag wil ik een offerte laten voor beide klussen. Of eerst contact opnemen met mij voor inspectie lek en loszittende lijmkit om tot een precieze prijsopgave te komen. Bij voorbaat

Nieuwe poort plaatsen

Ik wil graag dat er wat timmerwerk bij mij wordt gedaan. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe poort aan de muur plus het plaatsen van een nieuwe schutting paal. Er moet namelijk een deur komen. De poort is ongeveer 2,5 meter.

Diverse klussen op de zolder

Ik heb een aantal afwerkklussen op mijn zolder. Er is onlangs een nieuwe dakkapel geplaatst, en die is al helemaal netjes afgewerkt met gipsplaten. Het oude stukje plafond naast de dakkapel oogt nu erg lelijk en we willen dat ook laten vernieuwen. Er moeten stucplaatjes op, zodat de stukadoor daarna aan de slag kan. Ook wil ik graag advies over het elektra daar. Verder heb ik in een andere kamer nog een nieuwe vensterbank nodig. Ik maak graag even een afspraak om deze klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna uw prijsopgave.

Kozijn met houtrot repareren

We hebben minimaal één kozijn met houtrot (woning uit 1996). Dat dient te worden hersteld, maar ook andere kozijnen aan de noordkant zouden deels rot kunnen zijn. Dat zou vooraf gecontroleerd moeten worden.

Trapleuning maken van natuurhout

Vervangen van huidige trapleuning door leuningen van natuurhout. Wij zoeken iemand die de leuningen kan leveren en plaatsen. Zie foto's voor een indicatie. Het gaat om 5 leuningen (2 trappen).

Traphek maken van steigerhout

Graag willen wij op korte termijn een steigerhouten traphek laten maken. Zie foto's voor de stijl en de huidige situatie. Gewenste leverdatum: 16 augustus.

Voordeur afhangen en aflakken

Graag willen wij onze nieuwe voordeur Cando ML675 door een vakman laten inhangen en aflakken de deur is voorzien van een driepuntsluiting en een rooster. De deur graag in ral 9006 (dennen groen) en het rooster in ral 9001. De oude deur afvoeren en de beschadigde delen van het kozijn repareren en schilderen ook in ral 9001.

Dakluik plaatsen in plat dak

Graag vraag ik een offerte aan voor het plaatsen van een Gorter Luiken RHT7014 dakluik (met steekladder) in een plat dak van beton. De specificaties van dit dakluik zijn te vinden op -ladder. Html#specificaties. De hoogte van het plafond is 290 cm.

Trappen dichtmaken en deur plaatsen

Dichtmaken open trap en plaatsen van een houten/glazen deur met kozijn en houten/glazen wand. Kleur wit. Zie bijlage voor huidige situatie en impressie van deur+wand. De klus moet worden uitgevoerd in de eerste week van augustus. Als dat niet lukt dan een andere datum in overleg.

Vlonder aan de waterkant plaatsen

Aan de waterkant willen we op een vlonder een onderhoudsvrije afscheiding plaatsen. Daarvoor hebben we eerst de vlonder nodig. Een van 6 meter lang en 1 meter diep/breed. Aan een zijde de palen in het water zetten. Het moet een stevige constructie zijn vanwege de afscheiding die erop komt. Het hoogteverschil tussen de tuin en het water is ongeveer 1 meter. Het water zal circa 50 cm diep zijn. Wat zijn de globale kosten hiervan?

Trapkast maken onder trap

Wij willen graag een trapkast laten maken. Zie bijlage voor de foto van de trap. Wij krijgen 15 september de sleutel van ons huis. Eerst zal er dan nog een andere vloer worden geplaatst, dus gok dat de opdracht voor eind september is. Gaat om een standaard trapkast, graag de trap netjes dichtmaken. We willen de trapkast graag in het wit. Inclusief wat planken voor spullen. Graag niet helemaal tot aan de voordeur, maar dat het stopcontact nog er buiten blijft. Dus dat je een randje over houdt. Wel graag een lamp/verlichting. Graag via mail beantwoorden, liever niet telefonisch in verband met fulltime job.

Houten boeideel vervangen door Trespa

De schilder die momenteel mijn woning schildert, heeft geconstateerd dat het huidige houten boeideel aan de kopse kant van ons hellende dak geheel verrot is. Wij willen het laten vervangen door Trespa. Het gaat om een lengte van ongeveer 660 cm. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stalen deuren monteren

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van dubbele scharnierende stalen deuren met 2 vaste zijpanelen. Breedte ongeveer 3000 mm x 2400 mm hoog. Vlakverdeling: 3 vlakken. Kleur zwart RAL 9005 bij voorkeur. We hebben betonnen verdiepingsvloeren.

Binnenwand plaatsen op zolder

Op zolder moet een binnenwand geplaatst worden in een L vorm. Het gaat 5 meter aan de ene zijde en 2 meter aan de ander (ongeveer) hoogte: zo hoog als de zolder (hoogste punt ongeveer 4 meter). Een deur en een kozijn gaan we zelf aanschaffen. Het geheel moet ook gestuct worden. Er moet ook elektra geplaatst worden.