Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor treden van open zolder trap dichtmaken:

Treden van open zolder trap dichtmaken

We hebben een open zoldertrap en willen de treden graag dichtmaken omdat er kleine kinderen overheen lopen. We willen alleen wel graag het licht behouden. Welke materialen raadt u aan die niet binnen de kortste keren lelijk en gekrast worden?
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor treden van open zolder trap dichtmaken uit heel Nederland:

Twee trappen vloerbedekking verwijderen

1 dichte trap 1 open trap zeer zwaar verfijnd en geniet. Beide 12 treden.

Trap renovatie

Rechte open trap voorzien van nieuwe treden van bijvoorbeeld laminaat of HPL. Het gaat om 1 rechte trap van 12 treden en 1 trapje van 3 treden. Tegen de muur moet het netjes afgewerkt worden.

Zandstraler trap 16 treden

Ik wil de trap laten zandstralen. Het betreft een rechte trap van 16 treden. De treden zijn 82 cm breed. Het is een hele oude trap en zou graag willen weten of het mogelijk is om deze te laten zandstralen en wat dit dan ongeveer gaat kosten. Trap is ongeveer net zou oud 1933. Doel is dat de trap kaal wordt om het te kunnen schilderen. Er zitten nu lijmresten op waarvan klant denkt dat zandstralen ter plekke de beste oplossing is. Staat open voor alternatieven

Open trap dichtmaken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken, bv met MDF. 12 treden, gedraaide trap.

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Grindvloer voor 2 trappen

Wij zien graag een traprenovatie met grindvloeren op de treden. Zie foto als voorbeeld. Betreft 1 dichte trap en 1 open trap. We horen graag spoedig van u.

Twee trappen renoveren

Ik zoek een trappenspecialist die twee trappen kan renoveren. De trappen zijn momenteel bedekt met vinyl. Ik wil dat de trappen volledig wit zijn. Het gaat om een open en dichte trap. Elke trap telt 12 treden.

Trapbekleding

Plan is om een dichte trap en open trap te laten bekleden met laminaat. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het gaat om circa 2x 14 treden.

Traptrede repareren

Wij hebben een open wenteltrap met houten treden. Eén trede is gebarsten/gespleten waardoor de helft van de trede nog maar aan een kant vastzit en de andere helft los hangt. Kan iemand de twee helften van deze trede weer helemaal aan elkaar maken (lijmen)?

Partners

Partners van Casius