Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lundia deur elise afhangen:

Lundia deur Elise afhangen

De klant heeft een deur gekocht bij de Gamma genaamd Lundia Elise. Deze deur wil de klant graag laten installeren door een vakman.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lundia deur elise afhangen uit heel Nederland:

Opmeten, leveren en monteren van een schuifdeur

Voor een (boog) opening in de muur tussen halletje en gangetje (afmetingen hoogte 220 cm en breedte 86 cm) van ons 50-er jaren huis willen wij graag een Lundia schuifdeur (barnsysteem). De muur waarlangs de deur moet schuiven, heeft een plint die 2 cm uitsteekt, dus daar moet de deur ongestoord langs kunnen.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil een stompe Lundia binnendeur (al in bezit) af laten hangen. De vier matglazen zitten er al in. Ik schaf zelf nog extra materiaal aan: - Loopslot - Scharnieren (in overleg: drie of vier? In verband met de zwaarte van het glas) Er komt een oude klink in omdat de bestaande deuren die ook hebben. Mogelijk moet er nog aan de onderkant en/of zijkant een stuk van de deur af. Kortom: ik zou graag drie offertevarianten hebben, namelijk: 1) alleen beslag en dergelijke erop zetten en deur afhangen, 2) +onderkant bijschaven om passend te maken, 3) plus zowel onderkant als zijkant bijschaven om passend te maken.

Nieuwe deur monteren in tuinschuur

I would like to order a new door from your shop. It is a standard size. 2.11 x 88 metres. Model: Wooden Lundia deur "Ben" met blank glas. The website says there is a thuisbezorged service for 39 euro. Does this include installation? If not, how much does it cost for the installation?

Stompe binnendeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe binnendeur gekocht en wil die hier laten afhangen met nieuw hang- en sluitwerk. Het is een Lundia deur waar het glas al in zit. Er zijn 4 plakroedes bijgeleverd, en die moeten nog geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per telefoon, mijn mail is tijdelijk buiten gebruik.

Softclose op 4 Lundia schuifdeuren monteren

Ik heb op 14-apr-17 bij Gamma R'dam Alexanderpolder een 5-tal Lundia Lars schuifwandenkastdeuren (2 deurs kast + 3 deurs kast) gekocht incl. railsysteem, etc. Op vr 21-jul zijn de deuren in mijn ogen vakkundig geplaatst door een klusbedrijf, maar er zijn nog 2 zaken niet zoals het hoort waar de aannemer geen raad mee weet: 1) het lukte hem niet de bijgeleverde onderdelen voor Softclose op de buitenste 2 deuren o.b.v. de montage-instructie te monteren. Ik heb het zelf geprobeerd bij één deur, maar het lukt mij ook niet: de ruimte boven de deur was circa 31 mm, wat betekende dat ik beide pootjes moest inkorten tot 31-13 = 18 mm. Na montage in de geleide goot, blijft de deur vastlopen, ook al verlaag ik de deur bij de wielen aan de onderzijde enkele mm's. Ik heb er inmiddels enkele uren inzitten, maar ik kom er niet uit. 2) Een aantal deuren blijft niet goed in de gesloten positie staan, ook al is de geleiding aan de onderzijde waterpas (gecontroleerd). Ik hoop dat dit met de montage van de Softclose opgelost wordt. Is het mogelijk dat een ervaring Lundia schuifdeurenkast monteur binnenkort (< 1 maand) langs kan komen om de softclose te monteren en waar nodig de deuren te stellen, etc. Zo ja, wat kost dit? Een offerte op nacalculatiebasis is wat mij betreft ook goed.

Stompe binnendeur afhangen

Wij gaan een stompe binnendeur kopen van het merk Lundia en type Jesse. Ik wil de deur hier graag laten afhangen en er ook scharnieren bij laten leveren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Kozijn vervangen en deur plaatsen

Ik wil graag een binnendeur (Lundia) laten afhangen. Deur is al in mijn bezit. Daarvoor wil ik eerst het oude kunststof kozijn laten vervangen door een houten kozijnen (bijvoorbeeld van Cando). Houten kozijnen nog niet in mijn bezit. Betreft een opdekdeur met een raam, deze zit er al in. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren spuiten

Ik wil graag 7 nieuwe deuren kopen, die vanuit de fabriek al wit gegrondverfd zijn (houten deuren). Het zijn 6 dichte deuren en een deur waar 6 ruitjes in zitten. Het betreft Lundia deuren (type Tim). Kunnen deze met Ral 9010 (wit) worden gespoten? Aan welk bedrag moet ik denken?

Kozijnen plaatsen en afhangen van stompe deuren

Op de begane grond van onze woning (uit 2001) willen we 4 opdek deuren met metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. De plafondhoogte is 245. De huidige kozijnen zijn van metaal en hebben een bovenlicht. Ze lopen door tot aan het plafond. De wanden waarin ze geplaatst zijn zijn binnenmuren - standaard gipsblokken van 7 cm dik. We hebben geen dorpel - de houten vloer loopt onder de deuren door. De huidige opdek deuren hebben de volgende afmetingen: 93 x 211, 83 x 211, 73 x 211 en 88 x 211 cm. Ik weet niet op welke afmeting we uit gaan komen in stompe uitvoering. De nismaat, van de deur van 83 cm, zonder kozijn is 88.5 cm Is daar een standaard rekenregel voor - of moet dan eerst de werkelijke nis maat zonder kozijn worden gemeten? De gevraagde werkzaamheden zijn: - 4x Plaatsen van nieuw houten kozijn (Stomp) - 4x Afhangen van de binnendeuren (Stomp) (hoogte van 231,5) - Lundia deuren 1x model Fleur en 3x David) - 4x afwerken bovenzijde (tussen plafond en kozijn, met een balkje?) - 4x plaatsen kozijn-lijst Ik hoor graag of jullie me kunnen helpen. Ik kan de huidige kozijnen zelf weghalen en afvoeren. Bedankt.

Lundia deuren Lotte met glas in lood plaatsen

Het betreft het afhangen van 2 stompe deuren die worden geplaatst in het bestaande kozijn. Aan beide zijden moeten de deuren 0,5 cm ingekort worden. Het slot van de bestaande deur moet worden overgezet. Schilderen is niet nodig.

Partners

Partners van Casius