Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lundia deur elise afhangen:

Lundia deur Elise afhangen

De klant heeft een deur gekocht bij de Gamma genaamd Lundia Elise. Deze deur wil de klant graag laten installeren door een vakman.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lundia deur elise afhangen uit heel Nederland:

Stompe binnendeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe binnendeur gekocht en wil die hier laten afhangen met nieuw hang- en sluitwerk. Het is een Lundia deur waar het glas al in zit. Er zijn 4 plakroedes bijgeleverd, en die moeten nog geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per telefoon, mijn mail is tijdelijk buiten gebruik.

Softclose op 4 Lundia schuifdeuren monteren

Ik heb op 14-apr-17 bij Gamma R'dam Alexanderpolder een 5-tal Lundia Lars schuifwandenkastdeuren (2 deurs kast + 3 deurs kast) gekocht incl. railsysteem, etc. Op vr 21-jul zijn de deuren in mijn ogen vakkundig geplaatst door een klusbedrijf, maar er zijn nog 2 zaken niet zoals het hoort waar de aannemer geen raad mee weet: 1) het lukte hem niet de bijgeleverde onderdelen voor Softclose op de buitenste 2 deuren o.b.v. de montage-instructie te monteren. Ik heb het zelf geprobeerd bij één deur, maar het lukt mij ook niet: de ruimte boven de deur was circa 31 mm, wat betekende dat ik beide pootjes moest inkorten tot 31-13 = 18 mm. Na montage in de geleide goot, blijft de deur vastlopen, ook al verlaag ik de deur bij de wielen aan de onderzijde enkele mm's. Ik heb er inmiddels enkele uren inzitten, maar ik kom er niet uit. 2) Een aantal deuren blijft niet goed in de gesloten positie staan, ook al is de geleiding aan de onderzijde waterpas (gecontroleerd). Ik hoop dat dit met de montage van de Softclose opgelost wordt. Is het mogelijk dat een ervaring Lundia schuifdeurenkast monteur binnenkort (< 1 maand) langs kan komen om de softclose te monteren en waar nodig de deuren te stellen, etc. Zo ja, wat kost dit? Een offerte op nacalculatiebasis is wat mij betreft ook goed.

Stompe binnendeur afhangen

Wij gaan een stompe binnendeur kopen van het merk Lundia en type Jesse. Ik wil de deur hier graag laten afhangen en er ook scharnieren bij laten leveren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Kozijn vervangen en deur plaatsen

Ik wil graag een binnendeur (Lundia) laten afhangen. Deur is al in mijn bezit. Daarvoor wil ik eerst het oude kunststof kozijn laten vervangen door een houten kozijnen (bijvoorbeeld van Cando). Houten kozijnen nog niet in mijn bezit. Betreft een opdekdeur met een raam, deze zit er al in. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren spuiten

Ik wil graag 7 nieuwe deuren kopen, die vanuit de fabriek al wit gegrondverfd zijn (houten deuren). Het zijn 6 dichte deuren en een deur waar 6 ruitjes in zitten. Het betreft Lundia deuren (type Tim). Kunnen deze met Ral 9010 (wit) worden gespoten? Aan welk bedrag moet ik denken?

Kozijnen plaatsen en afhangen van stompe deuren

Op de begane grond van onze woning (uit 2001) willen we 4 opdek deuren met metalen kozijnen vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. De plafondhoogte is 245. De huidige kozijnen zijn van metaal en hebben een bovenlicht. Ze lopen door tot aan het plafond. De wanden waarin ze geplaatst zijn zijn binnenmuren - standaard gipsblokken van 7 cm dik. We hebben geen dorpel - de houten vloer loopt onder de deuren door. De huidige opdek deuren hebben de volgende afmetingen: 93 x 211, 83 x 211, 73 x 211 en 88 x 211 cm. Ik weet niet op welke afmeting we uit gaan komen in stompe uitvoering. De nismaat, van de deur van 83 cm, zonder kozijn is 88.5 cm Is daar een standaard rekenregel voor - of moet dan eerst de werkelijke nis maat zonder kozijn worden gemeten? De gevraagde werkzaamheden zijn: - 4x Plaatsen van nieuw houten kozijn (Stomp) - 4x Afhangen van de binnendeuren (Stomp) (hoogte van 231,5) - Lundia deuren 1x model Fleur en 3x David) - 4x afwerken bovenzijde (tussen plafond en kozijn, met een balkje?) - 4x plaatsen kozijn-lijst Ik hoor graag of jullie me kunnen helpen. Ik kan de huidige kozijnen zelf weghalen en afvoeren. Bedankt.

Lundia deuren Lotte met glas in lood plaatsen

Het betreft het afhangen van 2 stompe deuren die worden geplaatst in het bestaande kozijn. Aan beide zijden moeten de deuren 0,5 cm ingekort worden. Het slot van de bestaande deur moet worden overgezet. Schilderen is niet nodig.

Lundia opdekdeur afhangen en aflakken

Ik heb een opdekdeur gekocht bij de gamma (De Lundia Sanne) en deze is al geleverd. Deze deur moet nog afgelakt worden, de ruiten (4) moeten er in worden gemonteerd, deurbeslag erop en afhangen. Wij hebben niet de kit en aflak spullen in huis en willen het graag volledig aan een professional overlaten. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Stompe Lundia binnendeuren afhangen

Ik heb 5 nieuwe stompe Lundia binnendeuren aangeschaft en wil deze binnenkort laten afhangen. Er moeten er 4 worden ingekort van 211,5 naar ongeveer 209 cm. 4 deuren moeten geplaatst worden in bestaande oude kozijnen, 1 deur in een nieuw kozijn. Het gaat om 1 badkamerdeur, 3 slaapkamerdeuren en 1 kastdeur. In 1 slaapkamerdeur moet een slot worden geplaatst. Het plamuren en schilderen van de kozijnen doe ik na het plaatsen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Lundia kledingkast onder een schuin dak maken

Wij willen graag gebruik maken van de aanbieding van Gamma voor Lundia kledingkasten met schuifdeuren met 30 % korting. Die kasten moeten bij ons gedeeltelijk onder een schuin dak worden geplaatst. Het lukt ons niet om de door ons opgenomen maten in te voeren in het bestelprogramma van deze kasten. Er zijn geen kastmaten die hierbij passen. Als we andere maten nemen, komen de kasten teveel los te staan van de wand en dat vinden we niet mooi. We zoeken nu een bedrijf dat bij ons langs kan komen en de kasten voor ons kan inmeten. Mijn vriend is timmerman en kan zelf de kasten plaatsen. We hebben een schuine wand rechts die onder en in het midden 3300 mm breed is en boven 2300 mm. Links is de hoogte 2540 mm, rechts is de hoogte 1800 mm. Indien bovenstaande maten niet mogelijk zijn, is het mogelijk om daar enigszins van af te wijken. Wel is het dan van belang dat de meeste rechtse deur, die schuin gaat lopen, wel parallel loopt met het stuk schuine dak. Wie wil dit komen inmeten?

Partners

Partners van Casius