Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Binnendeur plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houten deurkozijn binnen. Op beton binnenmuren. En het monteren (deurbeslag) en afhangen van deur Bente van Lundia.

Voordeur inclusief kozijn en hardstenen dorpel maken en monteren

Ik wil een voordeur (2.30 hoog x 85 cm breed) uit het Lundia assortiment laten monteren inclusief een door u gemaakt kozijn en een hardstenen dorpel. Het geheel moet door u ingemeten worden en het oude kozijn en deur verwijderd en afgevoerd worden. Graag weet ik van tevoren wat de kosten worden en zou ik graag een vrijblijvende offerte van u ontvangen.

Opmeten, leveren en monteren van een schuifdeur

Voor een (boog) opening in de muur tussen halletje en gangetje (afmetingen hoogte 220 cm en breedte 86 cm) van ons 50-er jaren huis willen wij graag een Lundia schuifdeur (barnsysteem). De muur waarlangs de deur moet schuiven, heeft een plint die 2 cm uitsteekt, dus daar moet de deur ongestoord langs kunnen.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil een stompe Lundia binnendeur (al in bezit) af laten hangen. De vier matglazen zitten er al in. Ik schaf zelf nog extra materiaal aan: - Loopslot - Scharnieren (in overleg: drie of vier? In verband met de zwaarte van het glas) Er komt een oude klink in omdat de bestaande deuren die ook hebben. Mogelijk moet er nog aan de onderkant en/of zijkant een stuk van de deur af. Kortom: ik zou graag drie offertevarianten hebben, namelijk: 1) alleen beslag en dergelijke erop zetten en deur afhangen, 2) +onderkant bijschaven om passend te maken, 3) plus zowel onderkant als zijkant bijschaven om passend te maken.

Nieuwe deur monteren in tuinschuur

I would like to order a new door from your shop. It is a standard size. 2.11 x 88 metres. Model: Wooden Lundia deur "Ben" met blank glas. The website says there is a thuisbezorged service for 39 euro. Does this include installation? If not, how much does it cost for the installation?

Stompe binnendeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe binnendeur gekocht en wil die hier laten afhangen met nieuw hang- en sluitwerk. Het is een Lundia deur waar het glas al in zit. Er zijn 4 plakroedes bijgeleverd, en die moeten nog geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per telefoon, mijn mail is tijdelijk buiten gebruik.

Softclose op 4 Lundia schuifdeuren monteren

Ik heb op 14-apr-17 bij Gamma R'dam Alexanderpolder een 5-tal Lundia Lars schuifwandenkastdeuren (2 deurs kast + 3 deurs kast) gekocht incl. railsysteem, etc. Op vr 21-jul zijn de deuren in mijn ogen vakkundig geplaatst door een klusbedrijf, maar er zijn nog 2 zaken niet zoals het hoort waar de aannemer geen raad mee weet: 1) het lukte hem niet de bijgeleverde onderdelen voor Softclose op de buitenste 2 deuren o.b.v. de montage-instructie te monteren. Ik heb het zelf geprobeerd bij één deur, maar het lukt mij ook niet: de ruimte boven de deur was circa 31 mm, wat betekende dat ik beide pootjes moest inkorten tot 31-13 = 18 mm. Na montage in de geleide goot, blijft de deur vastlopen, ook al verlaag ik de deur bij de wielen aan de onderzijde enkele mm's. Ik heb er inmiddels enkele uren inzitten, maar ik kom er niet uit. 2) Een aantal deuren blijft niet goed in de gesloten positie staan, ook al is de geleiding aan de onderzijde waterpas (gecontroleerd). Ik hoop dat dit met de montage van de Softclose opgelost wordt. Is het mogelijk dat een ervaring Lundia schuifdeurenkast monteur binnenkort (< 1 maand) langs kan komen om de softclose te monteren en waar nodig de deuren te stellen, etc. Zo ja, wat kost dit? Een offerte op nacalculatiebasis is wat mij betreft ook goed.

Stompe binnendeur afhangen

Wij gaan een stompe binnendeur kopen van het merk Lundia en type Jesse. Ik wil de deur hier graag laten afhangen en er ook scharnieren bij laten leveren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Kozijn vervangen en deur plaatsen

Ik wil graag een binnendeur (Lundia) laten afhangen. Deur is al in mijn bezit. Daarvoor wil ik eerst het oude kunststof kozijn laten vervangen door een houten kozijnen (bijvoorbeeld van Cando). Houten kozijnen nog niet in mijn bezit. Betreft een opdekdeur met een raam, deze zit er al in. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren spuiten

Ik wil graag 7 nieuwe deuren kopen, die vanuit de fabriek al wit gegrondverfd zijn (houten deuren). Het zijn 6 dichte deuren en een deur waar 6 ruitjes in zitten. Het betreft Lundia deuren (type Tim). Kunnen deze met Ral 9010 (wit) worden gespoten? Aan welk bedrag moet ik denken?

Partners

Partners van Casius