Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heemstede of directe omgeving.

600 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heemstede:

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

1 'poot' van de vlizotrap is losgeschoten, waarschijnlijk door een losse schroef maar het zou ook stuk kunnen zijn. Ik wil dit graag laten herstellen.

Vlizotrap monteren

We overwegen een vlizotrap naar de vliering te laten plaatsen. Het gat in plafond bestaat reeds en is 59 x 52,5 cm. De afstand vloer tot onderkant gat is 2.10 meter.

Kattenluik in kunstofdeur plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in een kunstofdeur laten plaatsen. De afmetingen zijn 26 bij 75 cm. Er is ook verschil in dikte in de deur.

Vaste trap naar zolder

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen, vanaf 1ste etage naar zolder. Het huidige trappengat is 2050 x 990 mm. In het midden hebben we een balk staan van 70 x 170 mm welke doorloopt van de trap van BG naar 1ste etage. Links van de balk komt opgang naar zolder met 2x kwart draai naar rechts. De hoogt vanaf vloer 1ste naar vloer van zolder is totaal 2340. Plafond waar trappengat gemaakt moet worden, is van gipsplaat en balken, met 1 lichtpunt dat verplaats moet worden.

Zoldertrap plaatsen

Wij willen graag een basis trap naar de zolder. Er zit nu een metalen trap met houten treden in maar we willen een dichte houten trap. Het trapgat is dus al aanwezig. Verder wille wij de trap laten aflakken en dient er een reling geplaatst te worden.

Enkele boeidelen vervangen

Ik wil een aan de voorkant van mijn woning een enkele stukken van de houten boeidelen laten vervangen. Het gaat om 1 onderkant van 4 meter lang, en twee keer een zijkant plus onderkant van +- 70 cm lang,

De oude schuurdeur vervangen + kozijnraampje

Beslist een Vrijblijvende Offerte , voor het volgende : geheel vervangen , als op de bijgaande foto,s, dus deur + kozijn/raampje. Deur ca. 88 cm breed/ ca. 200 cm hoog. Raampje ca. 40 cm breed/ 90 cm hoog. Onderkozijn ca. 110 cm hoog. Gehele breedte. Van muur tot muur , 144 cm breed, dikte de zij balkjes 5 bij 9 cm.

Twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas

Ik wil twee ramen en een balkondeur vernieuwen. Dat betekent nieuwe kozijnen en dubbel glas. De ramen zijn 139 bij 58 cm en de deur 201 bij 90 cm.

Aluminium deuren leveren en plaatsen

Aluminium deuren met slank profiel (en glas).

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Ik zoek iemand die mijn dakranden (7 x 7,5 meter) en mijn dakgootboeidelen (11, 9 en 5 meter) kan vervangen door Keralit. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.

Traptreden laten verbreden

Ik zou graag mijn traptreden willen verbreden. Het zijn 14 treden van 86 cm x 21 cm. Hoeveel zal dat ongeveer kosten?

Binnenkant kledingkast herinrichten

Ik heb een inbouwkast, maar er zijn boven en onder alleen hanggedeeltes. De onderste helft wil ik anders inrichten. Daar heb ik wat hulp bij nodig. Telefonische intake lijkt me eerst goed alvorens een offerte op te stellen. De binnenkant van de inbouwkast is ongeveer 3 meter.

Traptredes dieper maken

Graag wil ik een rechte trap die van de begane grond naar de eerste verdieping gaat verdiepen per trede. Het huis is uit 1902 en de trap steil met ondiepe treden. Wat zijn de opties en kosten. Ik wil graag oude karakter handhaven van het huis. Dus geen laminaat of metaal. Het is een standaardtrap weet niet hoeveel treden precies.

Kozijnen op verdieping vervangen

Wij willen 3 kozijnen op de 1ste verdieping vervangen. Afmeting per kozijn is 105 cm x 210 cm. Graag offerte voor zowel hout als kunststof materiaal.

Lundia deur Elise afhangen

De klant heeft een deur gekocht bij de Gamma genaamd Lundia Elise. Deze deur wil de klant graag laten installeren door een vakman.

Lekkende lichtkoepel repareren

Wij hebben bij de lichtkoepel van 1 bij 1 meter lekkage. Aan de buitenzijde lijkt alles er goed uit te zien. Onder de gehele koepel zit wel een antivocht strip die slecht lijkt te zijn. Graag laat ik de koepel door de vakman controleren waar de lekkage vandaan komt en deze repareren.

Dakkoepel leveren en monteren

Kunt u mij een offerte sturen voor een dakkoepel van: Binnenmaat 100 x 100 cm, helder glas dubbelwandig,met ventilatie stand, handmatige bediening, met dak opstand,( is dit in pvc of polyester ? ) Binnenmaat 50 x 100 cm, helder glas dubbelwandig,met ventilatie stand, handmatige bediening.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een stalen binnendeur zoals op de afbeelding weergegeven. Huidige deur moet nog verwijderd worden en de muur en kozijn moeten worden aangepast zodat de deur erin kan. Indien mogelijk dit ook opnemen in de offerte. Graag communicatie per email.

Apothekerskast maken

Ik heb op You Tube gezien hoe een apothekerskast voor in de badkamer werd gemaakt (bij Praxis). Ik wil een soortgelijk meubel laten maken voor in onze keuken, maar dan op wieltjes. Het gaat om een meubel van 210 cm hoog en 30 cm breed. Deze video werd uitgezonden in tv-programma 'Eigen Huis en Tuin'.

Rotte boeidelen vervangen door red cedar of Trespa

De rotte houten boeidelen van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten vervangen. Het gaat om ongeveer 50 strekkende meters. Kunt u een offerte maken voor Red cedar of Trespa?

Knieschotkast laten maken

Wij zouden graag op 2 kamers een kniescot kast willen laten maken. Het gaat om 2 keer ongeveer 3 meter lang en 40 centimeter breed.

Boeiborden aanbrengen

Wij hebben lekkage aan onze achtergevel, als het regent stroomt het water langs de binnenmuur naar binnen. Ik denk dat het aanbrengen van boeiboorden misschien de oplossing is voor dit probleem (onze buren hebben dit ook gedaan). k kan helaas maar 1 foto meesturen, dus ik stuur die van het boekbord van de buren. geschakelde woning met apart daken, voor zij en achterkant 165 m2 woonoppervlakte

Hor monteren op een kunststof kozijn

Graag wil ik mijn reeds aangeschafte rol horgordijn laten monteren op de bovenverdieping. Het betreft een slaapkamer naar een balkon. Reeds een Bruynzeel 600 serie 105 x 205 cm aangeschaft, moet nog op maat gemaakt en afgesteld worden. Er is geen oude hor meer aanwezig.

Verlaagd plafonds in een nieuwbouwhuis maken

Verlaagd plafond met spots en led strip voor woonkamer en verlaagd plafond met spots voor badkamer

Trap laten opknappen en renoveren

De trap van 14 dichte treden plus tussenstuk/plateau van 80 x 80 cm vrijmaken van gelijmde vloerbedekking en ondervloerbedekking.