Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor klemmende schuurdeur repareren en advies over houtrot:

Klemmende schuurdeur repareren en advies over houtrot

Ik wil graag een klemmende schuurdeur laten repareren en advies krijgen over houtrot.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klemmende schuurdeur repareren en advies over houtrot uit heel Nederland:

Houten klemmende schuurdeur herstellen

Onze houten schuurdeur is afgelopen jaar gaan klemmen, zoveel dat de deur niet meer dicht kan. Ik vermoed dat de deur verzakt is. Ik zou graag weten of jullie kunnen langskomen om in te schatten of repareren mogelijk is, en zo ja hoeveel dat kost.

Klemmende schuurdeur laten reaperen

De schuurdeur klemt, waardoor de deur tegen de deurpost aanschuurt. Vermoedelijk heeft het iets te maken met de scharnieren.

Reparatie van een klemmende schuurdeur

De voordeur klemt wat. De schuurdeur klemt en moet weer goed gehangen worden. De deur op zolder klemt en kan niet helemaal goed dicht. Indien repareren niet mogelijk is ontvang ik graag een offerte voor een nieuwe voor- en schuurdeur inclusief sloten en beslag.

Klemmende schuurdeur herstellen

De bestaande hardhouten schuurdeur klemt ontzettend. Deze dient aan de scharnierkant afgeschaafd te worden en opnieuw afhangen.

Schuurdeur afhangen en voordeur afschaven

Het betreft het plaatsen van een nieuwe schuurdeur, 87.5 x 201 cm. De vakman dient eventueel de deur met glas ook te leveren. Daarnaast dient de klemmende voordeur te worden bijgeschaafd. Graag ontvang ik een offerte waarbij beide deuren separaat vermeld worden.

Klemmende schuurdeur repareren

De schuurdeur is sinds een jaar enorm aan het klemmen. Hij kan niet meer dicht worden gedaan, sterker nog, hij gaat maar een heel klein stukje dicht.

Klemmende deuren herstellen

De poortdeur, schuurdeur en keukendeur klemmen. Ik zoek iemand die dit kan verhelpen.

Klemmende voordeur en schuurdeur ...

Klemmende voordeur en schuurdeur herstellen.

- houten poort in de tuin maken. (Is nu ...

- houten poort in de tuin maken. (Is nu gietijzeren poort die eruit kan) - 3 klemmende deuren bijschaven (1 voordeur, 1 schuurdeur, 1 klederkastdeur) - Kleine kast maken in de serre (afmeting ongeveer 50x60x200 dxbxh) deze moet over een vloerverwarminginstallatie aangebracht worden (wegwerken uit het zicht) - Boventrappengat zolder opbergruimte maken door planken te bevestigen