Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie:

Traprenovatie

Er moeten 13 overzettreden en stootborden van pvc aangelegd worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie uit heel Nederland:

Cando traprenovatie

Op 1 gesloten trap Cando traprenovatie plaatsen. Het gaat om 12 treden, 13 stootborden en een afwerkstrip.

Traprenovatie

Ik wil de trap laten bekleden met laminaat. Ik heb 12 treden en het is een dichte trap.

Traprenovatie

Ik heb 2 trappen met een bocht erin, iedere trap heeft 13 treden. Deze wil ik met laminaat of pvc bekleden, 2 gesloten, er zit nu vloerbedekking op dit kan ik zelf weghalen. Graag zie ik een offerte voor een laminaat optie of een pvc optie.

Traprenovatie

Betreft nieuwbouwwoning (van 1 jaar oud) met houten trappen. Treden staan in grondverf. Gewenste bekleding is eikenhout(look). Trap 1: dichte trap, twee keer een draai van 90 graden met tussenin een recht stuk. 15 treden + klein latje op verdiepingsvloer. Stootborden en rand zijkant in wit (9010). Graag prijsopgaaf met en zonder led-verlichting onder tree. Trap 2: open trap, twee keer een draai van 90 graden met tussenin een recht stuk. 15 treden + klein latje op verdiepingsvloer. Treden rondom bekleden. Rand zijkanten in wit (9010).

Houten trap renoveren

Traprenovatie in betonlook in hout of verf trap heeft 13 treden en 1 bocht. Het is een hoek koopwoning in een rijtjeshuis

Traprenovatie

Houten trap in jaren 30 woning moet gerenoveerd worden. Met overzettrede. Er zit een draai in de trap.

Traprenovatie

Traprenovatie met laminaat oplegtreden. Rechte , dichte trap , 13 treden, met overloop 90 cm x 90 cm , 90 graden bocht. Plus: Tederder open trap naar zolder. 12 treden.

Traprenovatie

Wij hebben een huis gekocht. We willen graag in week 46 of 47 de trap naar zolder laten renoveren. Wij hebben al een keuze gemaakt in kleur en materiaal, maar dit nog niet besteld. Het gaat om een trap waarin een hoek van 90 graden naar links wordt gemaakt. We willen graag laminaat Eiken Truffel op de treden en Witte stootborden. Volgens ons zijn er 13 treden in totaal.

Traprenovatie

Laminaat aanbrengen op rechte houten trap met op het eind een klein bochtje naar rechts. 13 treden.

Traprenovatie

Wij willen graag informatie over de mogelijkheden en de kosten om de trap te laten bekleden in een donkere, antracietachtige kleur. Wij hebben een houten trap met 15 treden. Wij zijn op zoek naar bekleding voor de platte delen en de voorkant van de traptreden, zodat het verticale gedeelte tussen de treden wit blijft. In principe willen wij de trap van de begane grond naar de eerste verdieping laten bekleden. Wij zijn er nog niet uit of wij de trap naar de zolder (deze trap is open) ook willen laten doen. Ook zouden wij graag willen weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn om ledstripjes te plaatsen onder enkele treden, die met een sensor aan gaan. Ik wil u vragen zo veel mogelijk contact op te nemen via de mail, in verband met werk.