Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schadeherstel aan een houten poort:

Schadeherstel aan een houten poort

Ik zou graag een offerte herstelschade slot- en houtwerk van mijn poort willen. Ook zou ik een offerte willen voor een nieuwe poort (hardhout) met slot. Ik wil 'm wat breder en hoger.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schadeherstel aan een houten poort uit heel Nederland:

Schadeherstel

Er is schade ontstaan aan de muren, kozijnen en vloer, spiegel is kapot gevallen De volgende taken moeten uitgevoerd worden. • 12 m2 muren stuken en spuiten • 7 m2 laminaat verwijderen en terug plaatsen, Schade aan laminaat herstellen/vervangen • Houten Raam kozijn gat dichten,schuren en schilderen.

Schadeherstel na lekkage laten uitvoeren

Na overstroming in de straat door noodweer dak doorslag op 3 plekken, afhangende dakgoot achter en water onder de houten vloer voor en mogelijk ook nog onder het huis i.v.m. afgedekte kruipruimte met 2 gaten naar afvoer en meterkast. Het gaat om een pannendak met een stuk plat dak. I.v.m. de verzekering prijsopgaven voor herstel is vooraf vereist.

Schadeherstel houten vloer

Waterschade aan mijn houten vloer in de keuken. Keuken is 1 geheel met woonkamer en gang dus in de keuken alleen kan er i.v.m. kleurverschil geen nieuwe planken gelegd worden. Onder de vloer blijf het een beetje vochtig. Zou schadeherstel mogelijk zijn? Zo ja wat zou dat ongeveer gaan kosten. Zo nee, wat zou een nieuwe vloer gaan kosten. Totaal woonkamer en keuken is ongeveer 40 m2.