Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Heemskerk of directe omgeving.

716 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Heemskerk:

Het vervangen van 4 binnendeuren

Ik zoek een deurenspecialist voor het vervangen van binnendeuren van toiletten en kleedruimtes. Het gaat om 4 deuren. Wat voor een deuren ik ter vervanging wil is nog niet duidelijk.

Dichte houten binnentrap renoveren of vernieuwen na goed advies

Ik wil graag advies of onze houten dichte binnen trap gerenoveerd of vernieuwd moet worden. De trap is ruim 40 jaar oud en de treden kraken behoorlijk. Ook buigt de trap aan de onderkant enig zins door. De trap heeft 14 treden en draait 2 kwartslagen. Na goed advies bij voorkeur zo spoedig mogelijk laten renoveren of vernieuwen.

Schuurdeur vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn schuurdeur kan vervangen. Het gaat om een massief houten deur. De deur moet een slot hebben.

Voordeur plaatsen

Ik overweeg een nieuwe voordeur, plaatdeur, aan te schaffen en zoek iemand die de deur kan plaatsen. Er zal een ruit geplaatst moeten worden en een driepuntsluiting.

Voordeurmontage

Nieuwe voordeur gekocht maar deze moet nog geplaatst worden. Het kozijn moet nog aangepast worden in verband met een driepuntsluiting.

Horren monteren

Ik zoek een horrenspecialist die 8 horren kan plaatsen in mijn woning. Een groot deel van de horren moet aan de buitenkant van de woning gemonteerd worden. Het werk moet plaatsvinden op de vierde verdieping.

Schadeherstel aan een houten poort

Ik zou graag een offerte herstelschade slot- en houtwerk van mijn poort willen. Ook zou ik een offerte willen voor een nieuwe poort (hardhout) met slot. Ik wil 'm wat breder en hoger.

Stalen kozijnen vervangen door hout

Wij willen de huidige stalen kozijnen vervangen voor houten kozijnen inclusief nieuwe deuren. 2 stuks

Buitendeuren opnieuw afhangen

Graag willen 2 buitendeuren opnieuw laten ophangen in het kozijn met nieuwe scharnieren, tochtstrips, eventueel de deur iets inkorten met schaven en deurbeslag als nodig is.

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte

Creëren slaapkamer binnen een zolderruimte. De volgende werkzaamheden zou ik willen laten uitvoeren: - Tussenwand van 18 m2 inclusief deur realiseren - Dakisolatie aanbrengen van 30 m2 - Plaatsen 2 Veluxramen (middelmaat) of kleine dakkapel

Inbraakbeveiliging aanbrengen

Een deur en een raampje tegen inbraak beveiligen met sloten en veiligheids-strippen

Kozijn en deur vervangen

Stalen kozijn vervangen door houten kozijn. Binnendeur in garage vervangen voor nieuwe buitendeur met nieuw slot en veiligheidsscharnieren. Kozijn en deur/beslag gekocht.

Kunststof dakluik herstellen of vervangen

Ik heb een kunststof dakluik op mijn woning dat tijdens een storm kapot is gewaaid. Aan 1 kant is het scharnier eraf. Ik denk dat de maat ongeveer 40 x 45 cm is. Ik gebruik het luik nu niet, ik laat het dicht. We willen het luik graag laten herstellen of vervangen. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuw HR-glas en houten kozijnen plaatsen

In verband met een lekkage in ons huiskamerraam en slaapkamerraam zijn wij op zoek naar nieuwe ramen en houten kozijnen. Beneden is het glas 2.40 meter breed en 1.48 meter hoog. Graag een offerte voor deze afmeting en n extra offerte als we dit grote raam in 3 delen willen van ongeveer 80 centimeter breed. Het beneden raam is noodzakelijk, boven nog niet, maar toch graag in de offerte bijvoegen. Boven hebben we n openslaand raam van 60 centimeter x 88 centimeter en het raam daarnaast is 1.60 x 1.12 meter.

Ruimte onder de trap dicht laten maken

Ik wil graag onder de trap dicht gemaakt worden. Ik wil graag een kast onder de trap laten maken. De trap is dicht. Ik zou eventueel ook een traprenovatie willen laten uitvoeren. De trap is van hout, deze zal wellicht geschilderd moeten worden.

Gevels betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil mijn houten rabatdelen aan de gevels en zijkanten dakkapel vervangen door kunststof rabatdelen. Het dakkapel heeft zijkanten van ongeveer 2 bij 1 meter. Ook boven de voordeur zit een stuk wat we vervangen willen hebben. Dat stuk is ongeveer 1.50 bij 2 meter. Dan wil ik nog graag de boeidelen van de garage laten vervangen. Hoeveel meters dat is, durf ik niet te zeggen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt. Bij de afvoer van de garage zit ook een kleine lekkage, daar is het nat. Dit moet eigenlijk wel zo snel mogelijk opgepakt worden.

Stompe deuren afhangen

Voordat ik bij Praxis 4 nieuwe binnendeuren ga kopen, wil ik even weten wat het kost om ze hier te laten afhangen. Het gaat om 4 stompe deuren zonder glas. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Plaatsen van een dakraam

Naar aanleiding van deze Actie "rooflite actie van de dag" heb ik een vraag. Kan ik naast deze aanbieding ook een ander type (extra) laten plaasten? Wat zijn daar de kosten van? Ik heb namelijk de intentie om twee dakramen te laten plaatsen. Deze van de aanbieding en 1 van het type GGL PK08 3050 (velux) of soortgelijke. Mogelijk dat u mij op voorhand een prijsopgave kunt verstrekken. Gezien de aanbieding morgen al is zou ik het op prijst stellen dat ik vandaag nog een reactie mag ontvangen. Met vriendelijke groet.

Schuurdeur en kozijn vervangen

Ons houten kozijn, inclusief dorpel van de schuurdeur (stenen schuur) is verrot en daar willen wij graag een nieuw houten kozijn in. Alsmede de deur die wij bij de Praxis kopen, moet daar dan in geplaatst worden. Van buitenom is de schuur goed bereikbaar.

Kozijnen betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil onze kozijnen aan de buitenkant naadloos laten betimmeren/beplakken met onderhoudsvrije panelen. Zodat wij niet elke jaar hoeven te schilderen. Het gaat in totaal om 5 kozijnen (2 beneden en 3 boven). De kozijnen zijn nu van hout.

Nieuwe trap met trapkast maken en plaatsen

Wij hebben momenteel in de gang van onze woning een open houten trap. Ik wil deze graag laten vervangen door een dichte houten trap met 2 kwarten en 14 of 15 treden. Onder de kast wil ik een trapkast. Het bestaande trapgat moet misschien enigszins vergroot worden. De houtsoort is nader te bepalen, afhankelijk van de kosten. Ik wil een afspraak maken om de trap hier thuis in te meten en ons te adviseren over de mogelijkheden en kosten. Ik wil de trap in onderling overleg maar wel graag deze zomer laten plaatsen.

Tussenwand plaatsen met alu frame

Ik wil graag een tussenwand laten plaatsen van 4.83 meter lang + 0.50 meter, zie bijlage (tekening). Nokhoogte is ongeveer 4.70 meter hoog. Aluminiumframe en steenwol en gipsplaten, indien mogelijk. Anders een andere optie wat wel mogelijk is. Het betreft nieuwbouw in Heerhugowaard pas in september/oktober 2018 klaar. Postcode nieuwbouw is nog onbekend. Eindresultaat: behangklaar of klaar voor stucadoor. Prijsindicatie materiaal inclusief montagekosten dus het totaalplaatje alles inclusief.

Storemax kast in de woonkamer inmeten en monteren

De klus betreft het inmeten en monteren van een Storemax kast voor in de woonkamer.

Lichtstraat plaatsen in aanbouw

Wij hebben een woning gekocht waar een aanbouw aan zit. Op deze bestaande aanbouw zit een zeer kleine licht tube, deze willen we vervangen door een complete lichtstraat op het platte dak van de uitbouw. Het liefst is de lichtstraat zo'n 300 cm bij 150 of 200 cm. Het is een aanbouw uit 2002. Ik heb een plat dak met dakleer op de aanbouw.

Taatsdeuren

Wij zijn op zoek naar een bedrijf welke voor ons taatsdeuren kunnen maken in Dudok stijl. Het gaat om een dubbele deur van 210cm breed en ca 270 cm hoog, en twee enkele deuren van ca 1 meter breed.