Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen draaikozijn naar draaikiep op tweede verdieping:

Vervangen draaikozijn naar draaikiep op tweede verdieping

Vervangen van kozijn incl HR++ glas. Momenteel draaiend, wens is uitvoering draai kiep. Afmetingen 90 cm breed bij 140 cm hoog. Is op de tweede verdieping.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen draaikozijn naar draaikiep op tweede verdieping uit heel Nederland:

Enkele balken onder vloer vervangen in ...

Enkele balken onder vloer vervangen in kamer/gang, hierbij de vloer vanonder isol. Dak van buitenaf isol. Hierbij de goten verbreden en de windveren verv. De buitenmuren van kamer en bijkeuken van binnenaf isoleren en bekleden met gips. Achterraam in woonkamer verv. door opensl. tuindeuren. Kunststofraam in de woonkamer verv. door houten draaikozijn met raam en dubb.glas. Indien technisch mogelijk open verbinding maken tussen de woonk. en de keuken (Deur en deurpost 90 gr. omzetten, stuk draagmuur uitbreken en verv. door u balk plus aftimmeren. Badk. vergroten en geheel opnieuw inric. Tuinhuis in de tuin plaatsen met plat dak ca 16/20 m2 met overstek van 2 meter. Isloren en voorz. van gas/water/elektra. klein dakkapel deels houtwerkvervangen. Eventueel renovatie van toilet.