Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hardstenen neuten plaatsen:

Hardstenen neuten plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van twee neuten op de reeds bestaande dorpel. Momenteel lopen de houten spijlen door tot op de dorpel. Dit moet plaatsvinden op de begane grond, bij de voordeur.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardstenen neuten plaatsen uit heel Nederland:

Dorpel buitendeur vervangen en neuten plaatsen

De huidige (natuurstenen) dorpel van de voordeur is versleten en dient te worden vervangen door een nieuwe natuurstenen/ hardstenen dorpel. Aan de onderkant van de deurkozijnen wil ik neuten (natuursteen) laten plaatsen. De neuten zullen tussen de 8 en de 10 cm worden. Ontbrekende cement tussen buitenmuur (baksteen) en kozijn aanbrengen. Leeftijd huis: ca 100 jaar.

Buitendeur dorpel en tegelwerk vervangen

Ik wil graag de houten dorpel van mijn buitendeur vervangen voor een hardstenen dorpel met neuten. Daarnaast wil ik graag nieuw tegelwerk op het opstapje, ca. 1,5m. (zie foto) Tegels verzorg ik zelf, de dorpel kan geleverd worden door de vakman. Kunt u mij een prijsindicatie geven en op welk termijn u kunt beginnen.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

We willen graag binnen onze houten dorpels laten vervangen door (natuur) steen.

Onderdorpel bij de voordeur vervangen

De houten onderdorpel bij de voordeur dient te worden vervangen voor een hardstenen onderdorpel met neuten.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

Er is momenteel wat houtrot in één stijl van ons deurkozijn en ook de onderdorpel is niet meer zo goed. Ik wil er een hardstenen onderdorpel laten plaatsen met hardstenen neuten. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Hardstenen onderdorpel vervangen

Graag een prijsopgave voor het aanbrengen van een hardstenen onderdorpel op neuten. Het is nu een hardhouten dorpel die slecht geworden is en vervangen moet worden. Materiaal: Belgisch blauwsteen.

Houten dorpel bij voordeur vervangen

Houten voordeurdorpel vervangen voor een hardstenen dorpel met neuten. Graag door u de nieuwe dorpel mee te brengen.

Verrotte onderdorpel vervangen

Mijn onderdorpel van de schuurdeur is verrot en die wil ik graag vervangen hebben door een hardstenen dorpel en 2 neuten, de deur die slaat naar buiten toe open en het is een standaard dorpel en kozijn. Afmetingen van de de onderdorpel is 93,5 en de neuten die kunnen misschien 10 cm en anders 15 cm zijn. Dus onderdorpel en onderkant van de staander verwijderen plus plaatsen

Ingemetselde kozijn inkorten

Ingemetseld hardhouten kozijn inkorten. Wanneer het kozijn is ingekort, moeten twee al aanwezige hardstenen neuten geplaatst worden.

Voor- en achtergevel zijn van steens ...

Voor- en achtergevel zijn van steens metselwerk. Al het nieuwe houtwerk (merbau) voorzien van grondverf aanleveren Voorgevel: Grenenhouten kozijnen en schuiframen. De schuiframen zijn vastgezet. In de schuiframen het enkel glas vervangen door dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,3 x 1,5m In de bovenramen het bestaande glas in lood opnemen in het dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,7 x 0,7m. Achtergevel: Kozijn met openslaande deuren (afm. 0,75 x 2,1m)en bovenraam vervangen. Hardstenen onderdorpel met neuten aanbrengen. De stolp deuren met houten bortswering van 50 centimeter hoog vervangen, espagnolet met slot aanbrengen. Bovenraam: glas in lood opnemen in het dubbel glas, 1 stuks van ca 1,7 x 0,7m. Het geheel afwerken met geprofileerde aftimmerlatten van hardhout.