Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap repareren:

Vlizotrap repareren

Het onderste deel van de korte vlizotrap naar de vliering is kapot. Ik weet niet waar een nieuw trapdeel gekocht kan worden. Ook moet de trap opnieuw worden afgesteld, er staat nu te veel druk op de scharnieren van het onderste deel van de trap.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap repareren uit heel Nederland:

Timmerwerk in woning

Ik wil graag mijn vlizotrap laten repareren. De trap sluit niet goed meer. Het enige wat ons ontbreekt is een zwart rubber wieltje. Wat gaat ons dit kosten? Ik hoor het graag!

Vlizotrap naar zolder herstellen of vervangen

Ik zoek een trappenspecialist/aannemer in omgeving Utrecht die onze vlizotrap naar de zolder kan repareren. Één van de gasveren van onze vlizotrap is namelijk defect waardoor onze vlizotrap niet goed sluit en opent.

Vlizotrap naar zolder herstellen of vervangen

Wij willen de vlizotrap laten repareren. Het ijzerwerk is versleten. De trap heeft ongeveer 15 treden denk ik.

Vlizotrap herstellen of vervangen

Een van de veren van het sluitingsmechanisme van het luik van de vlizotrap is gesprongen. Wat zijn de kosten om dit te repareren?

Ophanging veersysteem vlizotrap repareren

Vlizotrap repareren. Ophanging van de trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt. De ontbrekende veer heb ik nog.

Zolderluik vervangen en vlizotrap repareren

Ons zolderluik is tegen de deur geklapt en moet geheel worden vervangen. Daarnaast moet vlizotrap gerepareerd worden en goed vastgezet worden.

Vlizotrap repareren

Vlizotrap: het rechter veermechanisme werkt niet goed meer. Een van de bevestigingen "moet aangedraaid" worden. Hij heeft nu teveel speling waardoor de veer van de veerbeugel afloopt en het gebruik van de trap moeilijk maakt. Wellicht is een totale inspectie van de trap nodig.

Vlizotrap vervangen

Mijn dolle zoldertrap van 120 x 60 cm van de Gamma is defect. Een nieuwe kost €79. Het vervangen van deze trap is misschien goedkoper dan het repareren. Graag offerte voor het vervangen van de vlizotrap door hetzelfde model.

Vlizotrap repareren

Ophanging trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt (heeft dat nooit gedaan). De ontbrekende veer heb ik nog. Als je er toch bent graag de douchedeur (klemt) stellen en een slaapkamerdeur (valt steeds dicht) stellen.

Vlizotrap repareren of nieuwe plaatsen

Wij hebben een vlizotrap van 7 of 8 jaar oud, waarvan het sluitwerk defect is. De trap wil niet open. Van de ophanging is bovendien 1 veer defect. Ik laat graag beoordelen of de vlizotrap gerepareerd kan worden. Als dat niet kan wil ik de trap laten vervangen. Graag ontvang ik uw advies en prijsopgave

Partners

Partners van Casius