Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gebogen trapleuning maken en aanbrengen:

Gebogen trapleuning maken en aanbrengen

Wij willen een gebogen trapleuning, 3 delig, op maat laten maken inclusief een zogenaamde smetplank. De leuning dient door de vakman opgemeten te worden.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebogen trapleuning maken en aanbrengen uit heel Nederland:

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Ik wil graag een houten trapleuning en balustrade met traphek laten maken naast een open trap. Er zal een gebogen trapleuning en een rechte trapleuning geplaatst moeten worden. Daarnaast zal er een balustrade van 1m lang, en 1m hoog geplaatst moeten worden aan de zijkant van een open trap. Hierbij is er 1 muur waaraan de balustrade bevestigt kan worden.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Ik wil graag van de begane grond naar de eerste verdieping en van de eerste naar de tweede verdieping nieuwe trapleuningen. De trappen hebben twee keer een kwart draai en ik wil graag per trap 3 trapleuningen (+/- 2x1meter en 1x2meter). Deze moeten nog precies worden ingemeten. Ik wil graag houten gebogen, rechthoekige trapleuningen. Kleur wit met het houtnerf nog zichtbaar. Het gaat om het leveren en monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Trapleuning laten maken

Wij willen onze bestaande trapleuning laten vervangen door een ander model, namelijk een vurenhouten leuning in sleutelgat profiel. De leuning bestaat uit 5 delen die alleen gebogen zijn in het verticale vlak. De afmetingen zijn: 2 x 3 meter, 0.9 meter, 1.0 meter en 1,2 meter (totaal ongeveer 9,25 meter). De delen kan ik bij u langs brengen zodat ze als mal kunnen fungeren. De leuning mag blank worden afgeleverd, ik zal deze zelf schilderen.

Gebogen trapleuning laten maken

Ik wil graag een gebogen trapleuning laten maken voor onze trap. Ik wil graag een leuning met een jaren '30 sleutelgat profiel. De oude trapleuning kan ik meegeven voor de lengte en de boog. Het zijn 3 delen, waarvan 2 gebogen. Lengte gebogen delen zijn 280 cm en 65 cm. Het recht deel is 87,5 cm.

Dubbel gebogen trapleuning leveren

Ik wil graag een dubbel gebogen trapleuning laten leveren. Graag de prijs hiervan. De lengte is 3.10 meter bij 4 cm. En 2 rechte delen van ongeveer 1.10 meter.

Trapleuning monteren

Graag een offerte voor een klassieke gebogen trapleuning, type sleutelgat. Wij wonen in een klassieke bovenwoning en bij de trap naar het woongedeelte ontbreekt de leuning. Het eerste gebogen stuk, bol, van de leuning is 4,60 meter, het hierop aansluitende tweede gebogen stuk, hol is 0,80 meter. En het laatste daarop aansluitende stuk, recht, is 0,30 meter. Aan de muur zitten al houten planken waar de leuningen op bevestigd dienen te worden en die tevens de krommingen aangeven.

Gebogen trapleuning maken en aanbrengen

Wij willen 2 gebogen trapleuning (hout, wit) laten maken en aanbrengen (gips muur). Het zijn 2 trappen: 1 x ongeveer 5 meter lang en 1 x ongeveer 2 meter lang. Graag een offerte hiervoor. U kunt ook komen kijken en opmeten.

Gebogen trapleuning monteren

Gebogen trapleuning maken en monteren. Het zijn twee trappen waar een nieuwe leuning op moet. Beide ongeveer 4 meter. Alleen waar je je hand op legt, moet vervangen worden. Het mag van hout zijn, of een alternatief materiaal als kunststof maar dan in een andere kleur. Geen metaal. U kunt ook komen kijken.

Gebogen trapleuningen laten maken

Graag offerte voor het maken van houten gebogen trapleuningen. Wij zijn woonachtig in een portiekwoning op de tweede etage (jaren 30 woning). De trap in onze woning is niet voorzien van een leuning. Wij willen twee trapleuningen laten maken. De langste trapleuning is ongeveer 1. 90 m lang en de tweede is ongeveer 1. 10 m lang. In beide leuningen zal een kromming moeten komen. Aan de muur zitten al houten planken waar de leuningen op bevestigd dienen te worden en die tevens de krommingen aangeven.

Gebogen houten trapleuning monteren

Zoals u op de foto kunt zien, is de trap aan het eind gebogen, radius ca. 260 cm; de trapleuning is recht. Ik wil nu de rechte trapleuning wijzigen in een gebogen. De afstand onderzijde v.d. trap tot bovenzijde trap is 330 cm. Afstand begin trap tot beginradius is ca. 212 cm. De booglengte is ca. 103 cm. In de bijlage hoop ik dat het wat duidelijk is. Nieuwe trapleuning ook leveren.