Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen:

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

We willen graag binnen onze houten dorpels laten vervangen door (natuur) steen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen uit heel Nederland:

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik wil graag de onderdorpel van mijn schuurdeur laten vervangen door een hardstenen dorpel. De stijlen zijn nog niet aangetast.

Hardhouten harmonicadeuren laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het vervaardigen en plaatsen van harmonica- / vouwdeuren uitgevoerd in hardhout. Breedte 6.05 meter, hoogte 2.5 meter. Hardstenen onderdorpel, 8 delen, inbraakwerend en met een loopdeur. Deurdikte 67 mm. HR+++ glas. Ook verneem ik graag wat voor beslag er gebruikt zal worden. Zelf heb ik Henderson op het oog. De werkzaamheden zullen rond februari uitgevoerd kunnen worden omdat dan de aanbouw naar verwachting klaar zal zijn. Let op, wij wonen vrijwel aan zee. Er zal dus rekening gehouden moeten worden met de weersinvloeden zoals wind, zout en dergelijke.

Onderdorpel bij de voordeur vervangen

De houten onderdorpel bij de voordeur dient te worden vervangen voor een hardstenen onderdorpel met neuten.

Nieuwe houten of hardstenen onderdorpel aanbrengen

Vanwege ophoging vloer (vloerverwarming) heb ik een stuk van buitendeur moeten afhalen. Waardoor ik nu met gat zit bij dorpel. Dit is tijdelijk opgelost. Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe dorpel kan plaatsen. Mag hardstenen dorpel zijn of iets anders.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

Er is momenteel wat houtrot in één stijl van ons deurkozijn en ook de onderdorpel is niet meer zo goed. Ik wil er een hardstenen onderdorpel laten plaatsen met hardstenen neuten. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Hardstenen onderdorpel vervangen

Graag een prijsopgave voor het aanbrengen van een hardstenen onderdorpel op neuten. Het is nu een hardhouten dorpel die slecht geworden is en vervangen moet worden. Materiaal: Belgisch blauwsteen.

Verrotte onderdorpel vervangen

Mijn onderdorpel van de schuurdeur is verrot en die wil ik graag vervangen hebben door een hardstenen dorpel en 2 neuten, de deur die slaat naar buiten toe open en het is een standaard dorpel en kozijn. Afmetingen van de de onderdorpel is 93,5 en de neuten die kunnen misschien 10 cm en anders 15 cm zijn. Dus onderdorpel en onderkant van de staander verwijderen plus plaatsen

Plaatsen deuren

Het plaatsen van een voordeur, besteld door de vakman in overleg met opdrachtgever m.b.t. model, prijs, beslag etc. Eveneens het bestellen en plaatsen van een binnendeur (paneel) met beslag. Het vervangen dan wel slijpen van de hardstenen onderdorpel van buitendeur. Een detailleerde offerte, zonder meerkosten.

Ruwbouwwerken van plaatfundering met ...

Ruwbouwwerken van plaatfundering met heipalen t/m opgaandmetselwerk. vloeren 1e en 2e verdiep betonnen predallen. Metselwerken met paepensteen ( 19*8*5). Cementplint van 76cm rondom woning,met daarachter gewonen betonstenen. Binnenmuren van poroton of gelijkwaardig. Hardstenen onderdorpel overal, op zichtzijde voorkant ook boven. Aanvang werken rond mrt, april.

Voor- en achtergevel zijn van steens ...

Voor- en achtergevel zijn van steens metselwerk. Al het nieuwe houtwerk (merbau) voorzien van grondverf aanleveren Voorgevel: Grenenhouten kozijnen en schuiframen. De schuiframen zijn vastgezet. In de schuiframen het enkel glas vervangen door dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,3 x 1,5m In de bovenramen het bestaande glas in lood opnemen in het dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,7 x 0,7m. Achtergevel: Kozijn met openslaande deuren (afm. 0,75 x 2,1m)en bovenraam vervangen. Hardstenen onderdorpel met neuten aanbrengen. De stolp deuren met houten bortswering van 50 centimeter hoog vervangen, espagnolet met slot aanbrengen. Bovenraam: glas in lood opnemen in het dubbel glas, 1 stuks van ca 1,7 x 0,7m. Het geheel afwerken met geprofileerde aftimmerlatten van hardhout.